Business as usual - Litkai Gergely önálló estje

Business as usual - Litkai Gergely önálló estje kép
May 15

Helyszín: 1082 Budapest, Corvin sétány 1/B.

Jegyvásárlás

Május 15. szerda, 19:00 Jegyvásárlás

Litkai Gergely 2013 óta futó, legendás önálló estje multicégekről, igény esetén testreszabva, sok interakcióval, prezentációval. Miért vesznek fel valakit? Miért rúgnak ki? Miért vetítünk egész nap? Mire ügyeljünk céges partikon? Hogyan mobilozzunk? Köszönjünk-e a folyosón? Mit kerüljünk el, ha önéletrajzot írunk? Megannyi banális kérdés, sok banális válasszal és indokolatlan Coelho-idézettel. 2*45 perc, szünettel, sok interakcióval, Göndöcs Gergely illusztrációival. "Az élet olyan, mint a halál, egymást követi." Paolo Coelho "A jó prezentáció kemény, mint a kő, tiszta, mint a papír és vág, mint az olló." Roberto Coelho, Paolo Coelho öccse

Főszerkesztő, író, konferanszié, író és forgatókönyvíró, a magyar stand-up comedy egyik megteremtője és sikeres előadója. Végzettségét tekintve jogász.

Háttérember, aki azért a fényre is vágyik. Tévés, rádiós, álhírportálos ötletgazda. Egy doboznyi Bonbon-díj büszke tulajdonosa. A legmagasabb Karinthy-gyűrű-hordozó.

Az ember, aki nem szeretne bungee-jumpingolni, akit nem érdekel a kanyoning. A családapa, aki szabadidejében skanzent látogat, könyvet olvas, vagy ír. Tehetségkutató, de nem részecske-gyorsító. A sztár, akit ritkán szólítanak le az utcán.

A Comedy Central ex-főszerkesztője, a Rádiókabaré korábbi állandó szerzője, előadója és egyik szóvivője.

A Dumaszínház társulatának vezetője, atyja, Jedi-, és Yoda-mestere, tanácsadója, nagy fehér főnöke, háttérembere és mentora.