Házirend - IBUSZ fizetővendéglátó szobák és apartmanok

Tisztelt Vendégünk!

Az IBUSZ Utazási Irodák Kft. szeretettel üdvözli Önt vendégei körében. Bízunk benne, hogy a kiválasztott szálláshellyel elégedett lesz.

A legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglaljuk össze.

1. A szálláshely az érkezés napján 17 órától, az elutazás napján déli 12 óráig áll rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők.

2. Szobafoglalás esetén kérjük, a szállásadónak a számla egyik példányát leadni, valamint személyi igazolványát vagy útlevelét regisztráció céljából bemutatni a vendégkönyvbe történő bejegyzéshez, melyet a szállásadó vezet. Apartman foglalás esetén kérjük, hogy elutazáskor a számla egyik példányát és a kitöltött regisztrációs lapot szíveskedjen az apartmanban hagyni.

3. A szálláshelyet csak a számlán szereplő létszámban vehetik igénybe a vendégek. A szállásadó előzetes hozzájárulásával 6 éven aluli gyermek részére nem kötelező (pót)ágy árat fizetni. Ebben az esetben a gyermek részére sem ágy, sem ágynemű nem jár.

4. A szállásadó jogosult - előzetes bejelentés nélkül - ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a részvételi jegyen, számlán szereplő létszámban tartózkodnak-e a vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a vendég zaklatásával és az ellenőrzés, takarítás során a vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával kell eljárni.

5. Látogatót nappal (8 és 21 óra között) a szállásadóval, vagy az illetékes IBUSZ irodával történt előzetes egyeztetéssel fogadhat.

6. Háziállatot tilos engedély nélkül az apartmanba, illetve a vendégszobába bevinni.

7. Az apartmanban, szobában lévő berendezést csak a tulajdonos, szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.

8. Az átadott kulcsok esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

9. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adnia szállásadó részére vagy az illetékes IBUSZ-irodában.

10. A szállásadó és az IBUSZ Utazási Irodák Kft. nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

11. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kár a vendégek részéről a szállásadónak közvetlenül megtérítendő.

12. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót vagy az illetékes IBUSZ irodát. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

13. Amennyiben a számlán feltüntetett időtartamhoz képest a tartózkodási idő lerövidítését kéri, erről a szállásadót vagy az illetékes IBUSZ irodát haladéktalanul informálnia kell technikai okokból, illetve visszatérítési igénye esetén.

14. A szálláshelyen hagyott értékekért sem a szállásadó, sem az IBUSZ Utazási Irodák Kft. nem vállal felelősséget.

15. A vendégeknek a ház házirendjét figyelembe kell venniük, különös tekintettel a reggeli, kora délutáni és esti, illetve éjszakai órákra vonatkozó csendrendet illetően.

16. Amennyiben a vendég 30 napon túl tartózkodik a szálláshelyen, arra külön megállapodás vonatkozik.

17. Az apartmanba, vendégszobába történő be- és kijutást a szállásadó vagy az illetékes IBUSZ iroda biztosítja a kulcsok átadásával.

18. Szobafoglalás esetén a szállásadó megmutatja azokat a helyiségeket, amelyeket a vendégek használhatnak, illetve tájékoztatást ad az általa biztosított szolgáltatásokról.

19. Minden vendégszobához fürdőszoba vagy zuhanyzó, WC használata, valamint egyszerűbb ételek, italok elkészítéséhez konyha vagy konyhai berendezések, eszközök használata tartozik. Apartman esetében saját fürdőszoba vagy zuhanyzó, WC, valamint felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére.

20. A berendezés a szállásadó ízlését tükrözi.

21. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törülközőket, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső takarítást.

22. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.

Kellemes időtöltést kívánunk!

Kedvencek

Hírlevél feliratkozás

Irakozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legfrissebb és legkedvezőbb ajánlatainkról!

Kattintson ide a feliratkozáshoz

kék szám: 06 40 428 794

IBUSZ katalógusok

Tekintse meg vagy töltse le aktuális katalógusunkat!

Élmények Korhatár Nélkül (Belföldi ajánlatok 2016)
További katalógusok
Elfelejtett jelszó