Nyári kuponos akció

Köszönjük, hogy az IBUSZ-t választotta nyaralásához!

Most minden 2022 nyári üdülés foglalása esetén egy 30%-os kedvezményre jogosító kupont adunk, amit dioptriás napszemüvegre válthat be bármelyik Ofotért üzletben. Gondoskodunk róla, hogy élesen lásson napsütésben is, és minden részletre emlékezhessen.

IBUSZ_Ofotert

 

 

Töltse le a kedvezményes dioptriás napszemüveg vásárlására jogosító kupont a megrendelés szám** és e-mail*** cím megadásával. Az Ofotért üzleteiben a kedvezmény érvényesítéséhez vigye magával a letöltött kupont mobiltelefonján, vagy kinyomtatott formában és a megrendelési számot tartalmazó utazási szerződést.

  • ** A megrendelés számot a foglaláskor kapott utazási szerződés tartalmazza.
  • *** Azt az e-mail címet szükséges beírni, amit az utazási szerződésben a fő utas megadott.

 

Promóció időszaka: 2022. május 02. – 2022. október 31.

Promóció tartalma:A 2022. május 2. és 2022. október 15. között induló, IBUSZ által szervezett utazás (csomagtúra) foglalása és legalább a 40%-os mértékű előleg befizetése esetén, foglalásonként egy -30%-os Dioptriás napszemüveg kedvezményt biztosító kupon tölthető le a www.ibusz.hu/ofotert weboldalról, mely beváltható bármely Ofotért üzletben.

A kupon a 2022. május 2. és 2022. október 15. között induló, IBUSZ által szervezett utazás foglalása esetén tölthető le a foglalás időpontjától függetlenül, azaz a kupon letölthető abban az esetben is, ha az utazást 2022. május 2. előtt foglalta le a fenti időszakra.

Kupon kézhezvétele: A kupont a weboldalon keresztül lehet letölteni.

Kupon beváltása: a kupon az Ofotért üzletek bármelyikében váltható be dioptriás napszemüvegre a Promóciós időszakban, azaz 2022. október 31-ig. A kupon egyszer váltható be és készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel nem összevonható. A kuponnal azonos időben egyszerre több dioptriás napszemüveg is vásárolható. A kupon az utazási szerződés megrendelés számával együtt érvényes, mely a kuponra nem kerül nyomtatásra, azonban a Vásárlónak be kell mutatnia a megrendelési számot tartalmazó utazási szerződést az Ofotért üzletekben a kupon beváltásával egyidejűleg.

Kérjük, ne felejtse el magával vinni az IBUSZ megrendelési számot tartalmazó utazási szerződését, mert a kupon csak a megrendelési számmal együtt érvényes!

*A kedvezmény komplett dioptriás napszemüveg (napszemüveg/optikai keret + dioptriás napszemüveglencse) vásárlása esetén érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek az Ofotért üzletekben.