A cégcsoport tagjai

Rubin Wellness & Conference Hotel


Rubin Hotel logoA szálloda és business center Budán, a XI. kerület zöldövezeti részén a Sas-hegy lábánál található, ahonnan a belváros 5-10 perc alatt elérhető. Azoknak a vendégeknek, turistáknak, családoknak és üzletembereknek ajánljuk, akik a belvároshoz közel, igazi zöldövezeti környezetben kívánják kellemessé tenni budapesti tartózkodásukat. A szálloda sajátossága az otthonos jelleg és a kényelem harmóniája.

Tovább a Rubin hotel honlapjára >

 

Innova Invest

Az INNOVA-INVEST Pénzügyi Zrt. 2004-ben alakult pénzügyi szolgáltató; elsősorban mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozási problémáinak áthidalására kíván segítséget nyújtani hitel- és követelés vásárlási konstrukcióival.

Tovább az Innova Invest weboldalára >

 

Zichy-kastély: Nagyvázsony

A híres nagyvázsonyi Kinizsi-vár szomszédságában található Zichy Károly kastélya.
Az 1762-ben barokk stílusban épült, majd 1815-ben klasszicista stílusban átépített téglány alaprajzú úrilakot s a hozzá kötődő gazdasági épületeket, istállókat a közelmúltban gyönyörűen felújították. A díszes kovácsoltvas kerítés és kapu mögötti egyszerű, emeletes épületnek látványos díszítése a négy ión oszlop, tetején a háromszögletű timpanonnal. Kétoldalt egy-egy különálló épület csatlakozik hozzá, középen egyszerű szökőkút található.

A lovasprogramokkal, lovasturizmussal foglalkozó intézmény körül 12 hektáros védett őspark található. Kuriózumok a 32 méter magas, 200 éves famatuzsálemek.
Az épületkomplexum Ménesház szárnyában 2 apartman és 14 két illetve három ágyas szobák állnak rendelkezésre. Maximum befogadóképesség 40 fő.

A Kastély elsősorban céges rendezvények, trainingek, valamint kulturális- és sportrendezvények kiszolgálására ideális.
Kérje tájékoztatónkat az alábbi elérhetőségeken.

Érdeklődés:
IBUSZ Utazási Irodák Kft.
Tel: 06 1/ 485 27 00
Fax: 318 27 82
E-mail: info@ibusz.hu