IBUSZ Hirek

Görög Nagykövetség tájékoztatása az MTI-nek

2015-06-29 02:28

A görög kormány által elrendelt tőkekorlátozó intézkedések nem érintik azokat, akik külföldön kiadott bankkártyával, hitelkártyával kívánnak tranzakciókat lebonyolítani vagy pénzt felvenni a bankjegykiadó automatákból - ismertette a budapesti görög nagykövetség az MTI-vel az illetékes görög minisztérium tájékoztatását.

Az athéni gazdasági, infrastruktúra-ügyi, hajózási és idegenforgalmi minisztérium hangsúlyozta: mind az üzemanyag, mind minden egyéb, "a látogatók megszokott életviteléhez szükséges termék és szolgáltatás bőségben áll rendelkezésre a városi központokban, vidéken és a szigeteken egyaránt".

Görögország továbbra is garantálja látogatói számára azokat a magas színvonalú szolgáltatásokat, amelyek az országot nemzetközi összehasonlításban elsőrendű turisztikai úti céllá tették - fűzte hozzá a tárca.

Azokat a turistákat, akik már nálunk tartózkodnak, akárcsak azokat, akik még csak tervezik az ideutazást, semmi módon nem fogják érinteni az események: gondtalanul folytathatják és élvezhetik görögországi vakációjukat - közölte az athéni idegenforgalmi minisztérium.

Budapest, 2015. június 29., hétfő (MTI)

Kedvencek

Hírlevél feliratkozás

Irakozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legfrissebb és legkedvezőbb ajánlatainkról!

Kattintson ide a feliratkozáshoz

kék szám: 06 40 428 794

IBUSZ katalógusok

Tekintse meg vagy töltse le aktuális katalógusunkat!

Élmények Korhatár Nélkül (Körutazások és városlátogatások 2016)
További katalógusok
Elfelejtett jelszó