Lufthansa repülőjegyek

Utazzon Észak-Amerikába a Lufthansával!

New York 139 700 Ft-tól
Chicago 172 600 Ft-tól
Los Angeles 193 500 Ft-tól

Értékesítési időszak: 2016. december 12-ig

Utazási időszak: 2017. január 9 - június 14.

 

A megadott ár retúr ár, bizonyos feltételek mellett, a szabad helyek függvényében érvényes és tartalmazza a repülőtéri és egyéb illetékeket.

A részleteket irodáinkban vagy online helyfoglalási rendszerünkben találja meg. 

 

Repülőjegy rendelés most!

Fedezze fel Európát a Lufthansával!

Ízelítőül néhány úti cél:

Barcelona 55 700 Ft-tól Amszterdam 58 000 Ft-tól
Dublin 47 000 Ft-tól Frankfurt 58 100 Ft-tól
Brema 61 400 Ft-tól Lisszabon 56 800Ft-tól
Stockholm 54 300 Ft-tól Hannover 66 200 Ft-tól
Edinburgh 64 000 Ft-tól Hamburg 68 800 Ft-tól

Az ár kézipoggyászt tartalmaz.

A megadott árak retúr árak, bizonyos feltételek mellett, a szabad helyek függvényében érvényesek és tartalmazzák a repülőtéri és egyéb illetékeket. Az árak kézipoggyásszal érvényesek. 

A részleteket irodáinkban vagy online helyfoglalási rendszerünkben találja meg. 

 

Repülőjegy rendelés most!

 

Közvetlen járat a Szilícium-völgy szívébe: San José

2016. július 1 óta a Lufthansa heti 5x repül Frankfurtból közvetlenül San Joséba. Ebben a hight tech metropolisban Ön is megtapasztalhatja a régi és új világok közötti lenyűgöző kontrasztot. Ezen felül a város elhelyezkedése tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre és kaliforniai kirándulásokra, pl. a Yosemite Nemzeti Parkba vagy a Tahoe tóhoz. Tartson velünk a felfedező útra!

Újdonság: járatok Madeira szigetére

Hamarosan Ön is könnyedén elutazhat Madeira ra, a “virágok szigetére”: november 5-től közvetlen heti járat indul Frankfurtból Funchalra. Madeira sok látogatót vonz, különösen télen, mivel enyhe időjárásának köszönhetően tökéletes kiránduló helyszín. A főváros, Funchal pedig szintén varázslatos történelmi kerületeivel, templomaival és kolostoraival

Öt új reptéri váró a müncheni reptéren

A müncheni repülőtér 2 es termináljának új szatellit épületében kivételesen kellemes környezetben várakozhat járatára. Öt új Lufthansa lounge, összesen 4000 négyzetméteren várja a First és Business Class utasokat, a HON Circle tagokat, a Senatorokat és Frequent Travellereket, hogy kényelmesen töltsék idejüket. 

A világ egészen közel: Fokváros Frankfurtból

2016. december 2 től egy Airbus A340 300 as heti háromszor jár majd Frankfurtból közvetlenül Fokvárosba. Az Afrika legdélebbi pontján fekvő Fokváros klímája egész évben kellemes és az üzleti lehetőségek mellett kulturális és természeti látnivalók széles választékát kínálja. A világhírű nemzeti parkok is bejárhatóak Dél Afrika második legnagyobb városából. 

Zajcsökkenésért járó elismerés

A környezet iránti felelősség a Lufthansa céges kultúrájának alapvető része és a légitársaság egyik legfontosabb ügye. A San Francisco International Airport most a „Leghalkabb Légitársaság” címmel díjazta a Lufthansa t. Ezzel a díjjal a San Francisco Airport által kezdeményezett „Repülj halkan” program elismeri a Lufthansa hosszú távú és aktív elköltekezettségét a zajkibocsátás csökkentése iránt.

Münchenbe érkezik az A350-es flotta

A világ legmodernebb interkontinentális repülőgépei Münchenbe érkeznek: az első tíz Airbus A350-900-as gép 2017 januárjától a Lufthansa második legnagyobb központi repülőterén fog állomásozni. Innen továbbutazhat a különlegesen környezetbarát repülőgépek fedélzetén Delhibe és Bostonba, melyek várhatóan A350-900-as első állomásai lesznek.

