Formula-1 Magyar Nagydíj

Formula-1 Magyar Nagydíj Jul 22

Hungaroring

2016.július 22-23-24-én ismét újra a Hungaroringen a száguldó cirkusz!

Belépőjegyek

Az IBUSZ irodáiban, illetve az ibusz.hu oldalon az alábbi jegyfajták vásárolhatók:

Jegytípus, információ Vásárlási lehetőség
Normál árú jegyek
Bármely szektorba ülőhely választással, kezelési költség nélkül. Fizetés lehet Euróban, vagy Forintban. A jegyek megvásárolhatók bármelyik IBUSZ irodában személyes átvétellel, vagy akár jegypostázással.
Árlista

További információ

IBUSZ Sportiroda
1066 Budapest, Oktogon 3.
Tel: 1-322-4234
e-mail: oktogon@ibusz.hu

Formula1

Gyakran ismételt kérdések (GyIK)

Mire jogosít fel az Állóhely jegy?

Az állóhely jegy lehetővé teszi a pálya területére való belépést, de a tribünök használatát nem. Az állóhelyek a pálya körüli füves területen találhatók. A látogatók oda állhatnak, ülhetnek, ahova szeretnének, de sajnos a rálátásuk a pályára illetve a kivetítőre korlátozottabb. A pálya területére összecsukható széket nem szabad bevinni.

Az állóhely jegyek nem nyújtanak védelmet rossz időjárás esetén.

Mi látható a tribünökről?

Bővebb információért kérjük, tekintse meg a térképet, ahol az összes tribün elhelyezkedését megtalálja a Hungaroring területén.

Mely napokat tartalmazza a Hétvégi jegy?

A hétvégi jegy a verseny mindhárom napján feljogosítja Önt a pályára való belépésre, pénteken, szombaton illetve vasárnap. Ezen felül minden érvényes hétvégi jeggyel részt vehet csütörtökön a bokszutca látogatáson előre meghatározott időben (16.00-19.00).

Minden jegy feljogosít a bokszutca látogatásra?

Jegyek között is vannak differenciák. Minden érvényes hétvégi jeggyel Ön részt vehet csütörtökön a bokszutca látogatáson előre meghatározott időben (16.00-19.00). A verseny ideje alatt azonban csak a Paddock Club vendégei látogathatják a bokszokat.

Van speciális jegy a kerekes székes látogatók részére?

A Hungaroring területén a Gold 5 Tribün kerekesszékkel érkezőknek könnyen megközelíthető ill. a tirbün mögött parkolási lehetőség is könnyíti a mozgáskorlátozottak kényelmét.

Van magyar állampolgárok számára kedvezményes jegyvásárlási lehetőség?

Igen van, Forma-1 Klub kártya és a hozzá tartozó belépőjegy vásárlása esetén. Részletekért nézze meg Klub jegy igénylő dokumentumunkat.

Van kedvezmény a gyermekek részére?

Minden gyermeknek kell jegy 0 éves kortól, de kisgyermekeknek nem javasoljuk a pályára való belépést az erős hanghatások végett. A gyermekjegy 14 éves korig érvényes (14. születésnap előtt).

A tribünjegyek mellett vannak-e olyan jegyek, melyek vendéglátást illetve egyéb speciális szolgáltatást tartalmaznak?

Igen. Kérjük, bővebb információért tekintse meg Paddock Club jegyárainkat és a leírást.

A jegyrendelést lehet törölni?

Sajnos a már megrendelt, kifizetett jegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni, semmilyen esetben.

Ha egy jegynél többet rendelek, egymás mellé szólhatnak a jegyek?

Természetesen, ha egyszerre rendeli a jegyeket, biztosítani tudjuk, hogy egymás mellé szóljanak a jegyek, de amennyiben utólag rendel jegyeket, már nem garantáljuk, hogy tudunk egymás mellé jegyet biztosítani. Ezért javasoljuk, amennyiben felmerül a jegyrendelés igénye, egyszerre rendelje meg jegyeit, ezáltal biztosítani tudjuk, hogy egymás mellé szóljanak a jegyek.

