Online rendezvények

Céges házibuli az otthon kényelmében? Itt az idő hátradőlni, bekapcsolódni és kikapcsolódni.

IBUSZ_

Csapatépítő sörkóstolás

A home office-ban kuksoló kollégák részére egy ütős söröspakkot állítunk össze, a legjobb minőségű magyar kraft sörökből és azokhoz passzoló, prémium snakcekből és sörkorcsolyákból. A kóstolócsomag öt, a hazai kézműves piac legjavát felvonultató sört tartalmaz, köztük olyan különlegességeket és újdonságokat, melyeket máshol aligha kóstolhatnának a résztvevők. A csomagokat futárjaink szállítják ki cégük főhadiszállására, ahonnan eloszthatják azt egymás között, de annak sincs akadálya, hogy a finomságok közvetlenül munkatársaik otthonába jussanak el, legyen szó bármilyen vidéki vagy budapesti címről. Miután sörrel a kezében, mindenki kényelmesen elhelyezkedett a laptopja vagy az asztali számítógépe előtt, az előre egyeztetett időpontban, a megadott webes felületre belépve, kezdődhet is a közös móka, melynek során szakértő sörmesterünk gondosan tervezett sorrendben bemutatja a kóstolt söröket és a sörfőzdéket, s bevezeti a résztvevőket a sörtörténelem izgalmas fejezeteibe, továbbá a sörgasztronómiai különleges világába. A hab a sörön szuper kvízjátékunk, melynek során a kollégák felmérhetik már meglévő és frissen szerzett sörös tudásukat.

Ajánlatkérés
IBUSZ_

Ess neki! Festeni

A vendégek - szakképzett instruktorunk segítségével -, lépésről lépésre, közösen készítenek el egy különleges festményt, valamely híres vagy ismeretlen művész előzetesen kiválasztott alkotásának mintájára. A programhoz semmilyen rajz-, illetve festő tudás, de még kézügyesség sem szükséges, így is mindenkit elvezetünk a sikerélményhez, hogy a workshop végén büszkén tarthassa kezében saját alkotását, melyet aztán kiakaszthat otthona falára, vagy el is ajándékozhat. A festőpakkokat – benne a 40*50 centiméteres vászonnal, a festékekkel, az ecsetkészlettel – néhány nappal az esemény előtt futárszolgálattal juttatjuk el a kollégák otthonába, legyen szó bármilyen budapesti vagy vidéki címről. Egyszerű kép esetén üres, bonyolultabb festmény esetén előrajzolt vásznat küldünk. Miután minden résztvevő kötényt és gumikesztyűt húzott és kényelmesen elhelyezkedett a vászon mögött, már csak be kell lépni a chatszobába a közösen meghatározott időpontban, s már indulhat is a szórakoztató alkotómunka.

Ajánlatkérés
IBUSZ_

Filmek éjszakája

Vérbeli színészekből álló improvizációs csapatunk fergeteges hangulatot varázsol a virtuális színpadra. Rögtönzéseik témája nem más, mint a filmek ünnepe, az Oscar-díj átadó, ahol nem csak a legjobb filmek mérettetnek meg, de csillognak a sztárok és terítékre kerül a divat. Az improvizációs színi jeleneteket műsorvezetőnk bizonyos pontokon megszakítja, így adva lehetőséget arra, hogy a nézők élőben, valós időben döntsenek az események további menetéről. Így minden alkalommal egyedi, a résztvevők által befolyásolt, felejthetetlen sztori kerekedik ki a színészek játékából. A műsorvezető filmes témájú érdekességekkel is készül, olyan különleges feladványokkal, melyekre a választ még a legravaszabb kollégák sem fogják tudni “kiguglizni”. A nézők ötleteiből inspirálódó improvizációs színi jelenetek és kvízkérdések váltakozására épülő, pezsgő hangulatú műsor igazi közösségi élményt nyújt a résztvevőknek, bármilyen távol is legyenek egymástól.

Ajánlatkérés
IBUSZ_

Fogadjunk!?

