Lara Fabian

Lara Fabian, a belga-kanadai énekesnő, dalszerző, zenész, színész és producer, minden idők egyik legsikeresebb európai művésznője. Kilenc nyelven énekel: franciául, angolul, spanyolul, portugálul, olaszul, héberül, flamandul, németül és oroszul. 2019-ben és 2020-ban Lara Fabian az 50. születésnapja alkalmából indított világkörüli turnén lépett fel, amelynek néhány koncertje a járvány miatt 2022-re halasztódott. Ezzel az újabb, Best Of világkörüli turnéval 30 éves karrierjét ünnepli egy különleges előadással - amelynek keretében mind a 14 albumáról elhangzanak a legnagyobb slágerei.

Jegyvásárlás | Vásárolja meg jegyét országos irodahálózatunkban

A rendezvény szervezője fenntartja magának az azonnali, külön előzetes értesítés és indoklás nélküli jegyár módosítás jogát. A jegyvásárlás során a jegyvásárlási tranzakció megindítása során feltüntetett árak fizetendők. Erre a rendezvényre tranzakciónként 900 Forint díjat számolunk fel.

Szervező: Live Nation CEE Kft., 1143 Budapest, Ilka utca 2-4., 13352297-2-42

A belépőjegyen keresztül a jegyvásárló a rendezvény szervezőjével kerül szolgáltatási jogviszonyba. A Ticketpro Hungary Kft. a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt.