Meetingek / Konferenciák

Néha szívesen elüldögél az ember egy klasszikus konferenciateremben, de nekünk számos formabontó ötletünk van a helyszínválasztáshoz, Budapesten és vidéken egyaránt. A cégcsoportunkhoz tartozó, négycsillagos Rubin Wellness & Conference Hotel révén 300 fős saját konferenciakapacitással is rendelkezünk.

A százhúsz éves IBUSZ segítségével szervezetének, üzleti partnereinek garantáltan az igényeknek megfelelő konferenciát vagy üzleti meetinget szervezhet.

Szolgáltatások:

Ha már megvan a helyszín, a rendezvény minden további részletét is ránk bízhatják, legyen az a dekoráció, a hang-, fény-, világítás-, színpad- és tolmácstechnika, a keynote speaker és a műsorvezető/moderátor, a catering, a kedves és profi személyzet, a szállás, a transzfer vagy a kisérőprogramok. Örömmel vállaljuk a rendezvény arculatának kialakítását, az online vagy nyomtatott meghívók elkészítését, továbbá az eseményhez kapcsolódó információs anyagok grafikai tervezését és nyomdai kivitelezését is.

A kor kihívásainak megfelelően, rendezvénytechnikai partnerünkkel közösen, profi stúdióhátterrel támogatjuk webkonferenciák, online tréningek és workshopok lebonyolítását.

Személyre szabott ajánlatunkért, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül felvesszük Önökkel a kapcsolatot. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.