Labranda Riviera Resort and Spa Hotel

Málta, Málta, Mellieha, X08


program:

KEDVEZMÉNYEK AZ ELŐFOGLALÁSI IDŐSZAKBAN

ELŐFOGLALÁSI ÁRENGEDMÉNYEK
Előfoglalási kedvezményeink szállásonként eltérő mértékű, akár több tízezerforintos árelőny is elérhető korai foglalások készítésekor.

ÁRGARANCIA
40% előleg befizetésével a Budavár Tours vállalja, hogy egy esetleges 8%-ot meg nem haladó áremelést (szolgáltatók utólagos díjemelése, árfolyam változás stb.) az utazásra utólagosan nem érvényesíti, azaz a részvételi díjra árgaranciát biztosít.

 

PROGRAM

Általános információk: Utazás Budapest–Málta–Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, a Budavár Tours által foglalt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre a helyszínen).
Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Tervezett menetrend

 • Szerdai indulási nap
  Budapest 18:40 - Málta 20:55
  Málta 21:20 - Budapest 23:35
 • Vasárnapi indulási nap
  Budapest 18:50 - Málta 21:05
  Málta 21:30 - Budapest 23:45

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

A feltüntetett teljes ár tartalmazza: részvételi díj,  repülőtéri illetékek és díjak, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag "YQ", légszennyezési "ETS" és utasbiztonsági "ATSC") és a foglalási díjat, amelyeket a weboldalunkon a kalkulációban részletezünk.

A sztornóbiztosítás a részvételi díjra, a légiközlekedési pótdíjakra, a transzferre számítandó. A repülőtéri illetékek és díjak összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: transzfer (különböző díjszabás), betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban), elsőbbségi beszállás, fixülőhely a repülőgépen. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: Amennyiben csecsemő (2 éves korig) is utazik, az Ő teljes részvételi díja 30.500 Ft, amely tartalmazza a részvételi díjat, a foglalási díjat, az illetéket, a transzfert (amennyiben a felnőtt kisérő is kéri), a bébiágyat lekéréssel. A csecsemő a repülőn külön ülőhely nélkül utazik. Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: 126 fő.

Fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)
A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a repülőjáratokon. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett). Válasszon ülőhelyet! Felár ellenében igényelhető kiegészítő szolgáltatás!
Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet?
Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni. Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat. Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.

Repülő szolgáltatások:

 • Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten)
 • Garantált ülőhely választás lehetősége (a prémium helyek kivételével)

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

 

MÁLTA

Beutazási szabályok
Málta az Európai Unió és schengeni övezet tagja. Magyar állampolgárok személyazonosításra alkalmas, érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal, vízum nélkül léphetnek be Máltára, és 90 napig mindenféle külön engedély vagy bejelentés nélkül ott tartózkodhatnak. Fontos, hogy a személyi igazolvánnyal még nem rendelkező kiskorú magyar állampolgár továbbra is csak útlevél birtokában utazhat. Az épp aktuális, országonként eltérő, ideiglenes beutazási vagy visszautazási szabályozásokról (pl. koronavírus), kérjük az utazás előtt tájékozódjanak!

A nemzetközi repülési szabályzat értelmében, amennyiben gyermek csak egyik szülővel vagy nagyszülőkkel utazik, a másik szülő vagy utóbbi esetben mindkét szülő írásos nyilatkozata szükséges, melyben engedélyezik az utazást. A nyilatkozatot (2 tanú aláírásával) magyar és angol nyelven kell megírni.

2016.április 1-től bevezetésre került Eco tax (környezetvédelmi adó), mely minden szállásfoglalással is rendelkező utazónak kötelezően fizetendő a helyszínen. Ennek mértéke napi 0.50 euró/fő de nem több mint 5.0 euró/fő. Az új adó beszedése a szállásadók feladata.

Időeltolódás
Magyarországgal azonos időzónába esik, nincs eltérés a közép-európai időszámításhoz viszonyítva.

Hivatalos pénznem
Málta 2008. január 1-jén bevezette az eurót. Hitelkártyák esetében általában a dombornyomásos kártyákat fogadják el.
Némely szállodánál bejelentkezéskor biztonsági letétet kérhetnek melyet készpénzben vagy bankkártyával (zárolással) is lehet fizetni. Összege kb. 50-100 EUR között lehet szobafoglalásonként, hotelbesorolástól függően. Kijelentkezéskor a szoba hibátlan (berendezés) és hiánytalan (törülköző stb.) visszaadásakor a letét azonnal visszatérítésre kerül (bankkártya zárolás esetén 7-14 napba telhet az összeg feloldása).

