Körutazások és városlátogatások

Kulturális körutazás egy környező országban, egy európai nagyváros helyi nevezetességei, vagy egy külföldi ország népszerű tájegységének természeti szépségei érdeklik igazán? Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről, irodalomról vagy művészettörténetről. Egy-egy ilyen körutazás során megelevenednek a tankönyvek képei, élettelivé válnak a történelmi személyiségek, helyszínek, események. Az élmény teljessé tételéhez nagymértékben hozzájárulnak az útjainkat kísérő felkészült és tapasztalt idegenvezetők, akik segítenek eligazodni az utazás során az emberre zúduló információáradatban, kiemelve a legfontosabbakat, megmutatva a kihagyhatatlan látnivalókat.

Kiemelt körutazások 2024

A százhúsz éves IBUSZ – Irány Itália - utazásain vásárlóink felfedezhetik az olasz városok és tengerpartok legnépszerűbb és legtitkosabb gyöngyszemeit is.

Irány Itália

Ajánlataink

A 120 éves IBUSZ által szervezett utazásokon vásárlóink a francia városok és tengerpartok legnépszerűbb helyszínei mellett felfedezhetik a gyöngyszemeket is.

Franciaország

Ajánlataink

A 120 éves IBUSZ által szervezett városlátogató utazásokon vásárlóink felfedezhetik legismertebb városok legnépszerűbb és legtitkosabb gyöngyszemeit is.

Városlátogatások

Ajánlataink

A 120 éves IBUSZ által szervezett „szomszédoló” utazásokon vásárlóink felfedezhetik a környező országok kínálta legcsodásabb tengerpartokat és vidékeket.

Szomszédolás

Ajánlataink

A 120 éves IBUSZ által szervezett egzotikus tájakra szervezett utazásokon vásárlóink garantáltan felejthetetlen és életreszóló élményekkel gazdagodhatnak.

Távoli tájakon

Ajánlataink


Körutazások utazás módja szerint

Tartson velünk repülővel európai nagyvárosokba és távoli tájakra, vagy egy szomszédolás alkalmával, autóbusszal a közeli országokba.

A 120 éves IBUSZ által szervezett repülős utazásokon vásárlóink felfedezhetik a bolygónk kínálta legcsodásabb és legizgalmasabb pihentető vidékeket.

Repülős utak

Ajánlataink

A 120 éves IBUSZ által szervezett buszos utazásokon vásárlóink felfedezhetik a környező országok kínálta legcsodásabb és legizgalmasabb vidékeket.

Buszos utak

Ajánlataink

A 120 éves IBUSZ által szervezett hajós utazásokon vásárlóink felfedezhetik a környező országok kínálta legcsodásabb és legizgalmasabb vidékeket.

Hajóutak

Ajánlataink


Válogasson tematikus körutazásaink között, az alábbi témák szerint:

A 120 éves IBUSZ által szervezett 2-3 napos utazásokon vásárlóink kipihenhetik az év során felmerülő fáradalmakat a legcsodásabb nyaraló vidékeken.

2 - 3 napos utak

Ajánlataink

A 120 éves IBUSZ által szervezett 4-5 napos utazásokon vásárlóink kipihenhetik az év során felmerülő fáradalmakat a legcsodásabb nyaraló vidékeken.

4 - 5 napos utak

Ajánlataink

A 120 éves IBUSZ által szervezett 6-8 napos utazásokon vásárlóink kipihenhetik az év során felmerülő fáradalmakat a legcsodásabb nyaraló vidékeken.

6 - 8 napos utak

Ajánlataink


 

A 120 éves IBUSZ által szervezett közép és kelet európai utazásokon vásárlóink kipihenhetik az év során felmerülő fáradalmakat a legcsodásabb vidékeken.

Közép-és Kelet Európa

Ajánlataink

A 120 éves IBUSZ által szervezett nyugat és dél európai utazásokon vásárlóink kipihenhetik az év során felmerülő fáradalmakat a legcsodásabb vidékeken.

Nyugat- és Dél-Európa

Ajánlataink

A 120 éves IBUSZ által szervezett észak európai utazásokon vásárlóink kipihenhetik az év során felmerülő fáradalmakat a legcsodásabb skandináv vidékeken.

Észak-Európa

Ajánlataink


Tokkal - Vonóval

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett Tokkal-Vonóval promócióban szereplő utazások a megjelölt árban minden lehetséges felmerülő költséget tartalmaznak..

Weboldalunkon, plakátjainkon és egyéb hirdetéseinkben feltüntetett díjak az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaznak. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja.
Bízunk benne, hogy utasaink is elkötelezettek maradnak az átláthatóság és az IBUSZ iránt!

 

Több ezer remek ajánlat várja Önt!

Nem találta meg, amit keresett? Kincs ami nincs! Ha egyedi kérései lennének, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, és megszervezzük Önnek pihenését!

Ajánlatkérés