Míg két színészünk a karácsony jegyében összeállított humoros feladatokban verseng egymással a stúdióban, a kollégák break out room-okban próbálják megtippelni, hogy melyikük lesz ügyesebb a műfenyő összeszerelésben, a sütemény szaggatásban, az égősor kibogozásban, a karácsonyfadísz válogatásban, a fenyőfa faragásban, vagy éppen egy céges termék díszcsomagolásának elkészítésében. Annak megfelelően, hogy mennyire biztosak a dolgukban, az induláskor rendelkezésükre álló 10 creditből többet vagy kevesebbet tétként feltesznek. A fogadott játékos győzelme esetén a csapatok tétjei megduplázódnak, ellenkező esetben elvesznek. Moderátorunk vicces karácsonyi kvízkérdésekkel is bombázza a csapatokat, melyek helyes megválaszolása 1 creditet ér. A győztes az a csapat lesz, amelyik a játék végén a legtöbb credittel rendelkezik.

Ajánlatkérés
IBUSZ_

Igen

A játékban résztvevők eldöntendő kérdéseket kapnak, melyeket először magukra vonatkozóan válaszolnak meg titkosan (pld.: Többször is megnyomod a lift gombját? vagy Szereted a retro zenét?). Ezt követően a többieket illetően is tippelnek, vajon hány ember mondott adott kérdésre igen választ. A helyes tippért pontok járnak, a legtöbb pontot összegyűjtő játékosok pedig ajándékot kapnak. A vidám, pörgős játék igazi közösségi élmény kisebb létszámú csoportok számára, a virtuális térben.

Ajánlatkérés
IBUSZ_

Koktélparti

A kollégák 1 héttel az esemény előtt e-mail címükre megkapják a listát az előzetesen kiválasztott két (szezonális) koktél hozzávalóiról, melyeket aztán maguk szereznek be. Annak sincs akadálya, hogy az alapanyagokat futárszolgálattal szállítsuk ki cégük főhadiszállására, ahonnan eloszthatják azokat egymás között, de a koktélok hozzávalóit közvetlenül munkatársaik otthonába is eljuttathatjuk, legyen szó bármilyen vidéki vagy budapesti címről. Miután a saját otthonában mindenki felkészült, a résztvevőknek nincs más dolguk, mint az előre egyeztetett időpontban, a megadott webes felületre belépni és profi bártenderünk útmutatásait követve, elkészíteni koktélkülönlegességeket. Az italok mixelése közben a kollégák elsajátíthatják a koktéldíszítés praktikáit és néhány egyszerűbb flair mozdulatot is megtanulhatnak. A programba a vezérkar is bejelentkezhet, s az ünnepi beszédet követően jöhet a koccintás, a közösen elkészített italokkal, legyen az alkalom karácsonyi évzárás, januári kick-off vagy egy nyári céges születésnap.

Ajánlatkérés
IBUSZ_

Kvíznyomás

Ha néhány órára szeretnék a komolyságot teljesen karanténba tenni, szórakoztassák magukat és egymást retro, filmes vagy karácsonyi tematikájú kvízjátékunkkal, melyben nem elegendő a lexikális és a praktikus tudás, a remek memória és a tökéletesen működő érzékszervek, de elsőnek is kell lenni a virtuális gomb megnyomásában. Az ország egyik legszuperebb kvízmestere által vezetett játékban a kollégák egyénileg és csapatban is részt tudnak venni és leadboardon folyamatosan láthatják, hogy ki, hogyan áll. Ha prémium söröket, borokat, koktélokat vagy snackeket tartalmazó pakkunkat is házhoz rendelik, saját érzékszerveikkel tapasztalhatják meg a kérdések igazi mámorát.

Ajánlatkérés
IBUSZ_

Mézeskalács díszítő workshop

Mézeskalács nélkül is lehet szép a karácsony, de azért mindenki lelkesedik a fára aggatott, illatos és ehető hóember-, rénszarvas- vagy éppen angyalfigurákért. Nem is beszélve a saját készítésű finomságokról. Az online térben zajló kézműves workshop keretében a kollégák kedvük szerint díszíthetik fel az előre elkészített mézeskalács alapokat, akár a családtagokat is bevonva a kreatív alkotásba. Aztán viszont el a kezekkel a mézeskalácsos doboztól! A karácsonyi fűszerek felhasználásával előre elkészített sütiket és a dekorációs készleteteket az esemény napján futárszolgálattal szállítjuk ki ügyfelünk főhadiszállására, ahonnan eloszthatják azokat egymás között, de annak sincs akadálya, hogy a programhoz szükséges eszközöket és kellékeket közvetlenül munkatársaik otthonába juttassuk el, legyen szó bármilyen budapesti vagy vidéki címről. Miután mindenki felkészült és kötényt kötött, nincs más teendő, mint az előre egyeztetett időpontban, a megadott webes felületre belépni és együtt díszíteni az ünnepi mézeskalácsokat profi tortaművészünkkel, aki rengeteg egyszerű és pár bonyolultabb ötletet is ad a kivitelezéshez.

