Magyarország - Horvátország EB selejtező mérkőzés - elfogytak a jegyek

Magyarország - Horvátország EB selejtező mérkőzés - elfogytak a jegyek kép
Mar 24

Helyszín: Groupama Aréna, Budapest, Üllői út 129, 1091

Időpont: március 24.  18:00

Jegyértékesítés indul: február 8-án délelőtt 10:00 órakor.

Tisztelt Szurkolók, Futball barátok!
Indul a belépőjegy értékesítés a válogatott mérkőzésekre!

Jegytípus, információ Vásárlási lehetőség
A jegyek megvásárolhatók bármelyik IBUSZ irodában személyes átvétellel, vagy akár jegypostázással. IBUSZ irodák
Érdeklődni lehet továbbá az alábbi e-mail címen! belepojegy@ibusz.hu

A Magyar Férfi Labdarúgó Válogatott soron következő mérkőzésének jegyvásárlásával kapcsolatban az alábbi információkkal szeretnénk segíteni belépőjegy vásárlását:

Bérlet értékesítés

  • Pénteken, 2019.02.08-án reggel 08:00 órakor indul a bérletek értékesítése SZURKOLÓI KLUB tagok részére, mely azt jelenti csak szurkoló kártyával rendelkezők vásárolhatnak bérletet az értékesítés első három napjában.
  • 2019.02.11-től, mindenki számára megnyílik a bérlet értékesítés, ez azt jelenti adatok bediktálásával is vásárolható bérlet, nem szükséges már a SZURKOLÓI KLUB tagság.
  • 2019.02.15-17. között indul a JEGY értékesítés, SZURKOLÓI KLUB tagok részére, ez azt jelenti csak a szurkoló kártyával rendelkezők vásárolhatnak jegyet az értékesítési szakasz ezen három napjában.
  • 2019.02.18-tól mindenki számára elérhetőek lesznek a jegyek a meccsnapig, adatok bediktálásával is vásárolható jegy. Kötelező adatok: Név / Születési idő (év,hó,nap)/ Születési hely

Figyelem!


A nagy érdeklődés miatt ismét akadozhat az értékesítés. Sajnos a hiba elhárításában nem működünk közre, a hibaforrás okát nem ismerjük. A várakozás és vásárlás során türelmüket és megértésüket kérjük. 

További hasznos információ

  • Magyarország–Horvátország mérkőzésre szóló jegyeket elsőként február 15-től 17-ig kizárólag a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg, majd február 18-tól a meccsnapig mindenki számára megnyílik a jegyvásárlási lehetőség.
  • Minden mérkőzés esetében személyes adatok megadása kötelező.
  • Egyik mérkőzés sem lesz szurkolói kártya köteles, mindkét mérkőzésre az adatok megadásával lehet jegyet vásárolni. Kötelező adatok: Név / Születési idő (év,hó,nap)/ Születési hely
  • Mindkét mérkőzésre egy ember egy tranzakcióval maximum 4 jegyet vásárolhat, nem szükséges minden személynek jelen lenni, adatok bediktálása is lehetséges, ebben az esetben az a személy felelős az adatok megadásáért, aki a belépőket megvásárolta.
  • Rossz vagy helytelen adatok megadása esetén megtagadhatják a helyszínen a belépést.

Magyarország 2020-as EB selejtezőcsoportja

1. Horvátország
2. Wales
3. Szlovákia
4. Magyarország
5. Azerbajdzsán