Qatar Airways repülőjegyek

Akció a Qatar Airways járatain!

Ízelítőül néhány úti cél:

  turista osztály business osztály
Ho Si Minh-város(Saigon) 144 000 Ft-tól   784 000 Ft-tól
Szinagpúr 184 000 Ft-tól   699 000 Ft-tól
Johannesburg 169 000 Ft-tól   669 000 Ft-tól
Denpasar, Bali 189 000 Ft-tól   864 000 Ft-tól
Sydney 319 000 Ft-tól 1 319 000 Ft-tól
Adelaide 329 000 Ft-tól 1 294 000 Ft-tól
Auckland 424 000 Ft-tól 1 453 000 Ft-tól

Értékesítési időszak: 2017 február 16 március 03-ig

Utazási időszak: 2017.február 16- 2017.november 30.

 

A megadott árak retúr árak, bizonyos feltételek mellett, a szabad helyek függvényében érvényesek és tartalmazzák a repülőtéri és egyéb illetékeket. 

A részleteket irodáinkban vagy online helyfoglalási rendszerünkben találja meg. 

 

Repülőjegy rendelés most!

 

Járatindítás: AUCKLAND 2017. február 5.

2017. február 5-én elindul a Qatar Airways első Doha - Auckland járata, így mostantól heti háromszor Budapestről 24 órán belül elérhető Új-Zéland.

 

Budapest - Auckland 342 000 Ft-tól

A megadott ár retúr ár, bizonyos feltételek mellett, a szabad helyek függvényében érvényes és tartalmazza a repülőtéri és egyéb illetéteket.

A részleteket irodáinkban vagy online helyfoglalási rendszerünkben találja meg. 

 

Repülőjegy rendelés most!

 

Auckland - Új Zéland kapuja
 
A város legnépszerűbb látványossága a 328 méter magas Sky Tower, ahonnan csodás panoráma nyílik a városra, a kikötőre és az öbölre, a bátrabbaknak ajánljuk a Skyjump bungee ugrást, ami biztos, hogy életre szóló élmény marad.
 

 

Új desztinációk Ausztráliába

 

2016. márciusától napi járat üzemel Sydney-be és május 2-től Adelaide is bekerül a több mint 150 célállomás közé.
Az Adelaide járat egyik különlegessége lesz, hogy az útvonalat A350-es géppel üzemeli a Qatar Airways.
Sydney és Adelaide Ausztrália kulcsfontosságú nagyvárosai, mind üzleti mind turisztikai célú utazások esetében. A két új desztináció bekapcsolásával immár heti 28 alkalommal lehet
eljutni Budapestről Ausztráliába (Adelaide, Melbourne, Perth és Sydney).

 

 

Qatar Airways kapacitás bővités

A Qatar Airways öt évvel ezelőtt, 2011. január 17-n kezdte meg napi járatának üzemelését Budapest és Doha között. 2016. július 3-tól heti hétről heti tízre növekszik a járatok száma. A népszerű útvonalon közlekedő új járatokat Airbus A320-as géptípusssal üzemeli a légitársaság további átszállási lehetőséget biztosítva több, mint 150 célállomásra.
A Doha-Budapest útvonalon az Airbus A320-as géptípus 12 business és 132 turista osztályú üléssel üzemel. Az ülésekbe beépített új generációs interaktív szórakoztató rendszer (Oryx One) pedig több mint 2000 lehetőséget kínál a repülési idő kellemes eltöltésére. A járatokkal Budapestről olyan népszerű üzleti és turista desztinációkra lehet eljutni, mint Szingapúr, Kuala Lumpur vagy Bangkok, az átszállási idő a dohai Hamad Nemzetközi Repülőtéren körülbelül egy óra.  Az átszállási idő alatt az utasok élvezhetik a Hamad Nemzetközi Repülőtér sokszínű szolgáltatásait, mint például az ingyenes Wi-Fi szolgáltatást, a tranzit területén található uszodát, éttermeket, duty free üzleteket, a pihenő övezeteket vagy a gyerekek számára készült játszó övezeteket.

A Qatar Airways 2015-ben a Skytrax felmérése alapján immár harmadik alkalommal kapta meg "Az Év Légitársasága" díjat, valamint "A Legjobb Üzleti Osztály Ülés" és "A Közel-Kelet Legjobb Légitársasága" díjakat.   A légitársaság tagja a oneworld légi szövetségnek, amely 2015-ben szintén elnyerte a Skytrax ’Legjobb Légitársasági Szövetség’ díját. A légitársaság utasai a tagság kapcsán több mint 150 ország 1000 repterére utazhatnak, a Privilege Club tagok pedig gyűjthetik a pontokat és mérföldeket a oneworld járatokon is.

Megújult ülések

A Qatar Airways a Budapest-Doha útvonalon közlekedő A320 gép fedélzetén megújult székezésű üzleti osztállyal várja utasait. Az ülés elnyerte a Legjobb Business Ülés díját az idei Skytrax díjkiosztón.
A kagyló alakú ülés különlegessége, hogy a keskenytörzsű gépen is 180 fokban dönthető, teljesen vízszintes, két méteres ággyá alakítható. Az ülés fejtámlája hatféle, a deréktámasz pedig négyféle helyzetbe állítható. Az ülés szélessége, könyöklővel együtt 53 cm.
Tágas terekkel, tároló helyekkel, privát szférát megteremtve a megszokott magas színvonalú fedélzeti szolgáltatásokkal találkozhat a fedélzeten az üzleti utazó. Többféle, kiváló ételeket felvonultató menűsorból választhat, igény szerinti kiszolgálást élvezve, a fedélzeti szórakoztató rendszer pedig több mint 2000 féle film, zenei és játék programmal biztosítja a kellemes időtöltést.

 

Hamad Nemzetközi Repülőtér

.Az új repülőtér világszínvonalú létesítményei méltóak a légitársaság ötcsillagos szolgáltatásaihoz. A Hamad Nemzetközi Repülőtér a világ legmodernebb légi elosztó központja a régi repülőtértől négy kilométerre található és olyan területre épült, amelynek 60%-át a tengertől hódították vissza. Kezdetben három terminállal évente 30 millió utast szolgál ki a repülőtér. Az átszálló utasok kényelméről 600 000 nm2 alapterületen minden igényt kielégítő kiszolgáló egységek gondoskodnak. Elegáns boltok, éttermek, számítógépes övezet internet hozzáféréssel, játszótér és pihenő övezetek várják az utasokat és mindenhol nagyon sok a természetes fény.

Gyorsító sáv (Fast Track)


A gyorsító sáv szolgáltatást minden business utasunk és Gold valamint Silver kártyával rendelkező törzsutasaink díjmentesen vehetik igénybe a budapesti indulásnál. Érdemes erre már a jegykiállításkor felhívni az utasok figyelmét, hiszen a szolgáltatás igénybevételével elkerülhetik a sorbanállást.

Online check-in

A Qatar Airways utasai körében egyre népszerűbb az online check-in szolgáltatás. A funkció már akár 36 órával a járat indulása előtt elérhető, de legkésőbb 2 órával indulás előtt van lehetőség online bejelentkezni a járatokra (ez alól kivétel a USA-ba/ból történő utazás). Az online check-in használatakor az utasok kiválaszthatják üléshelyüket, kinyomtathatják beszálló kártyájukat és a repülőtereken igénybe vehetik a fast-bag-drop pultokat.

Kapcsolat

36-20-352-6134,
 36-1-501-4905
E-mail cím: repjegy@ibusz.hu

Irodáink
Elfelejtett jelszó