Újdonságok és tervezett desztinációink

Kedves Utasunk!

Ezúton tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy a "0 Ft előleg" promóciónk előlegfizetési határideje március 31-én lejár. Azoknak az utasainknak, akik a promóció keretén belül március 31-ig befizetik az előleget 2021. május 16-ig (16-án 23:59-ig) bánatpénz megfizetése nélkül biztosítjuk az elállás lehetőségét a szerződéstől. E szerint egy esetleges lemondás esetén a befizetett összeget teljes egészében visszatérítjük.

Ezzel utasaink továbbra is rizikómentesen tarthatják megrendelésüket, élvezve a jelentős előfoglalási kedvezmény árelőnyét, hiszen április 1-től előfoglalási áraink megszűnnek.

 

Örömteli hír, hogy mind a hazai, mind pedig az Európai szakértők szerint várhatóan júniusra megoldódik az utazások biztonságos és egységes nemzetközi feltételrendszere.

Görögország turisztikai minisztere például a napokban jelentette be, hogy május 14-től megnyitják az országhatárokat a turisták előtt. A terveik szerint a beutazás az alábbi feltételekkel lesz lehetséges:

 • Oltás illetve antitest igazolással, vagy 72-96 óránál nem régebbi negatív PCR teszt bemutatásával
 • a tavalyi évhez hasonlóan érkezéskor random tesztelés lehetséges
 • amennyiben az utas érkezéskor vagy a nyaralása alatt pozitív tesztet produkál, a 10 napos karantén (előre kijelölt szállodában) vagy a kórházi kezelés költségét továbbra is a görög állam fedezi. 

 

Nagy valószínűséggel az Európai Unió tagállamai is hasonló feltételeket fognak biztosítani a turistáknak.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is üdvözölhetjük valamely külföldi utazásunkon!

IBUSZ Utazási Irodák Kft.
2021.03.17.
 

 

Kedves Utasunk!

 

Mindenek előtt nagyon köszönjük azok megtisztelő bizalmát, akik 2021.  nyarára nálunk foglalta le utazásukat. Nagy öröm számunkra, hogy a 2021. évre meghirdetett előfoglalási akciónk és a 0 Ft Előleg promóciónk rendkívül sikeres régi és új utasaink körében. Ennek köszönhetően jelentős foglalási állományunk keletkezett és néhány járatunk, szálláshelyünk több időpontban is megtelt.

A jelenlegi járványhelyzet és az ezzel kapcsolatban rendelkezésre álló információink alapján úgy gondoljuk, hogy az utasaink többsége 2021. február 28-ig nem tud döntést hozni nyaralásuk véglegesítésével kapcsolatban, ezért az utazási szerződésünkben foglalt előlegfizetési határidőt 2021. március 31-re módosítjuk.

Ez a határidő egyben az előfoglalási kedvezményünk lejárta is, így még érdemes kihasználni ezt a rendkívüli lehetőséget azoknak is, akik még nem foglalták le nyári utazásukat.   

Azon utasaink, akik a 0 Ft-os promóciónk keretében szerződést kötöttek irodánkkal, jelenleg semmi teendőjük nincs, foglalása továbbra is él, helyfoglalási rendszerünk automatikusan átírtuk a megrendelése fizetési határidejét 2021. március 31-re. Új szerződéskötésre sincs szükség, a már aláírt utazási szerződésünk továbbra is érvényes.

Nagyon bízunk benne, hogy márciustól a lakossági átoltottság javulása eredményeként a járványhelyzet fokozatos javulása várható, mely egész Európában a korlátozások fokozatos enyhítésével jár majd együtt. Mire beköszönt a nyár, mi teljes kapacitással készülünk utasaink utazási igényeinek maradéktalan kielégítésére.

Addig is jó egészséget kívánunk és még egyszer köszönjük megrendelését! Továbbra is töretlenül bízunk a turizmus jövőjében és cégünk valamennyi munkatársa azon dolgozik, hogy Önöknek egy felhőtlen nyaralást biztosíthassunk már idén nyáron és a jövőben is.

 

2021.02.11. IBUSZ Utazási Irodák Kft.

 

Újdonságok és tervezett desztinációink

Nyári árualapunkat gondosan előkészítettük, azt foglalhatóvá tettük és számos új nyaralóterülettel bővítettük a korábban beérkezett igények figyelembe vételével.

