Legnépszerűbbek az ibusz-tól

IBUSZ utazási irodák:

külföldi és belföldi utazások

Az IBUSZ 115 év tapasztalattal állítja össze utazási ajánlatait. Válogasson külföldi utazások, all inclusive nyaralások, belföldi ajánlatok, wellness hétvége ajánlatok széles választékából. Amennyiben egyénileg szervezi utazását, online repülőjegy foglalás szolgáltatásunkkal több ezer desztinációból választhat.

További információkat útjainkról, buszos vagy repülős közlekedés lehetőségeiről a fenti mega-menü menüpontjai között talál, vagy a főoldalon elhelyezett promo dobozokra kattintva. Oldalunkon számos helyen interaktív Google térképeket helyeztünk el, ahol nyomon követheti pl. a görög autóbuszos járataink felszállási lehetőségeit, vagy éppen charter repülőjárataink végcéljait. Hajóutak menüpontunkban pedig a legnagyobb tengeri hajóutak között válogathat és foglalhat. Jó böngészést, és kellemes utazást kívánunk!

Köszönjük ha megosztja véleményét velünk! Email címünk: honlap@ibusz.hu


Áremelés

Tisztelt Utasaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmúlt időszakban tapasztalható folyamatos forint gyengülés miatt, a forint-euró árfolyam elérte azt a kritikus szintet, amelynél Társaságunknak az Utazási Szerződés 4. pontja értelmében július 3.-tól 5 %-kal emelni szükséges publikált árait.

Az emelés érinti:

  • a július 3-a után befoglalt új megrendeléseket,
  • a 2018. április 1. és június 30. közötti, de 2018. augusztus 1-e után induló megrendeléseket, kivéve ha a teljes összeg már 2018. július 2-ig kiegyenlítésre került.

Az áremelést a teljes díjra érvényesítjük! 

Megértését köszönjük.
Tisztelettel:
IBUSZ Utazási Irodák Kft.

Budapest, 2018. július 2.


Tájékoztató formanyomtatvány az utazási csomagra vonatkozó szerződéshez

Kedves utasunk! A szerződéskötés előtt kérjük tekintse meg tájékoztatónkat, az utazási csomagokra vonatkozó módosult törvényi szabályozás értelmében. Ide kattintva letölthető >


Kedves Utasaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 1-től a Népliget lezárása miatt kénytelenek vagyunk autóbuszaink indulási helyszínét megváltoztatni.
Minden görögországi üdülőjáratunk és valamennyi autóbuszos körutazásunk új felszállóhelye:

  • Budapest, Üllői út, Pöttyös utcai metrómegálló parkolója.

Megértésüket köszönjük! Térkép >