A320neo premier

A Lufthansa vásárolta meg az Airbus-tól a világ első A320neo-ját – a leghalkabb és üzemanyag-takarékosabb rövid és középtávú úti célokra közlekedő gépet. Az üzemanyag-fogyasztás akár 15%-kal is csökkenhet az A320-ashoz képest. A jelentősen halkabb motorok az utasok kényelemérzetét is növelik a fedélzeten, illetve a repülőtér környékén élő lakosok számára is pozitív hatást hordoznak.

Ingyenes upgrade a Heathrow Express vonatokon

 
A Star Alliance és a Heathrow Express különleges szolgáltatást biztosít a Star Alliance törzsutasprogram aranykártyás tagjai számára: másodosztályú jeggyel utazhatnak a Heathrow Express vonatok első osztályán. Ízelítő az üzleti első osztály kényelmi szolgáltatásaiból: ingyenes újságok és magazinok, szélesebb ülések több lábhellyel, külön asztal, hálózati csatlakozó minden ülésnél és fedélzeti TV.

Top helyezés a Lufthansának az AirlineRatings.com-on

A legjobb európai interkontinentális légitársaság kategóriában 2016-ban a Lufthansa nyert – sorozatban már másodszor. A légitársaság világranglistán elért helyezése is meggyőző, a Lufthansa itt is a top10-be került. Ezzel a díjjal azokat a légitársaságokat jutalmazzák, akik bizonyították, hogy kiemelkedőek a szolgáltatásaik színvonalában, biztonságban és megbízhatóságban.

 

Lufthansa

Kiterjedt, globális útvonalhálózat, világszínvonalú átszálló repülőterek, és egy modern flotta. Ezek segítségével az utasok kényelmesen, gyorsan, biztonságosan elérhetik választott célállomásukat, és mind kiváló indok arra, hogy miért választja a Lufthansát 60 millió utas, minden évben.
Utazás amikor, ahova, és ahogyan az utas szeretné: a Lufthansa 5.400 járatot kínál hetente, 75 ország, 205 célállomására. Partner légitársaságainak kínálatával együtt pedig több mint 14.000 heti járat közül választhatnak az utasok. Az útvonalhálózat folyamatosan, az utasok igényeit követve bővül.
Tökéletes összeköttetés a világ minden pontjával: Frankfurt és München Európa legmodernebb és legpontosabb átszálló repülőterei közé tartoznak. Kis távolságok, színvonalas szolgáltatások, modern terminálok, jól felszerelt várók és a legújabb boltok teszik könnyűvé és szórakoztatóvá az átszállásokat. A gyors és egyszerű ügyintézést pedig a Lufthansa applikáció teszi lehetővé, melynek segítségével nem csak a check-in intézhető online vagy mobilról, de elérhetőek a foglalási adatok, a legfrissebb járatinformációk, és a poggyászkövető is.
A Lufthansa flotta közel 330 gépe között kiemelt szerepet kapnak a csúcsmodern és hatalmas A380-asok, az új Airbus A350-900-as nagy távolságú gépek és a világ első A320neo-ja, ami a rövid és közepes távú utakon közlekedő leghalkabb és környezetkímélőbb repülőgép.
First, Business, Premium Economy és Economy osztályok – a gépek fedélzetén minden készen áll egy pihentető és kellemes úthoz. A légi utaskísérők a legjobb kiképzést kapják, azért hogy kifogástalan színvonalon szolgálják ki az utasok igényeit.  A nagy távolságú járatokon szórakoztató szolgáltatások óriási választéka, filmek, TV műsorok, játékok, zenék és Lufthansa FlyNet® szélessávú internet várja az utasokat.
A Business osztály utasai nyugodt, környezetben olvashatják át az üzleti magazinokat, nézhetik kedvenc filmjüket és aludhatják ki magukat kényelmesen a teljesen vízszintesre dönthető, 1,98 méter hosszú üléseken. Az új Premium Economy osztály pedig most tökéletes alternatívát nyújt a turista osztály helyett nagy távolságú utakra 50%-kal nagyobb helyet biztosító új székekkel, 2 db ingyenesen feladható poggyásszal és további számos extrával a földön és a fedélzeten.

 

Kapcsolat

36-20-352-6134,
 36-1-501-4905
E-mail cím: repjegy@ibusz.hu

Irodáink
Elfelejtett jelszó