Hotel Miramar

Horvátország, Isztria , Rabac

Rabac központjától 700 m-re, a Szent Andrea-félszigeten, fenyőerdővel övezve helyezkedik el, domboldalon, a lassan mélyülő kavicsos, köves és sziklás strandtól 100 m-re.

A központi rendszerben jelenleg nem elérhetőek turnusok ehhez az utazáshoz. Foglaláshoz kérjük keresse fel irodáink egyikét!

Tulajdonságok

Szolgáltatások

  • Recepció, lift, légkondicionált étterem, bár, 2 tengervízzel töltött medence (felnőttek és gyermekek számára külön) nyugágyakkal és napernyőkkel, ingyen WIFI, felnőtt és gyermek animáció, miniklub, újságos, szupermarket, pénzváltó, parkoló.
  • Vízi sportok a strandon, a többi pálya (strandröplabda, kosárlabda) kb. 250 m-re, kerékpárbérlés 200 m-re, búváriskola 700 m-re.
  • A strandon nyugágyak és napernyők bérelhetők.

Elhelyezés

  • 2 ágyas standard szobákban, melyekben telefon, tévé, klíma, ingyenes WiFi, hajszárítós fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.
  • A superior szobák felszereltsége megegyezik a standard szobákéval, azzal a különbséggel, hogy a superior szobák park ill. tenger felőliek. A superior park felöli szobák pótágyazhatóak.

Ellátás

  • Félpanzió (büféreggeli és -vacsora).

Térkép

Indulási időpontok

A központi rendszerben jelenleg nem elérhetőek turnusok ehhez az utazáshoz. Foglaláshoz kérjük keresse fel irodáink egyikét!

Rabac

Az Isztriai-félsziget keleti partján, Opatija és Pula között félúton található, fenyőerdővel és olajfákkal borított öbölben.

Horvátország

Délnyugati szomszédunk sokszínűsége, gyönyörű tengerpartja, a kristálytiszta, kék tenger, a hangulatos öblök, a napsütés, a mediterrán klíma és vegetáció: a leanderek, bogumilok és levendulabokrok színkavalkádja, a ciprusok, babérfák és pineaerdők, a kabócák elengedhetetlen ciripelése, a történelmi városok, az ezernyi kisebb-nagyobb sziget jellegzetes középkori hangulatot árasztó óvárosai, fehér kőből épült házai, templomtornyai, a kikötők pálmafás sétányai, a kellemes zene, a jókedv, a helyiek vendégszeretete, a finom horvát ételek: prsut, sir, bárány- és birkasültek, a tenger gyümölcsei, a zamatos vörös- és fehérborok, a gyönyörű nemzeti parkok, a számtalan kulturális, szórakozási és sportolási lehetőség egyre több vendéget vonz évről-évre.

Hasznos információk a horvátországi utazáshoz