Ajánlatkérés
IBUSZ_

Mikulás mentőakció

Elon Musk egy vadonatúj Tesla szánnal ajándékozza meg a Mikulást. A tesztrepülés azonban csúnyán félresiklik: az ajándékok kiesnek, az öreg katapultál, a szán pedig lezuhan. Télanyó azonnal mozgósítja a Különleges Manó Alakulatot. E kivételes manókra hárul a feladat, hogy felkutassák azt a három helyszínt a világban, ahol megtalálhatják az ajándékokat, a szánt és magát a Télapót, s végül megmentsék a karácsonyt. A játék során a résztvevők kisebb csapatokra osztva nyomokat gyűjtenek, melyek segítenek elvezetni őket az elveszett ajándékokhoz, a lezuhant szánhoz és a Télapóhoz. A három helyszínhez tartozó nyomokat három küldetés során szerezhetik meg, melyeket több kisebb játékos feladat közös megoldásával teljesíthetnek. Mivel minden küldetésre újra osztjuka csapatokat, valamennyi játékos magának gyűjti a nyomokat. A három küldetés végeztével azok lesznek a győztesek, akik a megszerzett nyomok alapján a leghamarabb fejtik meg a három helyszínt.

Ajánlatkérés
IBUSZ_

Nyomozózsenik

Ebben a játékban a résztvevők speciális bűnüldöző egységeket alkotnak. A nyomozók egyszemélyben írásszakértők, kihallgató tisztek, helyszínelők és hazugságvizsgálók, akik egymást alátámasztó, vagy ellentmondó nyomok és múltbéli rejtélyek felfedésével próbálják segíteni a helyszínen tartózkodó, nyomozásban elakadt és összezavarodott felügyelő tevékenységét. A játék során a résztvevők online videokonferencia segítségével tudnak kommunikálni, kihallgatni és különböző helyszíneket bejárni. Az általános eligazítás, a bizonyítékgyűjtés és a játék értékelése közösen történik, míg az információk feldolgozása és a kihallgatások kisebb nyomozóegységekre bontva zajlanak. A szövevényes és fordulatokkal teli történet teret enged a játékosok élénk fantáziájának és képzelőerejének. Ebből adódóan gyakran vicces, meglepő, sőt nem ritkán teljesen jó megfejtések születnek.

Ajánlatkérés
IBUSZ_

Önök kérték

Ebben az improvizált, tévés formátumú kívánságshowban minden műsorszám ügyfelünkről szól, nem véletlenül. A két műsorvezető a műsorfolyam alatt chatablakban a kollégáktól kéri be az ötleteket, az ötletekből pedig azonnal céges vers, filmszinkron vagy Shakespeare darab születik. „Szív küldi szívnek” improvizált dalcsokor, lírai percek egyik szervezeti egységtől a másiknak – ez az „Önök kérték”, improvizációs színtársulatunk kifejezetten online felületre megálmodott zenés esztrádműsora. Mindannyiunk meghatározó tévéélménye most kikacsintósan, impró alapon, csak Önöknek és Önönről szól.

Ajánlatkérés
IBUSZ_

Szokatlan lovagmese

A Szokatlan Lovagmese egy online csapatépítő játék, melyben a játékosok egy-egy kalandozó lovag bőrébe bújnak. A játék során szabadon fedezhetik fel Hommofisz kalandokban és humorban gazdag királyságát, útjukon izgalmas feladványokkal, érdekes döntésekkel és furcsa karakterekkel találkozhatnak, végül pedig szembenézhetnek a gonosz Karan Tóni királlyal, hogy visszaállítsák a birodalom békéjét és elfoglalhassák örök helyüket a Hírességek Csarnokában. A játék videochat-en keresztül zajlik játékmester vezetésével. A játékmester által megosztott képernyőn a játékosok folyamatosan nyomon követhetik történetük alakulását és elért eredményeiket. A játék során a résztvevők különféle feladványokat oldanak meg, nyomokat gyűjtenek, döntéseket vitatnak és hoznak meg, valamint maguk választják meg a célhoz vezető utat.

Ajánlatkérés

 

 

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.