IBUSZ katalógusok

2022-es katalógusaink

Kedves Utasunk!

Mint minden évben, két évvel ezelőtt, 2020. februárjában is örömmel adtuk át Önöknek frissen készült katalógusunkat. Nem sejtettük még, hogy egy időre le kell mondanunk arról, hogy utazásokat szervezzünk és indítsunk, és általunk korábban még soha nem tapasztalt korlátozásokba ütközik mindenki, akinek szinte alapszükségletévé vált az utazás, Európa és a világ felfedezése. Most, 2022. januárjában nagyon bízunk abban, hogy óvatosan és körültekintően, megfelelő szabályozással, de ismét kinyílnak a kapuk és az utazás, mint a szabadidő eltöltésének egyik legélvezetesebb lehetősége visszakerül a helyére mindennapjainkban.

Az idén 120 éves IBUSZ komoly szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársai széles körű kínálatot állítottak össze, hogy sokrétű utasközösségünk tagjai minél nagyobb számban találják meg az érdeklődésüknek és pénztárcájuknak leginkább megfelelő utazást.

Lapozza át a 2022-es katalógusainkat online, vagy tekintse meg útjainkat weboldalunkon. Jó böngészést kívánunk! 

 

Mediterrán üdülések 2022 -  120 IBUSZ

Mediterrán üdülések 2022
Megnézem >

Mediterrán üdülések 2022 -  120 IBUSZ

Törökországi üdülések 2022
Megnézem >

Körutak és városlátogatások 2022,  120 IBUSZ

Körutak, városlátogatások 2022
Megnézem >

Belföldi utak 2022 120 IBUSZ

Belföldi utak 2022
Megnézem >

 

Ismerje meg katalógusainkat, és lapozza át online, vagy töltse le őket PDF-ként. A katalógusok képeire kattintva azok online verziója nyílik meg, amit könnyedén végig tud lapozgatni, ránagyítani az egér segítségével.

 

// Korábbi katalógusaink //

IBUSZ katalógusok korábbi évekre visszamenőleg. Figyelem: ezekben a katalógusokban szereplő ajánlatok érvényüket vesztették!