Hivatalos nyelv
Máltai mellett hivatalos nyelv az angol is.

Áram
Egyfázisú váltóáram: 240 volt. A hárompólusú konnektorokhoz Máltán beszerezhető adapter szükséges.

Egészségügyi előírások
A közegészségügyi helyzet jó, járványveszéllyel nem kell számolni. Védőoltás nem szükséges. Az egészségügyi ellátás színvonala jó. A csapvíz fogyasztása kerülendő, palackozott ásványvíz fogyasztása javasolt.
Máltán érvényes az Európai Egészségügyi Kártya, de ingyenesen csak sürgős esetben, illetve orvosilag indokolt alapellátásra vehető igénybe. Ajánlott mindenre kiterjedő utas- és balesetbiztosítás megkötése.

Közlekedés
A baloldali közlekedés szabályai az érvényesek. Az úthálózat sűrű, de nem mindenhol jó minőségű. Autópálya és vasút a kis távolságokra tekintettel nem épült. Az ország tulajdonképpen több sziget együttese, de ezek közül csak Málta és Gozo területe jelentős. (Comino kicsiny szigetén egy szálloda van, a többi lakatlan.) Gozóra a sűrűn közlekedő kompjárat viszi az utasokat. A tömegközlekedés különleges eszközei a kishajók is. A turista látványosságnak beillő tradicionális máltai dghajsa a velencei gondola rokona.

Ételek, italok
Olaszország közelsége nagy hatással volt a máltai konyhára, ám felfedezhető benne arab fűszerek használata is. Helyi különlegesség a fenek (nyúlhúsból készült étel), az aljotta (halleves), a ricotta (sajttal készült tészta) és a lampuka (halhúsból készült tészta). Ezenkívül rengeteg a mediterrán gyümölcs, a citrusfélék és a zöldség. Nemzeti alkoholmenetes italuk a kinnie, ami egy különleges ízű gyógyfüvekkel ízesített narancslé. Boraik testesek, erősek. Gozó híres mézkészítésről illetve a nagy számban élő kaktuszfügének köszönhetően a kisebbik szigeten ízletes lekvárokat és különleges röviditalokat vásárolhatunk.

Diplomáciai képviselet
Máltán nincs magyar nagykövetség.
A magyar állampolgárok diplomáciai képviseletét a római nagykövetség látja el (tel.: +39-440-21-67).

VÁRANDÓS NŐK UTAZÁSA
Biztonsági okokból járatainkon csak terhességük 34. hetét be nem töltött várandós nők utazhatnak. Ikerterhesség esetén ez az időkorlát a terhesség 32. hete.
Kérjük, a terhesség 28. hetét követően mutassák be a légi utazásra való alkalmasságról szóló orvosi igazolást. Az orvosi igazolást az utazás napját megelőző 6 napon belül kell kiállítani.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.


szolgáltatások: recepció,étterem,bár,konferenciatermek,parkoló,wifi,internetezési lehetőség,minibár,széf,erkély vagy terasz,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,műholdas tv,telefon


szállás:

Fekvése: a Marfa-öbölben, a természet ölelésében épült, 5 emeletes, 365 szobás tengerparti szálloda, Gozó és Cominó szigettel szemközt helyezkedik el. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is megközelíthetjük a sziget bármely pontját. A legközelebbi város Mellieha, kb. öt km-re, a lassan mélyülő Mellieha Bay strand kb. 2,5 km-re , a Cirkewwa-i kompkikötő pedig kb 1,5 km-re található.

Szobák: minden standard szoba (kb 24nm) fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, tv-vel, vízforralóval, szobaszéffel és telefonnal felszerelt. Minibár térítés ellenében. A családi szoba hasonlóan berendezett és két összenyitható szobából áll (kb 44 nm).  Minden szobához erkély tartozik, szárazföldre, medencére vagy tengerre néző kilátással.

