Formula-1 Magyar Nagydíj 2019

Formula-1 Magyar Nagydíj 2019 kép
Aug 02

Időpont: 2019. augusztus 2-3-4.

Belépőjegyek 2019

Elkezdődött a 2019. évi FORMULA-1 Magyar Nagydíj jegyeinek értékesítése, belépőjegyek megrendelhetők az IBUSZ országos irodahálózatában és partnereinél.

Tisztelt Vásárlónk!

 • FORMULA-1 Eurós jegyek megrendelése esetén, egy felnőtt jegyhez CSAK EGY darab gyerekjegy váltható!
 • A gyerek jegy 0-14 éves korig ingyenes (az esemény kezdetéig nem tölti be a 14. életévét), de 0 Euro-s jegy váltása ebben az esetben is kötelező!
 • 14 éves kortól már normál belépő vásárlása szükséges. 
 • Az ingyenes gyerekjegyeket csak vasárnapi, vagy hétvégi felnőtt jegy mellé lehet megrendelni, külön önmagában nem.
Jegytípus, információ Vásárlási lehetőség
F-1 2019-es jegy árak EURO-ban

jegy árlista

F-1 Club jelentkezési lap letöltés
A jegyek megvásárolhatók bármelyik IBUSZ irodában személyes átvétellel, vagy akár jegypostázással. IBUSZ irodák
Érdeklődni lehet továbbá az alábbi e-mail címen! belepojegy@ibusz.hu

Tisztelt Vásárlónk!

FORMA-1 CLUB Ülő Bérletek elfogytak!

FORMA-1 Club Álló Bérletek vásárlására továbbra is van lehetőség.

Jegykategória szerint elfoglalható helyek

Klubkártyával elérhető helyek

További információ

IBUSZ Sportiroda
1066 Budapest, Oktogon 3.
Tel: 1-322-4234, +36 1 342 0583
E-mail: belepojegy@ibusz.hu

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

 • Mire jogosít fel az Állóhely jegy?

Az állóhely jegy lehetővé teszi a pálya területére való belépést, de a tribünök használatát nem. Az állóhelyek a pálya körüli füves területen találhatók. A látogatók oda állhatnak, ülhetnek, ahova szeretnének, de sajnos a rálátásuk a pályára illetve a kivetítőre korlátozottabb. A pálya területére összecsukható széket nem szabad bevinni. Az állóhely jegyek nem nyújtanak védelmet rossz időjárás esetén.

 • Mi látható a tribünökről?

Bővebb információért kérjük, tekintse meg a térképet, ahol az összes tribün elhelyezkedését megtalálja a Hungaroring területén.

 • Mely napokat tartalmazza a Hétvégi jegy?

A hétvégi jegy a verseny mindhárom napján feljogosítja Önt a pályára való belépésre, pénteken, szombaton illetve vasárnap. Ezen felül minden érvényes hétvégi jeggyel részt vehet csütörtökön a bokszutca látogatáson előre meghatározott időben (16.00- 19.00).

 • Minden jegy feljogosít a bokszutca látogatásra?

Jegyek között is vannak differenciák. Minden érvényes hétvégi jeggyel Ön részt vehet csütörtökön a bokszutca látogatáson előre meghatározott időben (16.00-19.00). A verseny ideje alatt azonban csak a Paddock Club vendégei látogathatják a bokszokat.

 • Van speciális jegy a kerekes székes látogatók részére?

A Hungaroring területén a Gold 5 Tribün kerekesszékkel érkezőknek könnyen megközelíthető ill. a tribün mögött parkolási lehetőség is könnyíti a mozgáskorlátozottak kényelmét. Van Magyar Állampolgárok számára kedvezményes jegyvásárlási lehetőség ? Igen van, Forma-1 Klub kártya és a hozzá tartozó belépőjegy vásárlása esetén. Részletekért nézze meg Klub jegy igénylő dokumentumunkat.

 • Van kedvezmény a gyermekek részére?

Minden gyermeknek kell jegy 0 éves kortól, de kisgyermekeknek nem javasoljuk a pályára való belépést az erős hanghatások miatt. 2017-ben a gyerekjegyek 0-13 éves korig ingyenesek. (13. születésnap előtt).

 • A tribünjegyek mellett vannak-e olyan jegyek, melyek vendéglátást illetve egyéb speciális szolgáltatást tartalmaznak?

Igen. Kérjük, bővebb információért keresse meg irodáinkat, vagy közvetlenül az IBUSZ Sportirodát (+36 1 322 4234, oktogon@ibusz.hu)

 • A jegyrendelést lehet törölni?

Sajnos a már megrendelt, kifizetett jegyek árát nem áll módunkban visszatéríteni, semmilyen esetben.

