Condor

 

 

Bécs-Punta Cana
218 000 Ft-tól

 

A Condor légitársaság

 

A német Condor légitársaság évi közel 7 millió utast repít a világ legszebb és legkülönlegesebb vidékeire, összesen 75 célállomásra.

A Condort méltán nevez­hetjük karibi specialistának, hiszen a térségbe csaknem 20 célállomásra repül, közöttük olyan közkedvelt üdülőhelyekre, mint a mexikói Cancun, Montego Bay Jamaikában, Antigua, Grenada, Barbados, Saint Lucia.   

 

 

A magyar utazóközönség leginkább a Bécs–Varadero és Bécs-Punta Cana közvetlen járatot kedveli, de a Budapestről indulóknak is remek csatlakozást biztosítanak Condor gépekhez a Lufthansa „ráhordó járatok” Budapest és München vagy Frankfurt között. Kubába egyébként Varadero mellett Havannába, Holguinba és Santa Clarába is repül a Condor. A Dominikai Köztársaság is nagy népszerűségnek örvend,  Punta Cana mellett Puerto Plata és Santo Domingo is a célállomások között szerepel. Nyáron sok járat repül az USA és Kanada felé: Las Vegas, Toronto, Calgary, Van­couver sőt Alaszka is több várossal szerepel a kínálatban. A téli szezon természetesen a déli és egzotikus desztinációkról szól. A korábban említett Karib-térség mellet Indiai-óceán és Afrika, továbbá Közép-, és Dél-Amerika is a fókuszban van, olyan kedvelt célállomásokkal mint Mauritius, Seychelles-szigetek, Maldív-szigetek, Zanzibár, Mombasa, Fokváros, Windhoek, Costa Rica vagy Salvador de Bahia.

 A Condor légitársaság teljes hosszú távú flottája megújult kívül és belül is 2014-2015 folyamán. Így teljesen új lett, minden kényelmi funkcióval felszerelve a turista és business osztály mellett megtalálható premium economy class is. 

 A világ vezető szabadidős légitársaságával így három fedélzeti osztály közül választhatuk egész évben a fantasztikus úticélok közül. 

 

Business osztály ülései

Premium osztály gyerek menü

A Condor légitársaság idén ünnepli megalakulásának 60. évfordulóját

Kapcsolat

36-20-352-6134,
 36-1-501-4905
E-mail cím: repjegy@ibusz.hu

Irodáink
Elfelejtett jelszó