Görögországi újdonságok

Lefkada_0_Ft_IBUSZ

Lefkada

Újdonság: Törökország

Alanya_0_Ft_IBUSZ

Alanya

Side_0_Ft_IBUSZ

Side

Antalya_0_Ft_IBUSZ

Antalya

Belek_0_Ft_IBUSZ

Belek

 

 • Újdonságok:
  • Első alkalommal lesz elérhető Budapestről közvetlen charterjárattal Lefkada, a mesés Ion sziget,
  • Óriási kínálattal került be ismét kínálatunkba Törökország,
 • A már megszokott repülőgépes  nyaralóprogramjaink:
  • Korfu
  • Kefalonia, heti két járat, Lassi mellett idén először Skala település szállásai is foglalhatók
  • Zakinthos, Budapestről és Debrecenből
  • Nyugat Kréta, Chania és Rethymno környéki tengerparti szállássokkal, heti két járat
  • Karpathosz
  • Rodosz
  • Mallorca, Budapestről és Debrecenből
  • Costa Brava és Costa Dorada
  • Costa del Sol
 • Autóbuszjárataink:
  • Halkidiki félsziget ( Sarti )
  • Olymposz riviéra
 • Egyéni utazással ajánljuk:
  • Horvátország teljes tengerparti szakasza
  • Olasz-Adria
  • Bulgária
  • Halkidiki félsziget
  • Olymposz Riviéra
  • Peloponnészosz
 • „Veled kerek a világ…” katalógusunkban publikált körutazások, városlátogatások kedvelt útvonalai új 2021-es dátumokkal és új feltételekkel fokozatosan elérhetőek és foglalhatók weboldalunkon!

 

 

 

 

Tokkal - Vonóval

IBUSZ_ Tokkal-vonoval

Weboldalunkon, plakátjainkon és egyéb hirdetéseinkben feltüntetett díjak az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaznak. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja.
Bízunk benne, hogy utasaink is elkötelezettek maradnak az átláthatóság és az IBUSZ iránt! További részletek a teljes ár alkalmazásáról >

 

Utazásaink országonként

Ugrás ide:  Görögország | Spanyolország | Olaszország | Bulgária | HorvátországSzlovénia | Montenegro | Törökország | Körutazások és városlátogatások

Görögország

A világ egyik leglátogatottabb országa, melyet az európai kultúra bölcsőjének is szoktak nevezni. 15000 km hosszú, tagolt partvidékén számtalan szebbnél szebb öböllel, páratlan strandokkal találkozhatunk. Az idelátogatókat azonban nemcsak az ország csodálatos tengerpartjai, hihetetlenül kéken csillogó és kristálytiszta tengervize, pompás hegyvonulatai, rendkívül kellemes mediterrán éghajlata csalogatja, hanem az ókori görög társadalom ránk hagyott emlékei is.

Halkidiki_0_Ft_IBUSZ

Halkidiki

Olymposz_0_Ft_IBUSZ

Olymposz

Kreta_0_Ft_IBUSZ

Kréta

Karpathos_0_Ft_IBUSZ

Karpathosz

Rodosz_0_Ft_IBUSZ

Rodosz

Korfu_0_Ft_IBUSZ

Korfu

Kefalonia_0_Ft_IBUSZ

Kefalonia

Zakinthos_0_Ft_IBUSZ

Zakinthos

Lefkada_0_Ft_IBUSZ

Lefkada

 

Spanyolország 2021 nyaralás

Az Ibériai-félszigeten, hazánknál kb. öt és félszer nagyobb területen, a Pireneusok sziklaormai mögött egy külön világ várja a látogatót. Változatos tájak, nagyszerű műemlékek, az ibérek, görögök, punok, rómaiak, nyugati gótok és arabok keze nyomával, pezsgő életű nagyvárosok és kikötők, múltjukba merült, fehér hegyi falvak, felhőkarcolók és barlanglakások, ez mind Spanyolország. A tengerpartokon kellemes mediterrán klíma, a mindennapokhoz szorosan kapcsolódó zene és tánckultúra, a tüzes flamenco Andalúziában és a méltóságteljes sardana Katalóniában, a fiesták tűzijátékokkal és lovas felvonulásokkal, a bikaviadalok, a kényelmes, derűs életstílus, a nyíltszívű, kitűnő színvonalú vendéglátás az itt élők sugárzó életszeretete évről évre új barátokat szereznek az országnak.

