IBUSZ katalógusok

2019 nyári katalógusok

Mediterrán katalógusunk a mediterrán térség legvarázslatosabb és legnépszerűbb tengerparti üdülőhelyeinek széles választékát tartalmazza. Valamennyi területen ajánlunk pénztárcabarát, de megfelelően felszerelt és minden esetben jó elhelyezkedésű apartmant, kisebb, családias panziót, apartmanhotelt és hotelt, ugyanakkor sokcsillagos, széles szolgáltatási palettával rendelkező igényes szállodákat, akár luxuskategóriában is. Szállásaink kiválasztásánál gondoltunk a fiatalokra, a családosokra, valamint az idősebb korosztályra is.

„Indulj el! Vár Magyarország az IBUSZnál” katalógusunkban 2019-es évi belföldi ajánlatainkat gyűjtöttük össze Önöknek. A választék összeállításában arra törekedtünk, hogy minden utasunk kedvére válogathasson ajánlataink között. Kínálatunk skálája igen széles, a családias nyaralóháztól, apartmantól kezdve a panziókon át egészen a minden igényt kielégítő 5 csillagos szállodáig mindent megtalál kiadványukban. Magyarország számos látnivalóval, programlehetőséggel is büszkélkedhet. Az ország bármely pontjára ellátogatva újabb és újabb arcával ismerkedhet meg az ember az év 12 hónapjában.

Bízunk benne, hogy Önök is megtalálják azt az úticélt és szálláshelyet, amire idei tervezett nyaralásuk során vágynak. Válogassanak ízlésük és igényeik szerint!

Ismerje meg katalógusainkat, és lapozza át online, vagy töltse le őket PDF-ként. A katalógusok képeire kattintva azok online verziója nyílik meg, amit könnyedén végig tud lapozgatni, ránagyítani az egér segítségével. Ha probléma merült fel a megjelenítéssel, vagy postán szeretné katalógusunkat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot itt >
Jó böngészést kívánunk!

 

katalógus 2018-19 tél-tavasz utazóinak

Ezúton ajánljuk figyelmükbe őszi-téli-tavaszi útjainkat, bízva abban, hogy széles kínálatunkban erre az időszakra is fognak kedvükre való új utakat és célpontokat találni.

 

// Korábbi katalógusaink //

IBUSZ katalógusok korábbi évekre visszamenőleg. Figyelem: ezekben a katalógusokban szereplő ajánlatok érvényüket vesztették!