Filao Beach Zanzibar

Tanzánia, Zanzibár , Chwaka

A helyi besorolás szerinti 4 csillagos (Európai besorolás szerint 3 csillagos) szálloda Uroa és Chwaka városkák között helyezkedik el kb. 27 km távolságra Zanzibár várostól. A családias szálloda több kisebb épületből áll.

A központi rendszerben jelenleg nem elérhetőek turnusok ehhez az utazáshoz. Foglaláshoz kérjük keresse fel irodáink egyikét!

Tulajdonságok

Szolgáltatások

  • Privát tengerpart, medence, WIF, étterem, bár, spa

Elhelyezés

  • Az akfirkai, szafari stílusban berendezett deluxe, kertre és/vagy medencére néző szobák alapterülete kb 27 m2.A szobákhoz légkondicionálás, TV, széf, tea és kávé készítési lehetőség, erkély, valamint saját fürdőszoba, hajszárítóval.
    Az economy szobák valamivel kisebbek mint a deluxe szoák és a szállodán belül elhelyezkedésük is elönytelenebb lehet.

Ellátás

  • All inclusive

Térkép

Indulási időpontok

Tokkal vonóval

A feltüntetett díj az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz, és a szálláshely legolcsóbb szobatípusára vonatkozik. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja. További lehetőségek és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Tovább” gombot.

A központi rendszerben jelenleg nem elérhetőek turnusok ehhez az utazáshoz. Foglaláshoz kérjük keresse fel irodáink egyikét!