IBUSZ katalógusok

2022-es katalógusaink

Kedves Utasunk!

Mint minden évben, két évvel ezelőtt, 2020. februárjában is örömmel adtuk át Önöknek frissen készült katalógusunkat. Nem sejtettük még, hogy egy időre le kell mondanunk arról, hogy utazásokat szervezzünk és indítsunk, és általunk korábban még soha nem tapasztalt korlátozásokba ütközik mindenki, akinek szinte alapszükségletévé vált az utazás, Európa és a világ felfedezése. Most, 2022. januárjában nagyon bízunk abban, hogy óvatosan és körültekintően, megfelelő szabályozással, de ismét kinyílnak a kapuk és az utazás, mint a szabadidő eltöltésének egyik legélvezetesebb lehetősége visszakerül a helyére mindennapjainkban.

A 2022-ben 120 éves IBUSZ komoly szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársai széles körű kínálatot állítottak össze, hogy sokrétű utasközösségünk tagjai minél nagyobb számban találják meg az érdeklődésüknek és pénztárcájuknak leginkább megfelelő utazást.

Lapozza át a 2022-es katalógusainkat online, vagy tekintse meg útjainkat weboldalunkon. Jó böngészést kívánunk! 

 

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2022-es évre vonatkozó Mediterrán utazások katalógusában számos kecsegtető lehetőség található.

Mediterrán üdülések 2022
Megnézem >

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2022-es évre vonatkozó Törökországi utazások katalógusában számos kecsegtető lehetőség található.

Törökországi üdülések 2022
Megnézem >

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2022-es évre vonatkozó Körutazások, városlátogatások katalógusában számos lehetőség található.

Körutak, városlátogatások 2022
Megnézem >

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2022-es évre vonatkozó Belföldi utak katalógusában számos igen kecsegtető lehetőség található.

Belföldi utak 2022
Megnézem >

 

Ismerje meg katalógusainkat, és lapozza át online, vagy töltse le őket PDF-ként. A katalógusok képeire kattintva azok online verziója nyílik meg, amit könnyedén végig tud lapozgatni, ránagyítani az egér segítségével.

 

// Korábbi katalógusaink //

IBUSZ katalógusok korábbi évekre visszamenőleg. Figyelem: ezekben a katalógusokban szereplő ajánlatok érvényüket vesztették!