Szilveszter Thaiföldön

Thaiföld, Bangkok-Phuket , Phuket

Könnyű belátni, hogy Délkelet-Ázsiában miért Thaiföld lett a leglátogatottabb turistacélpont. Vizuálisan megkapó, a mindennapi ember Ázsiáról alkotott homályos elképzeléseit összegzi: aranyozott templomok, buja rizsföldek, egzotikus ételek, kedves, mosolygós emberek. "A mosolyok országa", általában így jellemzik Thaiföldet, melynek társadalma sokat merít gazdag kulturális örökségéből. Az emberek hihetetlen barátságosak, segítőkészek, és mindig mosolyognak, de a hangos szót, veszekedést nem szeretik.

Utazásuk alkalmával belekóstolhatnak, hogy ünneplik a thaiok a mi (európaiak) Szilveszterünket. Náluk jó néhány hónappal későbbre esik ez az ünnep, amelynek neve Songkran, azonban mindent megtesznek azért, hogy hasonló színvonalas étkezéseket, műsorokat prezentáljanak, mint Európában hozzászokhattak vendégeink.

Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
2017-12-28 - 2018-01-08 519 900  Ft/fő-től 489 900  Ft/fő-től
Még több időpont ›

Tulajdonságok

 • szilveszter

Program

1. nap

Elutazás Budapestről Thaiföld fővárosába, Bangkokba, étkezés a repülőgépen.

2. nap

Megérkezés Bangkokba a reggeli órákban, majd transzfer a szálláshelyre, csomagszoba, szabadidő. Bangkok Thaiföld legnagyobb városa, fővárosa és legfőbb kikötője, kulturális, oktatási, politikai és gazdasági központja - az egyetlen metropolisz az országban. A Távol Kelet Velencéjeként is emlegetett thaiföldi főváros elsősorban mindenkit lenyűgöző templom együtteseinek köszönheti népszerűségét. A múlt és jelen hagyományait őrző építészeti remekművek, arany-ezüstben pompázó szemet kápráztató vallási templom és palota együttesek mellett szinte mindenki felkeresi az amerikai árubőséggel vetekedő bevásárlóközpontjait illetve különféle vendéglátó helyeit.

3. nap

Reggeli után fakultatív egész napos kirándulás a thai fővárosban. Délelőtt városnézéssel kezdődik a program, amelynek keretében autóbusszal, hajóval és gyalogosan fedezzük fel ezt a csodálatos helyet. A városnézés során betekintést nyerhetünk a Chao Praya folyó mentén élő emberek életébe, miközben a múlt egyedülálló történelmi és kulturális örökségeit tekintjük meg. Délután látogatással folytatódik a program a Királyi Palotába. Este fakultatív hajókázás a Chao Praya folyón. 4. nap: Reggeli után szabad program. Ajánlott egész napos fakultatív kirándulási lehetőség ebéddel: Damnern Saduak úszópiac és a Kwai folyó meglátogatása. Az úszópiac Este részvétel a szilveszteri forgatagban.

5. nap

Reggeli után transzfer a repülőtérre, elutazás belső járattal Phuket szigetére, amely az ország délnyugati részén fekszik az Andaman tengerben, a szárazfölddel egy híd köti össze. Buja hegyvidékkel tarkított területe elsősorban az aktív kikapcsolódást kedvelőknek kedvez. Phuket etnikai "összetétele" pedig több mint változatos, hiszen thai, kínai, muszlim, európai, indiai, és arab emberek lakják.

Thailand into the Dream from Oliver Astrologo on Vimeo.

6-10. nap

Üdülés a szálláshelyen, reggelivel. Fakultatív kirándulási lehetőség az adottságok függvényében.

  • Phi Phi sziget
  • Egész napos kirándulás, ebéddel.
  • Hajókirándulás a csodálatos korall szigetre, ahol lehetőség nyílik fürdőzésre, búvárkodásra. Látogatás a Maya V-Bay-en, ahol a híres Part című filmet forgatták. Utazás katamaránon, motorcsónakkal időjárás függő program.
  • Phang Nga öböl
  • Egész napos kirándulás, ebéddel. Part menti mangrove-erdők és a titokzatosan gyönyörű öböl, amelyet zöldellő, barlangokkal és tengerszemekkel szabdalt 300 méteres magasságba emelkedő mészkőszigetek, és szinte örökösen nyugodt vizek jellemeznek. Itt található a filmekből oly jól ismert, híres James Bond szikla is.

11. nap

Transzfer a repülőtérre, majd a menetrend függvényében hazautazás.

12. nap

Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Tudnivalók

 • Elhelyezés: Bangkok – Indra Regent Hotel, Phuket – Patong Paragon Hotel
 • Kötelező borravaló: 5 USD/fő/nap

Fakultatív programok

Városnézés Bangkokban-Királyi Palota: 16 000 Ft/fő
Damnern Saduak Úszópiac + Kwai folyó hídja: 17 500 Ft/fő
Phi Phi sziget ebéddel: 23 500 Ft/fő
Phang Nga öböl ebéddel: 20 500 Ft/fő

Menetrend

2017.12.28 - 2018.01.08.

Honnan - Hová Indulási idő: Érkezési idő:
Budapest (BUD) - Doha (DOH) 08:45 16:05
Doha(DOH) - Bangkok (BKK) 20:40 06:55 + 1
Phuket(HKT) - Doha (DOH) 19:40 22:40
Doha(DOH) - Budapest (BUD) 01:15 05:10

A menetrendváltozás jogát a légitársaság(ok) fenntartják

Indulási időpontok

2017.12.28 Repülővel 12 nap 10 éjszaka | 519 900  Ft/fő-től 489 900  Ft/fő-től Tovább
Még több időpont ›