2 nap, 2 adventi hangulat: Bécs és Pozsony

Ausztria, Advent Bécsben és Pozsonyban , Wien

A központi rendszerben jelenleg nem elérhetőek turnusok ehhez az utazáshoz. Foglaláshoz kérjük keresse fel irodáink egyikét!

Tulajdonságok

Útvonal: Schönbrunn, Csokimanufaktúra, Bécsi városnézés és advent, advent Pozsonyban

Tudnivalók

  • Utazás időtartalma: 2 nap/1 éjszaka, 2018.12.15-16
  • Indulási időpont: 12.15
  • Felszállási lehetőségek: Budapest, Tatabánya, Győr
  • Elhelyezés: 4 csillagos szállodában, 2 ágyas zuhanyzós/WC-s szobákban.
  • Ellátás: reggeli Minimum létszám: 35 fő

 

1. nap

Indulás a kora reggeli órákban Budapestről, Tatabánya, Győr útvonalon Bécsbe. Az út során idegenvezetőnk segítségével ismerkedés Béccsel, valamint az útközbeni látnivalókkal. Először a Schönbrunn-i kastélyhoz megyünk, ahol lehetőség van a kastélyt és a parkját megtekinteni. A kastély kertjében nem csak a császári rezidenciát élvezhetjük, hanem az egyik leghangulatosabb bécsi adventi vásárt is, ahol meseszerű hangulatba csöppenhetünk. A kastélylátogatás után bécsi buszos majd gyalogos városnézés. (Mária Terézia Tér - Hofburg (kívülről) - Kohlmarkt - Graben - St.Stephans Dom - Kartner strasse - Opera - Ring - Parlament ? Rathaus). A séta után szabad program, lehetőség az adventi vásárok egyikének felkeresésére. Igy ajánljuk a Vároháza előtti téren a bécsi legnagyobb adventi vásárt, de vehetünk retro ajándékot az Am Hofnál lévő vásárban, vagy a Freyung téren gyűjtsünk forraltboros bögrét. Szállás: belvárosi 4 csillagos szállodában.

2. nap

Reggeli után kicsekkolás a szállodából, ahonnan az irányt a Heindl Csokimanufaktúrába vesszük. Ismerkedés a csokigyártás folyamatával, lehetőség a különleges bonbonok, csokiba mártott alkoholos és mentes gyümölcsök megkóstolására. A kostoló teszi lehetővé, hogy a számunkra leginkább izletes csokikból akár vásárolhassunk is az ünnepekre. A csokigyár látogatás után utunk Pozsonyba vezet, ahol egy újabb adventi forgatagba csöppenünk. Rövid városnézés után, szabad program a pozsonyi adventi vásárban, ebédelési lehetőséggel.

Fakultatív programok

Schönbrunn kastélylátogatás felnőtt: 5.900.-Ft, gyerek 6-18 éves: 3.900.-Ft
Heindl csokimanufaktúra felnőtt: 2.850 Ft, gyerek 5-18 éves: 2.150.-Ft

 

Indulási időpontok

A központi rendszerben jelenleg nem elérhetőek turnusok ehhez az utazáshoz. Foglaláshoz kérjük keresse fel irodáink egyikét!