IBUSZ katalógusok

2024-es katalógusaink

Kedves Utasunk!

Önök akik most ezt a néhány sort olvassák talán évek óta hűséges törzsutasaink, az is lehet, hogy most találkoznak először ezzel a kiadványunkkal, azonban feltehetőleg mindannyiukat a kíváncsiság mozgatta, amikor katalógusunk után nyúltak, vagy honlapunkon kezdtek bele ajánlataink lapozgatásába. Elsősorban a kíváncsiság a mozgatórugója az utazásnak is, mert hiába jön el a modern technika segítségével a világ az otthonunkba, mennyivel jobb érzés személyesen meglátni, megízlelni, megtapasztalni hogy élnek más tájakon, más természeti és kulturális környezetben bolygónk lakói.

Az immár több mint 120 éves múlttal rendelkező IBUSZ munkatársai mindig arra törekedtek, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsák ezekhez a felfedezésekhez, idei programjaink összeállításakor is ezt a célt tűztük magunk elé

Lapozza át a 2024-es katalógusainkat online, vagy tekintse meg útjainkat weboldalunkon. Jó böngészést kívánunk! 

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2024-es évre vonatkozó Körutazások, városlátogatások katalógusában számos lehetőség található.

Körutak, Városlátogatások 2024
Megnézem >

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2024-as évre vonatkozó Mediterrán utazások katalógusában számos kecsegtető lehetőség található.

Mediterrán üdülések 2024
Megnézem >      

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2022-es évre vonatkozó Belföldi utak katalógusban számos igazán kecsegtető lehetőség található.

Belföldi utak 2022
Megnézem >

Omán 2023/24 tél/tavasz katalógus

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. Salalah-i katalógus

Salalah - Omán
Megnézem >

// Korábbi katalógusaink //

IBUSZ katalógusok korábbi évekre visszamenőleg. Figyelem: ezekben a katalógusokban szereplő ajánlatok érvényüket vesztették!