 • Ha egy jegynél többet rendelek, egymás mellé szólhatnak a jegyek?

Természetesen, ha egyszerre rendeli a jegyeket, biztosítani tudjuk, hogy egymás mellé szóljanak a jegyek, de amennyiben utólag rendel jegyeket, már nem garantáljuk, hogy tudunk egymás mellé jegyet biztosítani. Ezért javasoljuk, amennyiben felmerül a jegyrendelés igénye, egyszerre rendelje meg jegyeit, ezáltal biztosítani tudjuk, hogy egymás mellé szóljanak a jegyek.

 • Tudok rendelni csoport részére jegyeket és az is megoldható, hogy egy területre szóljanak a belépők?

Igen, természetesen, de kérjük, egyszerre rendelje meg a jegyeket, mivel ha ezt részletekben teszi meg, nem biztos, hogy biztosítani tudjuk a helyeket egy területre.

 • Az ülőhelyek számozottak? Tudok foglalni meghatározott helyre jegyet?

Igen, számozottak az ülőhelyek. Bár előre és meghatározott helyre nem lehet jegyeket foglalni, kérjük jelezze speciális igényét (pl: tavaly egy bizonyos szektorban ült és idén is szeretne ott ülni) és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy teljesítsük kérését.

 • Hogyan tudok fizetni?

Készpénzben, Euro-ban, vagy Forint-ban, Bank kártyával.

 • Tudok fizetni bankkártyával?

Igen bármely típusú bank kártyát elfogadjuk.

 • Nagyobb jegyrendelés esetén tudnak ajánlani valamiféle kedvezményt?

A jegyek hivatalos árából sajnos nem áll módunkban kedvezményt adni

 • Van rá lehetőség, hogy kiszállítsák a jegyeket?

Igen, mind külföldre, mind belföldre lehet kiszállítást rendelni. Bővebb információkért érdeklődjön az Önhöz legközelebbi IBUSZ irodában.

 • Hogyan jutok el a pályára autóval?

A versenypálya Budapest belvárosától 22 km-re fekszik, és az M3-as autópálya irányába kell menni. Ha van VIP matricája, akkor igénybe veheti a VIP utat, ami az M3-as leálló sávjánál található, ha nincs, az M3-on tud végig haladni egészen a pályáig. Ezúton szeretnénk tájékoztatni , az autópályára autópálya matricát kell vásárolnia.

 • Hol tudok parkolni illetve milyen költségekkel jár?

Minden jeggyel korlátozott számú ingyenes parkolóhely vehető igénybe a Hungaroring egész területén. Amennyiben ezek a helyek elfogynak, már csak a fizető parkolóhelyek vehetők igénybe. A parkolási lehetőségek a térképen (P Free) jelöléssel találhatók meg.

 • Hogyan jutok el tömegközlekedési eszközzel a Hungaroring területére?

Az Árpád híd pesti oldalától ingyenes buszjáratok indulnak a Hungaroring területére illetve vissza. A Hungaroring és a BKV azon látogatóknak, akik érvényes jeggyel rendelkeznek, ingyenesen biztosítja ezt a szolgáltatást.

Indulási időpontok:

Péntek- Az Árpád hídtól: 07.30 és 11.00 között 30 percenként. A mogyoródi templomtérről:16.00 és 19.00 óra között 30 percenként.

Szombat- Az Árpád hídtól: 07.30 és 11.00 között 15 percenként. A mogyoródi templomtérről: 16.00 és 19.00 között 15 percenként.

Vasárnap- Az Árpád hídtól: 07.30 és 11.00 között 15 percenként. A mogyoródi templomtérről: 15.30 és 17.00 között 15 percenként. HÉV-vel: A Gödöllői HÉV az Örs vezér térről 4.30-tól félóránként közlekedik és megáll a Hungaroringnél. A pontos menetrendet és árakat a következő oldalról töltheti le: www.bkk.hu.

 • Tudnak ajánlani taxi társaságot?

Igen, vannak együttműködő partnereink, akik fix árért dolgoznak minden évben. A taxik a város bármely pontjából az 1-es kapuig viszi az utasokat és verseny után, ugyaninnen indulnak vissza a belvárosba. Bővebb információk a versenyt megelőző hónaptól állnak majd rendelkezésre.

 • Van lehetőség helikopteres utazásra?

Igen, természetesen. További információért kérjük, tekintse meg helikopter ajánlatunkat.

 • Hotelfoglalásban tudnak segíteni?

A pálya közelében szállodában, panziókban és privát apartmanokban van lehetőség szállásfoglalásra. A közvetlen közelben lévő korlátozott számú férőhely miatt, kérjük minél előbb keresse meg az Önhöz legközelebb lévő IBUSZ irodát.