Indoor csapatépítő programok

Mindegy, hogy odakint esik az eső vagy fúj a szél, az indoor csapatépítő programok résztvevői arra tudnak koncentrálni, ami igazán fontos: önmagukra, egymásra s hogy minél jobban érezzék magukat.

IBUSZ_ buborék party

Art remake

A képzőművészet ihlette program résztvevői életre keltik a megrendelőnk által előzetesen kiválasztásra kerülő, közismert festményt. A csapatépítő játékhoz mindent biztosítunk: kellékeket, arcfestékeket, sminkeket, maszkokat és parókákat a festmény szereplőinek megformálásához, egy stylist-ot, s persze egy profi fotóst, aki megörökíti az élményt.

Ajánlatkérés

IBUSZ_ buborék party

A nagy kékség

Miután a résztvevők profi búvároktatók segítségével megtanulták, hogyan kell oxigénpalack használatával a víz alatt lélegezni, kezdetét veszi a játékos versengés a vicces víz alatti sor- és akadályversenyekben. A programot 1,2-1,5 méter mély medencében bonyolítjuk le, így még az úszni tudás sem feltétele a részvételnek. Nagyobb létszám esetén a búvárprogram mellé egyéb vizes játékokat is szervezünk.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ kind-of-magic

Aukciós ház

A program első részében a csapatok az aukciós katalógusunkban szereplő feladatokért licitálnak. A kikiáltási árak a feladatok típusának és nehézségi fokának megfelelően kerülnek kialakításra és az elvégzésükért kapható pontszám is ennek megfelelő. A feladatok különböző nehézségűek, különböző tudást igényelnek (logikai és ügyességi feladatok, stratégiai feladatok, kreatív feladatok), így stratégiai gondolkodásra is késztetik a résztvevőket, hogy az általuk rendelkezésre álló összegből mire és mennyit licitáljanak. Természetesen a csapatoknak minden általuk elvitt feladatot sikeresen meg is kell oldaniuk ahhoz, hogy az érte járó pontot megszerezhessék.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Baltadobálás

Vezessék le a munkahelyi feszültségez úgy, ahogy még biztosan nem próbálták: baltadobálással. Amit viszünk: mobil céltáblák, balták, mosolygós, profi személyzet és nem utolsó sorban különleges, extrém élmények, teljesen biztonságos körülmények között.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Barista workshop

Minden cégnél központi szerepet tölt be a közös kávézás. Csapatépítő tréningünk résztvevői szórakoztató módon szerezhetnek elméleti és gyakorlati tudást a kávéról a cserjétől egészen a csészéig. Vezetett kávékóstolás keretében ismerhetik meg a különböző kávéfajtákat, s megtanulhatnak tökéletes eszpresszót és cappuccinót főzni.

Ajánlatkérés

Buborék workshop

Az 1-3 órás interaktív workshop résztvevői különböző eszközök kipróbálásával sajátíthatják el a kisebb-, nagyobb- és óriás buborékok előállításának és eregetésének technikáját, s akár még egy ember nagyságú buborékban is fotózkodhatnak.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Csapatépítő kolbászolás

Az egyedülálló gasztronómiai program helyszíne az Európa legszebbjének választott budapesti Vásárcsarnok, ahol a kisebb csapatokra osztott vendégek a falusi disznóvágások hangulatát megidézve, kipróbálhatják magukat a kolbászkészítésben. A húst, a fűszereket, a konyhai eszközöket és a szakértő séfeket a ház biztosítja, a többi már a résztvevők dolga, beleértve a hús ledarálását, ízesítését, összegyúrását és a töltést. Míg a frissen készített finomságok a konyhán sülnek, a vendégek pálinkát blendelhetnek vagy izgalmas gasztro kvízben vehetnek részt. A programot élő cigányzenével kísért, rusztikus sparheltre tálalt vacsorával zárjuk, melynek csúcspontjaként a séfekből álló zsűri megkóstolja és értékeli a kolbászokat, s kihirdeti és jutalmazza a legjobb csapatokat.

