Kajak-Kenu VB 2019 Szeged

Kajak-Kenu VB 2019 Szeged kép
Aug 21

A sportág ezen rangos eseménye már joggal nevezhető Tokió előszobájának, hiszen ez lesz a 2020-as olimpiai regatta legfontosabb kvalifikációs versenye.
A 2019. augusztus 21. és 25. között a Maty-éren megrendezésre kerülő világbajnokságon a várakozások szerint 100 ország legjobbjai vesznek részt, hozzávetőlegesen 1600 versenyző, köztük 50 magyar indulóval.
Legyen részese Ön is a világraszóló kajak-kenu élménynek és szurkoljon a helyszínen a sportág magyar és nemzetközi kiválóságainak!
Ha testközelből szeretné átélni a világ legjobb versenyzőinek futamait, minél előbb váltsa meg jegyét!

Értékesítés hamarosan kezdődik!

Térkép és jegyár

English version and informations Here

A mezőny és benne a rendkívül sikeres magyar válogatott arra törekszik majd, hogy a lehető legtöbb olimpiai kvótát gyűjtse össze. Az olimpiai kvalifikációs versenyek mellett szórakoztató helyszíni programok, vásárváros és a legfinomabb falatok, italok várják a helyszínre érkezőket.
A pálya hossza 2400 m, szélessége 140 m. A sportolók számára bemelegítésre a versenypályától elkülönített vízfelület áll rendelkezésre. 2018-tól kezdődően egy nagyobb beruházás keretében a pályához vezető utak felújításra kerülnek, illetve nő a helyszín parkolóinak kapacitása is.
Rendezőként a Magyar Kajak-Kenu Szövetség izgatottan várja, hogy újra a gyorsasági kajak-kenu szakág legjobb versenyzőit üdvözölhesse a nagy tiszteletnek örvendő, nemzetközi hírű Szegedi Olimpiai Evezős és Kajak-kenu Központban.
Találkozzunk a helyszínen!