Mikulás rendezvények

Ha a mikulás ünnepség az Önök cégénél is több, mint a nagyszakállú körül ugrándozó krampusz és néhány szem mogyoró vagy egy-két csoki figura, válogassanak kreatív, formabontó ötleteink közül és bízzák ránk a mikulás parti megszervezését és lebonyolítását.

Az IBUSZ által szervezett Mikulás rendezvények a hagyományok tisztelete mellett kreatív és formabontó megoldásokat kínálnak a kedvelt ünnep megélésére.

2-4 órás interaktív mikulás rendezvényünk segít megélni a gyermekkor minden szépségét: a meséket, a nagyszakállú legendáját és az ajándékozás örömét. A program összeállításakor arra törekedtünk, hogy abban megfelelő arányban legyen önfeledt játék és tematikus kreatív foglalkozás, melyek a kicsiknek izgalmas élményt, szüleiknek pedig kellemes kikapcsolódást kínálnak.

Az IBUSZ által szervezett Mikulás rendezvények katalógusában számos izgalmas program közül válogathatnak ügyfeleink a személyre szabott élmény érdekében.

Megnyitás >

Böngésszék át ünnepi programkatalógusunkat és ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.