IBUSZ katalógusok

2019/2020 egzotikus katalógus

Egzotikus katalógusunk első részében néhány napos városlátogatásainkat találják. Ezek az útjaink a téli-tavaszi ünnepek – advent, szilveszter, karnevál, húsvét – illetve a tavaszvárás köré csoportosulnak. A nagy népszerűségnek örvendő, évtizedek óta kínálatunkban szereplő európai nagyvárosok mellett egy közeli, de izgalmas úti cél, Szarajevo is bekerült az ajánlatok közé, ahová szilveszterre és tavaszra is szervezünk utat.

Felfedezőutak fejezetünkben a jól bevált körútjaink mellett új útvonalakkal is találkozhatnak – egy dél- afrikai körutazást kombinálunk szafarival és Durban-i üdüléssel, valamint egy hatnapos utat kínálunk az Emirátusokba. Megújult a „Varázslatos Kuba” körutazásunk programja és az USA keleti partjára szervezett utunk is bővült a piacon egyedülálló programmal, mely szerint Atlantic City pihenést is beiktattunk a klasszikus városok és látnivalók mellé.

A téli hónapokban az egzotikus országok üdülőprogramjai és körutazásai igen népszerűek utasaink körében. Idén folytatjuk a tavalyi év újdonságát, az Ománi Szultánság déli részén fekvő fehérhomokos tengerparttal rendelkező Salalah városában található all inclusive szállodák értékesítését. Folyamatosan indítjuk az indonéz szigetvilág üdülőparadicsomába, Bali szigetére szervezett nyaralóprogramunkat és ismét szervezünk a Malajziában található Langkawi szigetére üdülőprogramokat. Az Indiai-óceán gyöngyszemei közül Maldív-szigeteket, Mauritiust találhatják meg ajánlataink között, az amerikai kontinenst Kuba, Mexikó, Panama és a Dominikai Köztársaság képviseli.

A napjainkban igen népszerű hajóutak széles választékát találják meg utasaink irodáinkban mind egyéni, mind csoportos szervezésben. A katalógusban szereplő utak csak ízelítőt nyújtanak kedves utasainknak, de irodáinkat vagy honlapunkat felkeresve mindenki kedvére válogathat a különböző hajótársaságok által kínált útvonalak közül.

Reméljük, hogy hamarosan – ismét – utasaink között üdvözölhetjük Önöket Az IBUSZ Utazási Irodák Kft. munkatársai kellemes utazást, kikapcsolódást kívánnak Önöknek!

Lapozza át a katalógust online, vagy tekintse meg útjainkat weboldalunkon.

Indulj el, vár az egzotikum.. Egzotikus katalógus 2019-2020 IBUSZ

Egzotikus és európai üdülések
Megnézem >

 

Prémium katalógus IBUSZ 2019

Prémium utak 2019/2020 utazóinak
Megnézem >

 

Ismerje meg katalógusainkat, és lapozza át online, vagy töltse le őket PDF-ként. A katalógusok képeire kattintva azok online verziója nyílik meg, amit könnyedén végig tud lapozgatni, ránagyítani az egér segítségével. Ha probléma merült fel a megjelenítéssel, vagy postán szeretné katalógusunkat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot itt >
Jó böngészést kívánunk! 

2019-es katalógusaink

Indulj el! Vár a tenger az IBUSZNÁL! mediterrán katalógus 2019 IBUSZ Mediterrán utak 2019
Megnézem >

Indulj el! Vár Magyarország az IBUSZNÁL! belföldi katalógus 2019 IBUSZ Belföldi utak 2019
Megnézem >

Indulj el! Vár a látnivaló az IBUSZNÁL! Körutazások katalógus 2019 IBUSZ Körutazások és városlátogatások 2019
Megnézem >

 

// Korábbi katalógusaink //

IBUSZ katalógusok korábbi évekre visszamenőleg. Figyelem: ezekben a katalógusokban szereplő ajánlatok érvényüket vesztették!