IBUSZ katalógusok

2023-as katalógusaink

Kedves Utasunk!

Két küzdelmes és bizonytalanságokkal teli év után talán nem ok nélkül bízhatunk abban, hogy az élet visszatér a normális kerékvágásba, amelyhez immáron sok évtizede hozzátartozik az is, hogy mind többek számára válik elérhetővé, hogy a szabadidő egy részét utazásra, kalandozásra fordíthatják. Hiába jön ma már a nagyvilág szinte megszámlálhatatlan csatornán keresztül az otthonunkba, a mindennapjainkba, az igazi mégis az, amikor mi látogathatunk el a világ közelebbi és távolabbi zugaiba, hogy saját szemünkkel lássuk, érezzük, ízleljük azt a sokszínűséget, kulturális és gasztronómiai örökséget, amelynek mi is részei vagyunk.

Az immár több mint 120 éves múlttal rendelkező IBUSZ munkatársai mindig arra törekedtek, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsák ezekhez a felfedezésekhez, idei programjaink összeállításakor is ezt a célt tűztük magunk elé

Lapozza át a 2023-es körutas katalógusunkat online, vagy tekintse meg útjainkat weboldalunkon. Jó böngészést kívánunk! 

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. Salalah-i katalógus

Salalah - Omán
Megnézem >

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2023-as évre vonatkozó Körutazások, városlátogatások katalógusában számos lehetőség található.

Körutak, Városlátogatások 2023
Megnézem >

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2023-as évre vonatkozó Mediterrán utazások katalógusában számos kecsegtető lehetőség található.

Mediterrán üdülések 2023
Megnézem >      

Törökországi üdülések 2023
Megnézem >      

2022-es katalógusaink

 

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2022-es évre vonatkozó Mediterrán üdülések katalógusában számos kecsegtető lehetőség található.

Mediterrán üdülések 2022
Megnézem >

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2022-es évre vonatkozó Törökországi üdülések katalógusában számos kecsegtető lehetőség található.

Törökországi üdülések 2022
Megnézem >

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2022-es évre vonatkozó Körutazások, városlátogatások katalógusban számos lehetőség található.

Körutak, városlátogatások 2022
Megnézem >

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. 2022-es évre vonatkozó Belföldi utak katalógusban számos igazán kecsegtető lehetőség található.

Belföldi utak 2022
Megnézem >

// Korábbi katalógusaink //

IBUSZ katalógusok korábbi évekre visszamenőleg. Figyelem: ezekben a katalógusokban szereplő ajánlatok érvényüket vesztették!