Szolgáltatások: recepció, több étterem, több bár, pizzéria,  kávézó, ajándéküzlet, játékterem, konferenciaterem, kis kikötő, lift, szobaszerviz, parkoló, internetezési lehetőség (WiFi ingyenes),

Sport és szórakozás: két medence, gyermekmedence (mind tengervizes), a medence körül napozóterasz, napernyők és nyugágyakkal itt térítésmentesen használhatók, a szállodától száz méterre Hola Beach privát pálmafás strand (májustól szeptemberig üzemel), sziklás parton, a tengerbe jutás stégen keresztül lehetséges, Spa Wellness Center fedett medencével, pezsgőfürdővel, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, játszótér. A strandon a nyugágyak ingyenesen, a napernyők térítés ellenében használhatók. Térítés ellenében: szépségterápiás kezelések, masszázs, tenisz- és squashpálya, búvárklub. Folyamatos kishajójáratok Cominóra (kb. 15 euró/fő). Főszezonban napközbeni és esti animációs programok, sportvetélkedők, tánc és diszkó hetente többször (medence környékén).

Étkezés: büfé reggeli. Felár ellenében félpanzió, büfé reggelivel és büfé vacsorával vagy All inclusive ellátás (+ebéd és korlátlan italfogyasztás) foglalható.

8 nap 7 éjszaka | Budapest
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
2024.07.24 - 2024.07.31
8 nap 7 éjszaka
869 980 Ft / 2 fő
2024.07.28 - 2024.08.04
8 nap 7 éjszaka
869 980 Ft / 2 fő
2024.08.11 - 2024.08.18
8 nap 7 éjszaka
869 980 Ft / 2 fő
2024.08.14 - 2024.08.21
8 nap 7 éjszaka
869 980 Ft / 2 fő
2024.08.18 - 2024.08.25
8 nap 7 éjszaka
869 980 Ft / 2 fő
2024.08.21 - 2024.08.28
8 nap 7 éjszaka
869 980 Ft / 2 fő
2024.08.25 - 2024.09.01
8 nap 7 éjszaka
869 980 Ft / 2 fő
2024.08.28 - 2024.09.04
8 nap 7 éjszaka
779 980 Ft / 2 fő
2024.09.01 - 2024.09.08
8 nap 7 éjszaka
779 980 Ft / 2 fő
2024.09.04 - 2024.09.11
8 nap 7 éjszaka
779 980 Ft / 2 fő
2024.09.08 - 2024.09.15
8 nap 7 éjszaka
779 980 Ft / 2 fő
2024.09.11 - 2024.09.18
8 nap 7 éjszaka
779 980 Ft / 2 fő
2024.09.15 - 2024.09.22
8 nap 7 éjszaka
779 980 Ft / 2 fő
2024.09.18 - 2024.09.25
8 nap 7 éjszaka
779 980 Ft / 2 fő
2024.09.22 - 2024.09.29
8 nap 7 éjszaka
779 980 Ft / 2 fő
2024.09.25 - 2024.10.02
8 nap 7 éjszaka
779 980 Ft / 2 fő
2024.09.29 - 2024.10.06
8 nap 7 éjszaka
779 980 Ft / 2 fő
2024.10.02 - 2024.10.09
8 nap 7 éjszaka
679 980 Ft / 2 fő
2024.10.06 - 2024.10.13
8 nap 7 éjszaka
679 980 Ft / 2 fő
2024.10.09 - 2024.10.16
8 nap 7 éjszaka
679 980 Ft / 2 fő
2024.10.13 - 2024.10.20
8 nap 7 éjszaka
679 980 Ft / 2 fő
2024.10.16 - 2024.10.23
8 nap 7 éjszaka
679 980 Ft / 2 fő
2024.10.20 - 2024.10.27
8 nap 7 éjszaka
679 980 Ft / 2 fő
Még több időpont ›
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj

Tulajdonságok

Utazásszervező: Budavár Tours (302)

Indulási időpontok

Tokkal vonóval

A feltüntetett díj az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz, és a szálláshely legolcsóbb szobatípusára vonatkozik. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja. További lehetőségek és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Tovább” gombot.

2024.07.24 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 869 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.07.28 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 869 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.08.11 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 869 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.08.14 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 869 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.08.18 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 869 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.08.21 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 869 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.08.25 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 869 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.08.28 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 779 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.09.01 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 779 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.09.04 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 779 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.09.08 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 779 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.09.11 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 779 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.09.15 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 779 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.09.18 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 779 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.09.22 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 779 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.09.25 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 779 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.09.29 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 779 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.10.02 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 679 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.10.06 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 679 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.10.09 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 679 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.10.13 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 679 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.10.16 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 679 980 Ft / 2 fő Tovább
2024.10.20 Repülővel 8 nap 7 éjszaka | Budapest 679 980 Ft / 2 fő Tovább
Még több időpont ›