Tudok rendelni csoport részére jegyeket és az is megoldható, hogy egy csoportba szóljanak a belépők?

Igen, természetesen, de kérjük, egyszerre rendelje meg a jegyeket, mivel ha ezt részletekben teszi meg, nem biztos, hogy biztosítani tudjuk a helyeket egy területre.

Az ülőhelyek számozottak? Tudok foglalni meghatározott helyre jegyet?

Igen, számozottak az ülőhelyek. Bár előre és meghatározott helyre nem lehet jegyeket foglalni, kérjük jelezze speciális igényét (pl.: tavaly egy bizonyos szektorban ült és idén is szeretne ott ülni) és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy teljesítsük kérését.

Hogyan tudok fizetni?

Készpénzben, Euróban, vagy Forintban, bankkártyával.

Tudok fizetni bankkártyával?

Igen, bármely típusú bankkártyát elfogadjuk.

Nagyobb jegyrendelés esetén tudnak ajánlani valamiféle kedvezményt?

A jegyek hivatalos árából sajnos nem áll módunkban kedvezményt adni.

Van rá lehetőség, hogy kiszállítsák a jegyeket?

Igen, mind külföldre, mind belföldre lehet kiszállítást rendelni. Bővebb információkért érdeklődjön az Önhöz legközelebbi IBUSZ irodában.

Hogyan jutok el a pályára autóval?

A versenypálya Budapest belvárosától 22 km-re fekszik, és az M3-as autópálya irányába kell menni. Ha van Super Gold matricája, akkor igénybe veheti a VIP utat, ami az M3-as leálló sávjánál található, ha nincs, az M3-on tud végig haladni egészen a pályáig. Ezúton szeretnénk tájékoztatni , hogy az autópályára autópálya matricát kell vásárolnia.

Hol tudok parkolni illetve milyen költségekkel jár?

Minden jeggyel korlátozott számú ingyenes parkolóhely vehető igénybe a Hungaroring egész területén. Amennyiben ezek a helyek elfogynak, már csak a fizető parkolóhelyek vehetők igénybe. A parkolási lehetőségek a térképen (P Free) jelöléssel találhatók meg.

Hogyan jutok el tömegközlekedési eszközzel a Hungaroring területére?

Az Árpád híd pesti oldalától ingyenes buszjáratok indulnak a Hungaroring területére illetve vissza. A Hungaroring és a BKV azon látogatóknak, akik érvényes jeggyel rendelkeznek, ingyenesen biztosítja ezt a szolgáltatást.

Indulási időpontok:

Péntek

Az Árpád hídtól: 07.30 és 11.00 között 30 percenként.

A mogyoródi templomtérről:16.00 és 19.00 óra között 30 percenként.

Szombat

Az Árpád hídtól: 07.30 és 11.00 között 15 percenként.

A mogyoródi templomtérről: 16.00 és 19.00 között 15 percenként.

Vasárnap

Az Árpád hídtól: 07.30 és 11.00 között 15 percenként.

A mogyoródi templomtérről: 15.30 és 17.00 között 15 percenként.

HÉV-vel: A Gödöllői HÉV az Örs vezér térről 4.30-tól félóránként közlekedik és megáll a Hungaroringnél. A pontos menetrendet és árakat a következő oldalról töltheti le: www.bkk.hu.

Tudnak ajánlani taxi társaságot?

Igen, vannak együttműködő partnereink, akik fix árért dolgoznak minden évben. A taxik a város bármely pontjából az 1-es kapuig viszi az utasokat és verseny után, ugyaninnen indulnak vissza a belvárosba. Bővebb információk a versenyt megelőző hónaptól állnak majd rendelkezésre.

Van lehetőség helikopteres utazásra?

Igen, természetesen. További információért kérjük, tekintse meg helikopter ajánlatunkat.

Hotelfoglalásban tudnak segíteni?

A pálya közelében szállodában, panziókban és privát apartmanokban van lehetőség szállásfoglalásra. A közvetlen közelben lévő korlátozott számú férőhely miatt, kérjük minél előbb keresse meg az Önhöz legközelebb lévő IBUSZ irodát. Ha további kérdése van, akkor kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, állunk rendelkezésére.