Mallorca_0_Ft_IBUSZ

Mallorca

 

Török Riviéra 2021 nyaralás

A Török Riviérán, a Földközi-tenger festői déli partvidékén lépten-nyomon tapintható a történelem és a mitológia, ugyanakkor a természeti szépségek valódi kincsestára. A balzsamosan illatozó fenyvesek, a datolyától roskadozó pálmafák, a türkiz ezernyi árnyalatában csillogó, kristálytiszta tenger, a lenyűgöző vízesések, az égbe törő hegycsúcsok, a tengerbe szakadó sziklapartok, a lustán nyújtózó, homokos strandok évről évre vonzzák a látogatókat.

Alanya_0_Ft_IBUSZ

Alanya

Side_0_Ft_IBUSZ

Side

Antalya_0_Ft_IBUSZ

Antalya

Belek_0_Ft_IBUSZ

Belek

 

Olaszország 2021 nyaralás

Olaszország minden egyes területének megvan a maga sajátossága; lehet gondolázni a romantikus Velencében, elmerülni a városok ókori és középkori emlékeiben és persze síelni a hegyekben. Ugyanakkor üdülővárosaiban a tenger, a napfény, a turisták forgataga és a nyüzsgő éjszakai élet nyújt kikapcsolódást. Kínálatunkból mindenki ízlésének megfelelően választhat. A közeli Észak-Adria hosszan elnyúló, lassan mélyülő tengerpartjának köszönhetően ideális nyaralóhely kisgyermekes családoknak.

Észak_Adria_0_Ft_IBUSZ

Észak-Adria

Kozep_adria_0_Ft_IBUSZ

Közép-Adria

Liguria_0_Ft_IBUSZ

Liguria

 
 

Bulgária 2021 nyaralás

A Bulgáriába utazó vendégek számára elsősorban a Fekete-tenger hűs hullámai, a hosszan elnyúló, széles tengerpart aranyszínű homokstrandjai jelentik a vonzerőt. Az ország keleti határát alkotó 378 km hosszú tengerpart évről-évre változik, fejlődik. Új, felújított és modernizált szállodák egész sora, új szórakozóhelyek – éttermek, bárok, tavernák, pizzeriák, diszkók, a strandon snack-bárok - állnak a pihenni vágyó vendégek rendelkezésére. A legtöbb szállodának már saját úszómedencéje van.

Napospart_0_Ft_IBUSZ

Napospart

Nesszebar_0_Ft_IBUSZ

Neszebar

 

Horvátország

Délnyugati szomszédunk sokszínűsége, gyönyörű tengerpartja, a kristálytiszta, kék tenger, a hangulatos öblök, a napsütés, a mediterrán klíma és vegetáció: a leanderek, bogumilok és levendulabokrok színkavalkádja, a ciprusok, babérfák és pineaerdők, a kabócák elengedhetetlen ciripelése, a történelmi városok, az ezernyi kisebb-nagyobb sziget jellegzetes középkori hangulatot árasztó óvárosai, fehér kőből épült házai, templomtornyai, a kikötők pálmafás sétányai, a kellemes zene, a jókedv, a helyiek vendégszeretete, a finom horvát ételek: prsut, sir, bárány- és birkasültek, a tenger gyümölcsei, a zamatos vörös- és fehérborok, a gyönyörű nemzeti parkok, a számtalan kulturális, szórakozási és sportolási lehetőség egyre több vendéget vonz évről-évre.

Isztria_0_Ft_IBUSZ

Isztira

Kvarner_0_Ft_IBUSZ

Kvarner

Eszak_dalmacia_0_Ft_IBUSZ

Észak-Dalmácia

Kozep_dalmacia_0_Ft_IBUSZ

Közép-Dalmácia

Del_dalmacia_0_Ft_IBUSZ

Dél-Dalmácia

 
Montenegro_0_Ft_IBUSZ

Montenegro

Szloveina_0_Ft_IBUSZ

Szlovénia

 

Körutazások és városlátogatások

Kulturális körutazás egy környező országban, egy európai nagyváros helyi nevezetességei, vagy egy külföldi ország népszerű tájegységének természeti szépségei érdeklik igazán? Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről, irodalomról vagy művészettörténetről.

Krt_0_Ft_IBUSZ

Körutazások és városlátogatások