Hétvége Párizsban Orly repülőtérre augusztus 20-i hétvégén

Franciaország, Párizs, Párizs

Párizs jóval több, mint az Eiffel-torony, a Montmartre és a Notre-Dame: nem csupán a világ legromantikusabb városa, de minden évszakban lezser és stílusos. A francia főváros mindig az élet élvezetére csábít, izgalmas mozaikba rendezve a divat, a kultúra és a gasztronómia legkiemelkedőbb darabjait.

A központi rendszerben jelenleg nem elérhetőek turnusok ehhez az utazáshoz. Foglaláshoz kérjük keresse fel irodáink egyikét!

Tulajdonságok

Program

1. NAP

Elutazás Budapestről a menetrend függvényében, szállás elfoglalása.

2. NAP

A reggelit követően félnapos buszos és gyalogos városnézés Párizsban, helyi magyar nyelvű idegenvezetővel. (Diadalív, Notre Dame, Szajnapart, Eifffel torony kívülről,csak néhány fotó erejéig). Délután újabb séta Párizsban idegenvezetőnkkel, vagy szabad program. Este fakultatív hajókirándulás a Szajnán, a helyszínen az idegenvezetőnél lehet rá jelentkezni. A hajós városnézés során a kivilágított Párizsban gyönyörködhetnek.

3. NAP

Reggeli után szabad program, fakultatív séta a Montmartre hangulatos Művész negyedében, utána a Diadalív megtekintése igény szerint. Délután fakultatív kirándulás Versaillesba, a kastély meglátogatása, helyi magyar nyelvű idegenvezetővel. Visszatérés a szállodába a kora esti órákban.

4. NAP

A reggelit követően egész napos szabadidő Párizsban, a fények és a művészetek városában vagy fakultatív kirándulások metróval, idegenvezetőnk szervezésébe. (A Louvre és Napoleon sírja, vagy az Orsay Múzeum vagy a Rodin Múzeum megtekintése igény szerint, majd séta a Diadalívnél és a Tülériák kertjében.) Délután fakultatív kirándulás és kastélylátogatás a Fontainebleau-i erdőbe. A vadászkastély egykor királyi rezidencia volt, az építmény gazdag kincseinek megtekintése szintén helyi vezetéssel történik. Visszatérés a szállodába.

5. NAP

Reggelit követően egész napos szabadidő Párizsban vagy félnapos fakulttaív kirándulás a Chantilly Kastélyhoz. A késő délutána órákban transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Hasznos információk

  • Utazás: Menetrendszerinti járattal Orly repülőtérre
  • Elhelyezés: 3*-os szállodában, 2 ágyas fürdőszobás szobákban.
  • Ellátás: büféreggeli
  • Időtartam: 5 nap/4 éjszaka
  • Minimum létszám: 20 fő
  • Szálloda:Hotel Ibis ALesia - Csak kétágyas szobák vannak
  • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 11 EUR/fő/4 éj
  • Helyszínen fizetendő belépők: 40 EUR/fő
  • Az ár kis kézipoggyászt tartalmaz. 10 kg-os, 20 kg-os feladható poggyász illetve elsőbbségi beszállás, felárért vásárolható!

Fakultatív programok

Félnapos kirándulás a Chantilly kastélyhoz busszal, idegenvezetővel (min. 14 fő): 42 500 Ft/fő
Félnapos kirándulás a Fontainebleau kastélyhoz busszal, idegenvezetővel (min. 14 fő): 42 500 Ft/fő
Félnapos kirándulás a Fontainebleau kastélyhoz busszal, idegenvezetőve 26 év alattl (min. 14 fő): 35 000 Ft/fő
Félnapos kirándulás a Versilles kastélyhoz busszal, idegenvezetővel: 39 000 Ft/fő
Félnapos kirándulás a Versilles kastélyhoz busszal, idegenvezetőve 26 év alatt (min. 14 fő): 34 000 Ft/fő
Louvre tárlatvezetés magyar nyelven (min.10 fő): 24 000 Ft/fő
Louvre tárlatvezetés magyar nyelven 26 év alatt (min. 10 fő): 17 500 Ft/fő

Menetrend

Honnan - hová Indulás Érkezés
Budapest - Párizs (Orly) 19:00 21:10
Párizs (Orly) - Budapest 21:45 23:50

A menetrendváltozás jogát a légitársaság(ok) fenntartják

Indulási időpontok

Tokkal vonóval

A feltüntetett díj az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz, és a szálláshely legolcsóbb szobatípusára vonatkozik. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja. További lehetőségek és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Tovább” gombot.

A központi rendszerben jelenleg nem elérhetőek turnusok ehhez az utazáshoz. Foglaláshoz kérjük keresse fel irodáink egyikét!