Keresztanyu Túra

A Drága örökösök hatalmas sikere után, 2021. január 3-án mutatkozott be az RTL Klubon a Keresztanyu, mely egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat.

Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet. Mindent bevetnek. Nem ismernek határt! Se zárjegyet.

Keresztanyu_zsaruk
keresztanyu_csempeszek
Keresztanuy_ukranok

 

A sorozat első évada – mely százezreket szegezett naponta a képernyők elé - 2021. április 30-án zárult, a 83. epizóddal. Bár már folynak a 2. évad munkálatai, Róza mama és népes családja csak ősszel tér vissza az RTL képernyőjére.

Ha addig sem szeretné nélkülözni kedvenc televízióműsorát, tartson velünk Makkosszállásra! Járja be a Keresztanyu forgatási helyszíneit, kukkantson be a díszletfalu kulisszái mögé és találkozzon az imádott szereplőkkel!

Részvételi díj:

Baba (0–2 év): 0 Ft/fő
Gyermek (2–12 év): 7 900 Ft/fő
Felnőtt: 9 900 Ft/fő
Családi/csoportos: 8 900 Ft/fő
(minimum 4 fő együttes foglalása esetén)


Időpontok:

2021. július 2. és augusztus 29. között, minden pénteken, szombaton és vasárnap
Indulás: 8:30 vagy 14:00 óra, a budapesti Groupama Aréna parkolójából

 

Amennyiben még az árváltozás előtt fizették be a Keresztanyu túra részvételi díját, a régi és az új díj különbözetét automatikusan visszatérítjük Önöknek arra a bankszámlára, illetve bankkártyára, ahonnan az utalás érkezett. Az ügyintézés várhatóan 10-14 napot is igénybe vehet, emiatt szíves megértésüket és türelmüket kérjük. Amennyiben a befizetés személyesen, valamelyik irodánkban történt, kérjük, egyeztetés céljából lépjenek kapcsolatba munkatársainkkal.

A vezetett túra során végig sétálunk Makkosszállás utcáin, terein, meglátogatjuk (belépéssel a belső terekbe) a rendőrségi díszletépület közösségi terét, a fogadót, a templomot, az edzőtermet, a tűzoltóságot és az autószerelő műhelyt, s bekukkantunk Róza mama, Babos és a Harangozó család házába. A látogatókat többek között a sorozat olyan kedvelt karakterei kísérik, mint Oleg Tatarenko (Magyar Attila), Zozo (Gömöri András Máté), Szkander (Noé Viktor), Karlo (Petri Viktor és Ajtony, Sótonyi Frigyes sofőrje (Korfanti Ferenc), akik bennfentesként minden adatot és információt megosztanak a díszletfaluról és a sorozat kulisszatitkairól.

TÚRAVEZETŐ* CSOPORT 1 CSOPORT 2
08.13.  Noé Viktor Gömöri András Máté
08.14.  Magyar Attila Gömöri András Máté
08.28.  Noé Viktor Magyar Attila
08.29.  Noé Viktor Magyar Attila

*A látogatók - érkezést követően - két csoportra osztva járják be a makkosszállási díszletfalut.

 

Makkosszállási látogatásunk csúcspontjaként a sorozat két vezető színészével is találkozunk, akik karakterük jellegzetes öltözékében örömmel sztoriznak és fotózkodnak a látogatókkal. S, hogy kik és mikor lesznek a közönségtalálkozó résztvevői? Az alábbi táblázatból kiderül!

 

KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ  SZÍNÉSZ 1  SZÍNÉSZ 2 
08.13.  Fekete Györgyi  Rátonyi Hajni 
08.14.  Konfár Erik Dóra Béla 
08.28.  Lengyel Ferenc  Mezei Réka
08.29.  Molnár Piroska  Dobos Evelin

 

Csapjon le gyorsan a lehetőségre és foglaljon helyet makkosszállási autóbuszjáratunkra, mely 2021. július 2. és augusztus 29. között, minden pénteken, szombaton és vasárnap 8:30 vagy 14:00 órakor indul a budapesti Groupama Aréna parkolójából!

Tovább a délelőtti időpontokhoz

Tovább a délutáni időpontokhoz 

Kollégáink legkésőbb az online foglalást követő munkanapon keresni fogják Önöket a Keresztanyu túrával kapcsolatos részletek egyeztetése céljából.