Ajánlatkérés

Csengettyűkoncert

A csengőkoncert remek lehetőség arra, hogy néhány tíz vagy akár több száz fős társaságok együtt játsszanak és átéljék a közös muzsikálás semmihez sem fogható élményét. A program előtt a résztvevőknek különböző színű csengőket osztunk ki. A nyolc különböző színű kis hangszerhez más-más hangmagasság tartozik. A helyszínre vitt kivetítőn megjelenő kottát követve, mindenki pontosan tudni fogja, hogy a nála lévő csengettyűt mikor kell megráznia. A sok-sok csengőhangból - moderátorunk vezényletével - egy kis gyakorlás után összeáll a harmónia és felcsendül egy varázslatos dallam. A program során öt, a dallistánkban szereplő slágert játszunk el, de igény szerint az ügyfelünkhöz maximálisan illeszkedő dalt is lekottázunk. A közös produkció semmilyen zenei előképzettséget vagy hangszerismeretet nem igényel, s nincsenek nyelvi korlátai sem. A csengőket igény szerint brandingeljük és a közös örömzenélés emlékére ajándékba adjuk a résztvevőknek. A program pohárkoncert verzióban is kérhető.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Dumakvíz

Bizonyára sok kolléga tudja, hogy milyen nemzetiségű volt Mata Hari, a híres kémnő, vagy hogy melyik olimpia lángját gyújtotta meg Muhammad Ali. De azt vajon tudják, hogy hány D betűvel kezdődő nevű kolléga van a kontrollingon? S azt, hogy melyik telephelyen vagy osztályon dolgozik a legtöbb Kati? A DumaKvíz során kiderül! „Mindent vagy semmit” és „Legyen ön is milliomos” összegyúrva, élőben, általános és céges kérdésekkel, a Dumaszínház humoristájának szerkesztésében és lebonyolításában.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Élményfestés

Irodájukat 2-4 órára bulis alkotóműhellyé varázsoljuk, ahol profi instruktoraink segítségével a résztvevők megfesthetnek egy, a közös program témáját adó festményt, s közben kedvenc koktéljaikat szürcsölhetik. Előrajzolt vásznak, festékek, ecsetek, snackek, céges kötények – ezekről mi gondoskodunk, a kollégák részéről pedig még rajz- vagy festéstudásra sincs szükség. A programot igény szerint külső helyszínre is elvisszük.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Food truck kihívás

A csapatok feladata, hogy felépítsék a cég street food negyedét és egyedi dizájnnal megépített food truck-okon szervírozzák a közös ebéd vagy vacsora egy-egy fogását. A kreatív, egyedi kinézetű és díszítésű kocsik megépítéséhez hatalmas kartonokat, dobozokat, festékeket és egyéb kiegészítőket biztosítunk, hogy minden csapat egyenlő eséllyel szállhasson versenybe a legszebb food truck címért. Egy-egy csapat előételt, levest, főételt, salátát vagy desszertet készít és tálal a saját food truck-ján. A menüt minden esetben megrendelőnkre szabjuk, maximálisan igazodva a társaság igényeihez és ízléséhez. A kulináris csapatépítő program mi mással zárulhatna, mint az elkészített ételek közös elfogyasztásával.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Gyertek át

A „Gyertek át!” című szórakoztató televízióműsor mintájára szerkesztett programban zenékkel, filmekkel, sztárokkal játszunk. A feladványok egy része ügyfelünkre szabható. A résztvevők csapatokban játszanak, de persze lehetőség van szólókarrier befutására is.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Happy hour

Profi mixercsapatunk segítségével megálmodjuk cégük folyékony formába öntött névjegyét, irodájukba kitelepülve pedig minden résztvevőnek megtanítjuk az egyedi, különleges koktél elkészítését, alkoholos és alkoholmentes változatban egyaránt. Csak jelöljék ki a mobil bár helyét, a többi - a gyümölcsök, a szirupok, a díszítő elemek, a poharak, a szívószálak, a jég és a személyzet - a mi dolgunk. Az interaktív bemutató után jöhetnek a vicces vetélkedők italnyereményekért, majd a koccintás a közösen elkészített koktélokkal.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Human joystick

Innovatív, mozgásvezérelt csapatjátékunk integrálja a résztvevőket, s pozitív érzelmeket és kapcsolatokat teremt a márkával. Akár több száz fő is részt vehet a kollektív, interaktív játékban, melyben kezüket egyik oldalról a másikra mozgatva irányíthatnak bármilyen tárgyat egy teljesen a megrendelőnkre szabott tematikájú, egyedi játékban. A szabályok végtelenül egyszerűek, bárki által gyorsan és könnyen megérthetők.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Kocsmaolimpia

