Condor repülőjegyek

 

Fantasztikus árak bécsi indulású közvetlen járatokra

Bécs-Punta Cana, Dominika 156 200 Ft-tól
Bécs-Varadero, Kuba 167 000 Ft-tól

Budapesti indulású járatok a karibi országokba

Budapest-Havanna, Kuba 252 200 Ft-tól
Budapest-Holguin, Kuba 254 200 Ft-tól
Budapest-Cancun, Mexikó 272 800 Ft-tól
Budapest-San Juan, Puero Rico 274 500 Ft-tól
Budapest-San Jose, Costa Rica 293 300 Ft-tól

A megadott árak retúr árak, bizonyos feltételek mellett, a szabad helyek függvényében érvényesek és tartalmazzák a repülőtéri és egyéb illetékeket. 

A részleteket irodáinkban vagy online helyfoglalási rendszerünkben találja meg. 

Repülőjegy rendelés most!

A Condor légitársaság

Karib-térség specialistája: Condor légitársaság

A világ legszebb üdülőhelyeire repülhetünk a német Condor légitársasággal, amelynek gépei a napsütötte szívről messziről felismerhetők.

Hová utazhatunk a Condorral?
A Bécsből, Frankfurtból és Münchenből induló járatokon kényelmesen eljuthatunk Európa, Ázsia, Amerika és Afrika összesen 75 célállomására.

A légitársaság kínálatában télen sláger desztinációnak számít Mexikó, Dominika, Jamaika, Barbados, Puerto Rico, Costa Rica és Kuba minden mennyiségben, ahol 4 különböző városba – Havanna, Holguin, Varadero és Santa Clara -  is repül a légitársaság.

 

 

 

Varadero és Punta Cana közvetlenül Bécsből
A magyar utasok körében a Bécs-Varadero és Bécs-Punta Cana közvetlen járatok a legkedveltebbek, hiszen így átszállás nélkül kicsivel több mint 10 óra alatt eljuthatnak a karibi üdülőhelyekre.

Kényelem a fedélzeten
A Condor légitársaság mára az összes tengerentúlra közlekedő gépén megújította a kabinbelsőket.  A kabinokban minden teljesen új, a szőnyegektől elkezdve a falburkolatokon keresztül a mosdókig. Az új, ergonomikus ülések növelik a fedélzeti komfortérzetet az Economy, Premium Economy és Business  osztályokon egyaránt.
A fedélzeti szórakoztatást a mintegy 30 filmből és több mint 50 TV-sorozatból álló kínálat teszi még vonzóbbá, a szabályozható és modern 15,4 "-os érintőképernyős monitorok segítségével. Azok akik szívesebben használják saját gépüket, az USB csatlakozásnak köszönhetően megtehetik.
Hosszútávú járatokon a feladott poggyász és a fedélzeti ellátás7 minden osztályon ingyenes.

Miles & More program

Mivel a  Condor légitársaság is a Miles & More törzsutas program tagja, így a légitársasággal történő utazásokkal is gyarapodik az utasok értékes mérföld pontjai.