Karnevál Velencében

Olaszország, Velence és környéke , Velence és környéke

Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
2019-03-01 - 2019-03-03 59 900  Ft/fő-től 56 900  Ft/fő-től
Még több időpont ›

Tulajdonságok

  • kultúra
  • történelmi látnivalók
  • városlátogatás
  • városnézés

Program

1.nap

Utazás Szlovénián át Olaszországba. Rövid pihenő Trojane festői alpesi településen. Itáliába belépve a trieszti öbölben a Miramare kastély parkjában megcsodálhatjuk 3 ország (Olaszország, Szlovénia, Horvátország) tengerpartját is. Séta a kastélyparkban, fakultatív kastélylátogatás. Érkezés Lido di Jesolóra az esti órákban, szálláshely elfoglalása, vacsora.

2.nap

Reggel autóbusszal átmegyünk Punta Sabbioni kikötőjébe, majd különhajóval kb. 50 perces utazás következik a velencei lagunán várostörténeti és tájismertetéssel. Velencében a Szent Márk tér - Mercerie - Rialto útvonalon közös séta a Canale Grandéig a nevezetességek külső megtekintésével. Szabadidőben a kiválasztott műemlékek belső megtekintésére is lehetőség nyílik. Majd részvétel a Karnevál eseményein. Késő délután a kivilágított város és az esti rendezvények megtekintése, ezután visszatérés a szálláshelyre. Vacsora.

3.nap

Reggeli után utazás A kis Velence néven is ismert, Caorleba. Rövid sétát teszünk a romantikus óvárosban, melyet szűk sikátorok és pasztellszínű középkori házak díszítenek. A sétányt kísérő sziklasort kőfaragók munkái teszik szépségessé. A város jelképe a St. Stefano dómhoz tartozó, henger alakú, 48 méter magas harangtorony, mely messziről is látható. Hazaindulás Magyarországra, várható érkezés az esti órákban. 

Tudnivalók

Utazás: Komfortos autóbusszal
Felszállási lehetőségek: Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Zalakomár
Elhelyezés: Lido di Jesolón, 3*-os szálloda 2-3 ágyas szobáiban
Ellátás: Félpanzió (büféreggeli, menüvacsora 3 fogás, ital NÉLKÜL)
Minimum létszám: 35 fő
Hajójegy: 35 EUR/fő

Fakultatív programok

Miramare kastély: 6 EUR/fő
Campanile: 8 EUR/fő
Doge Palota: 16 EUR/fő
Pala d'Oro: 3 EUR/fő

Indulási időpontok

2019.03.01 Busszal 3 nap 2 éjszaka | 59 900  Ft/fő-től 56 900  Ft/fő-től Tovább
Még több időpont ›