 

NYEREMÉNYJÁTÉK

Köszönjük, hogy velünk játszottatok 4 héten át tartó nyereményjátékunkon! Lezajlott a nyereménysorsolás, kihúztuk mind az IBUSZ-os ajándékcsomagok nyerteseit, mind a fődíjét, a páros Keresztanyu túra belépőét is.

Kérjük mindenki ellenőrizze postafiókját (akár a spam-ek között is), mert e-mailben értesítettük nyerteseinket. Gratulálunk Barbara, Csenge, Kornélia, Péter, Dalma, Ildikó játékosainknak a nyereményekhez!

 

 

 

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

EGYÉNILEG MEG TUDOM LÁTOGATNI A MAKKOSSZÁLLÁSI DÍSZLETFALUT?

A makkosszállási díszletfalu kizárólag az IBUSZ által szervezett Keresztanyu túra keretében látogatható.

 

SZERETNÉK RÉSZT VENNI A KERESZTANYU TÚRÁN, DE NEM AUTÓBUSSZAL, HANEM A SAJÁT AUTÓMMAL SZERETNÉK MAKKOSSZÁLLÁSRA UTAZNI. ERRE VAN LEHETŐSÉG?

A makkosszállási díszletfaluhoz egyénileg, saját autóval behajtani nem lehetséges és ott a parkolás sem biztosított. Az utazás kizárólag az IBUSZ által indított autóbusszal lehetséges. Amennyiben a környéken meg tudja oldani a parkolást, a díszletfalu bejáratánál csatlakozhat a csoporthoz. Az autóbusz igénybe nem vétele a részvételi díjat nem módosítja.

 

NAGYON KÖZEL LAKOM A MAKKOSSZÁLLÁSI DÍSZLETFALUHOZ, NEM SZERETNÉK A GROUPAMA ARÉNÁHOZ BEUTAZNI. ÍGY IS RÉSZT VEHETEK A TÚRÁN?

A díszletfalu bejáratánál csatlakozhat a csoporthoz, de fontos tudnia, hogy a helyszínre saját autóval behajtani nem lehetséges és ott a parkolás sem biztosított.  Az autóbusz igénybe nem vétele a részvételi díjat nem módosítja.

 

FEL TUDOK SZÁLLNI A KERESZTANYU BUSZRA BUDAKESZIN/TELKIBEN, STB.?

A Keresztanyu buszra kizárólag a Groupa Arénánál lehet felszállni. Amennyiben meg tudja oldani egyedül a helyszínre utazást, a díszletfalu bejáratánál csatlakozhat a csoporthoz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a díszletefalu egyénileg, autóval nem megközelíthető,ott a parkolás nem megoldott. Az autóbusz igénybe nem vétele a részvételi díjat nem módosítja.

 

AZ AUTÓBUSZON AZ ELSŐ SORBAN SZERETNÉK ÜLNI.

A Keresztanyu buszra fix ülőhelyeket nem értékesítünk,  a foglalás/befizetés sorrendjében foglalhatják el az utasok a helyüket, az első sortól az utolsóig.

 

NINCS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYOM. RÉSZT VEHETEK ÍGY IS A KERESZTANYU TÚRÁN?

A Keresztanyu túrán való részvételhez nincs szükség védettségi igazolványra.

 

MELYIK NAPON TALÁLKOZHATOK MOLNÁR PIROSKÁVAL/GÁLVÖLGYI JÁNOSSAL/LENGYEL FERENCCEL?

A közönségtalálkozón közreműködő színészek időbeosztását a www.ibusz.hu/keresztanyu-tura honlapon találja, de folyamatosan hírt adunk róla a Facebook oldalunkon is.

 

FIZETHETEK SZÉP KÁRTYÁVAL?

A Keresztanyu túra részvételi díja jelenleg nem rendezhető SZÉP Kártyáról. Amennyiben biztosított lesz a lehetőség, erről a www.ibusz.hu/keresztanyu-tura oldalon, illetve Facebook oldalunkon adunk tájékoztatást.

 

LEHET ENNI BÁRÁNY JÓSKA FOGADÓJÁBAN?

A díszletfalu épületeiben étkezni tilos. A helyszínen rendelkezésre áll egy büféautó, ahol szendvicsek, frissítők vásárolhatók.