Hungaroring Classic

Hungaroring Classic kép
Jul 12

2019. július 12-14 között kerül ismét megrendezésre a Hungaroring Classic, mely a maga nemében egyedülálló, közép-Európa legnagyobb KLASSZIKUS AUTÓ fesztiválja. 

Belépő Online
Hungaroring Classic Hétvége 2019 (Péntek-Szombat-Vasárnap) Megveszem
Hungaroring Classic Szombat 2019 Megveszem
Hungaroring Classic Vasárnap 2019 Megveszem

A versenyre 350 versenyzőt várnak, 22 országból, 250 csapatot és  közel 1200 résztvevőt.  A 3 napos versenyen a különböző klasszikus kategóriák képviselői állnak rajthoz a Hungaroringen és mérik össze tudásukat.  Emellett pedig kimeríthetetlen kulturális értéket képviselő fantasztikus autógyűjtemény várható Európa minden szegletéből: Ford, Jaguar, Alpine, Citroën, TVR, Triumph, Peugeot, Volkswagen, MG, Datsun, Aston Martin, BMW, Lotus, Ferrari, Morgan és sokan mások! Független gyűjtőkkel kiegészülve ünnepeljük az autózás aranykorát! A 3 napos rendezvény a család minden tagjának kínál szórakozást, a versenyek mellett gazdag családi programokkal, korabeli ruhákkal és hangulattal várják a szervezők a látogatókat.

Mondják, a stílus maga az ember.
A Hungaroring Classic esetében ez az autókra is igaz – hiszen már önmagában meghatározza a hangulatot, hogy a hatvanas, hetvenes évek versenyautóit vonultatja fel a rendezvény a mogyoródi Formula–1-es pályán.

A szervezők azonban gondoltak egy merészet, és arra kérik a szurkolókat, vendégeket, képviseljék maguk is a hatvanas, hetvenes évek stílusát öltözékükkel, frizurájukkal, kalapjukkal. Tegyenek úgy, mintha egy hétvége erejéig visszarepülhetnének az időben úgy negyven-ötven évet, idézzük fel együtt a korabeli autóversenyek hangulatát.

S mivel a gyönyörű, klasszikus autók sem csak úgy köröznek a Hungaroringen, hanem kőkemény versenyt vívnak, így a szervezők ugyanezt a lehetőséget megadják a szurkolóknak is. A hölgyek és urak számára plusz programpontként lehetővé teszik, hogy a helyszínen dolgozó fodrászok segítségével korabeli frizurát varázsoljanak a fejükre, sőt, a hölgyeknek kalapversenyt szerveznek.

Jegyvásárlás a Hungaroring Classic-ra

Jegytípus, információ Vásárlási lehetőség
2019-es jegy árak jegy árlista
A jegyek megvásárolhatók bármelyik IBUSZ irodában személyes átvétellel, vagy akár jegypostázással. IBUSZ irodák
Érdeklődni lehet továbbá az alábbi e-mail címen! belepojegy@ibusz.hu

 

Hungaroring Classic térkép