Körutazások és városlátogatások 2021

Kulturális körutazás egy környező országban, egy európai nagyváros helyi nevezetességei, vagy egy külföldi ország népszerű tájegységének természeti szépségei érdeklik igazán? Kétségkívül ezek az utak azok, melyek legtöbbet hozzátehetnek az iskolában tanultakhoz, legyen szó akár történelemről, irodalomról vagy művészettörténetről. Egy-egy ilyen körutazás során megelevenednek a tankönyvek képei, élettelivé válnak a történelmi személyiségek, helyszínek, események. Az élmény teljessé tételéhez nagymértékben hozzájárulnak az útjainkat kísérő felkészült és tapasztalt idegenvezetők, akik segítenek eligazodni az utazás során az emberre zúduló információáradatban, kiemelve a legfontosabbakat, megmutatva a kihagyhatatlan látnivalókat. 

Ugyanakkor bekapcsolódtunk a hajós utazások szervezésébe, ezért csoportos, magyar idegenvezető által kísért hajóutjainkat is örömmel ajánljuk. Amennyiben az Európán kívüli, távoli tájak egzotikus vidékei érdeklik, úgy tekintse meg egzotikus körutazásainkat.

FOGLALJ MOST 0 FT ELŐLEGGEL

  • 0% előleggel foglalhatók a 2021.május 1. után induló utak március 31-ig
  • Kockázatmentes foglalás: a pandémia miatt kialakult helyzetben mentesítjük utasainkat az anyagi rizikóvállalás alól, illetve biztosítjuk a későbbi ingyenes, minden kötelezettségtől mentes lemondási, átfoglalási lehetőséget 2021. március 31-ig
  • Garantált árelőny: az előfoglalási akciós árak mellett az érvényes foglalással rendelkezők részére a díjakat az utazás megkezdéséig garantáljuk
  • Fizesd az előleget később! 2021. március 31-ig valamennyi foglalást tartjuk és garantáljuk.
  • A foglalás teljes díjának 40 %-át (előlegét) egyéni döntéstől függően, de legkésőbb 2021. március 31-ig elegendő kiegyenlíteni. Amennyiben március 31-ig előlegfizetés nem történik, úgy a foglalás automatikusan, minden következmény nélkül törlődik. A fennmaradó 60% az utazás indulását megelőző 30. napig fizetendő.

Foglalás feltételei

  • Egy e-mail címről és azonos IP címről ugyanazon utasnevekre vonatkozóan maximum 2 foglalás készíthető a 2021. nyári szezonra
  • Elfogadott és hivatalosan aláírt utazási szerződés és annak melléklete

A 7%-os előfoglalási kedvezmény a május 1. után induló utakra március 31-ig történő foglalás esetén érvényes.

Folyamatosan frissülő akciós és last minute ajánlataink weboldalunkon találhatók.

Tokkal - Vonóval

IBUSZ_ Tokkal-vonoval

Weboldalunkon, plakátjainkon és egyéb hirdetéseinkben feltüntetett díjak az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaznak. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja.
Bízunk benne, hogy utasaink is elkötelezettek maradnak az átláthatóság és az IBUSZ iránt!

Válogasson körutazásiank között, az alábbi témák szerint:

IBUSZ_ 2_3_napos_utak

2 - 3 napos utak

Ajánlataink

IBUSZ_ 4_5_napos_utak

4 - 5 napos utak

Ajánlataink

IBUSZ_6_8_napos_utak

6 - 8 napos utak

Ajánlataink

IBUSZ_kozep_kelet_europa

Közép-és Kelet Európa

Ajánlataink

IBUSZ_ Nyugat_Del_europa

Nyugat- és Dél-Európa

Ajánlataink

IBUSZ_ eszak

Észak-Európa

Ajánlataink

IBUSZ_hajoútak

Hajóutak

Ajánlataink

IBUSZ_tavoli_tajakon

Távoli tájakon

Ajánlataink

IBUSZ_repulos_korutazasok

Repülős utak

Ajánlataink

IBUSZ_buszos_korutazasok

Buszos utak

Ajánlataink

 

Több ezer remek ajánlat várja Önt!

Nem találta meg, amit keresett? Kincs ami nincs! Ha egyedi kérései lennének, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, és megszervezzük Önnek pihenését!

Ajánlatkérés