IBUSZ katalógusok

katalógus 2018-19 tél-tavasz utazóinak

Ezúton ajánljuk figyelmükbe őszi-téli-tavaszi útjainkat, bízva abban, hogy széles kínálatunkban erre az időszakra is fognak kedvükre való új utakat és célpontokat találni.

Katalógusunk elején rövidebb városlátogatásainkat és körutazásainkat gyűjtöttük össze, fókuszálva az adventi és szilveszteri ünnepi hangulatra, melyet idén több új helyszínen, így Erdélyben, vagy a Baltikum Párizsának nevezett Rigában is megtapasztalhatnak.
Akik már a tavaszi hosszú hétvégékre gondolnak azoknak újdonságként chicagói városlátogatásunkra hívjuk fel figyelmét, de Madeira varázslatos szigetét éppúgy ajánlhatjuk, mint számtalan olaszországi repülős vagy buszos útvonalunkat.
Ezekben a hónapokban hagyományosan az egzotikus üdülések és körutazások kiemelt hangsúlyt kapnak. Idei újdonságunk az Ománi Szultánság déli részén fekvő fehérhomokos tengerparttal rendelkező Salalah városa, melynek all inclusive szállodáival elsőként az IBUSZ kínálatában találkozhatnak. Folytatjuk és folyamatosan indítjuk az indonéz szigetvilág üdülőparadicsomába, Bali szigetére szervezett nyaralóprogramunkat, az Indiai -óceán gyöngyszemei közül Mauritiust találhatják meg ajánlataink között, az amerikai kontinenst Kuba, Mexikó, Panama és a Dominikai Köztársaság képviseli.
A hosszabb lélegzetű körutak kedvelői továbbra is eljuthatnak velünk az ázsiai és az amerikai kontinensre is, újdonságként nekik két utat kínálunk az Egyesült Államokba a tavaszi szezonban.
Az idei évben kerültek be kínálatunkba a hajóutak, egyéni utasaink a legtöbb jelentős hajótársaság kínálatát megtalálják irodáinkban, és csoportos hajóútjaink is egyre népszerűbbek vevőink körében, természetesen erre is találnak példát katalógusunkat lapozgatva, sőt irodáinkban elérhető Prémium katalógusunk is nagyon sok újdonságnak számító hajóutat tartalmaz.

Szeretné egyben, rendszerezve látni a szezon legjobb ajánlatait egy katalógusba gyűjtve? Válogasson az egzotikus pihenések, körutazások és városlátogatások vagy éppen a belföldi ajánlataink között. Ismerje meg katalógusainkat, és lapozza át online, vagy töltse le őket PDF-ként. A katalógusok képeire kattintva azok online verziója nyílik meg, amit könnyedén végig tud lapozgatni, ránagyítani az egér segítségével. Ha probléma merült fel a megjelenítéssel, vagy postán szeretné katalógusunkat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot itt >
Jó böngészést kívánunk!

// Korábbi katalógusaink //

IBUSZ katalógusok korábbi évekre visszamenőleg. Figyelem: ezekben a katalógusokban szereplő ajánlatok érvényüket vesztették!