A csapatok olyan népszerű kocsmasportokban mérhetik össze tudásukat és ügyességüket, mint a csocsó, a szkander, a darts, az óriás jenga, a Guitar Hero és a beer pong. Remek eszközök, kockás abroszok, sörpult, sörkorcsolyák és egy szuper játékmester - mindent viszünk, amire csak szükség lehet a sok nevetést garantáló, csapatépítő élményprogramhoz.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Lógjanak velünk

Miközben a résztvevők profi légtornászok segítségével, erősítő és nyújtó gyakorlatokon keresztül elsajátítják a légtorna alapjait, erősödik a bizalom és javulnak a munkakapcsolatok.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Mit mond rólad a csokoládé

A csokoládé varázslatos médiumként működik, tükörképet tartva az emberek elé. A 2 órás choco coaching keretében a résztvevők nem csak azt tapasztalhatják meg, hogy mit mesélnek róluk a csokoládé kóstolása során átélt ízélmények, azt is megtudhatják, miként lesz a kakaóbabból csokoládé, s bemutatásra kerül a csokoládé ízlelés művészete is.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Óriás társasjáték

A csapatok egy különleges, giga méretű társasjátékkal játszanak, melynek tematikája igény szerint kapcsolható a cég értékeihez, tevékenységéhez, aktuális kihívásaihoz. A program különlegessége abban rejlik, hogy a résztvevők maguk találják ki és alkotják meg az egyes mezők feladatait - így válik igazán testreszabottá az élmény.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Retrobogás

Bontott csirke, Skála Kópé, Öveges professzor, Zaporozec. A mintegy 3 órás indoor vetélkedés résztvevői számot adhatnak ügyességükről, gyorsaságukról, kreativitásukról és tárgyi tudásukról, miközben megelevenednek a régi híres slágerek, reklámfilmek és televíziós sorozatok, a táncdalfesztiválok nyertesei és az egykori egyetlen tévécsatorna bájos bemondónői. Ki ne kóstolná meg újra a dunakavicsot vagy a limót? És kinek ne lenne emléke a Trabanttal vagy valamelyik másik keleti benzinfalóval kapcsolatban? Akik éltek már a régi szép időkben, nosztalgikus időutazáson vehetnek részt, akik pedig fiatalabbak ennél, hamisítatlan kordokumentumot kapnak a sok nevetést garantáló csapatépítő játék révén.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Salto mortale

A csapat aktív részese lehet a cirkusz varázslatos világának. A különleges foglalkozáson lehetőség nyílik kipróbálni számos cirkuszi eszközt, a zsonglőrködést, a levegő- és partnerakrobatikát, teljesen biztonságos körülmények között, profi oktatók vezetésével. A céges cirkuszi tréning nem csak a személyiségfejlesztésre és a csoportépítésre kiváló módszer, de fejleszti az erőnlétet és a testtudatot is.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Sörfőző workshop

Ha a borospincéket és a borkóstolást már kipipálták, ugorjanak fejest a magyarországi kézműves sörfőzdék világába és merüljenek el a valódi minőségi sörök között. Mintegy 5 óra időtartamú programunk elsősorban az ízlelőbimbók megtornáztatását, nem pedig a lerészegedést célozza. Bemutatjuk, miből és hogyan készül a sör, megtanítunk profi módon sört kóstolni (amit a résztvevők 4-5 fajta sörrel azonnal be is tudnak gyakorolni), ízelítőt adunk a gasztronómia és a sör kapcsolatából egy speciális sajt-sör kóstoló keretein belül és meglátogatunk egy hamisítatlan kisüzemi sörfőzdét. A csapatépítés során a résztvevők megfőzhetik saját sörüket, melyhez egyedi címkét is tervezhetnek. Ezután a sörlé - erjedés céljából - hosszabb időre pihenni vonul, de amint a folyamat végbement, mindenki kézhez kapja a közösen készített nedűt.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Szuperhősök

A program fókuszában egy közös képregény készítés áll: a csapatok az általuk választott szuperhős figura kapcsán megfogalmaznak egy egyszerű, de humoros sztorit. Meghatározzák az egyes jeleneteket, hogy azok hol játszódnak, s hogy kik és milyen módon szerepelnek bennük. Superman, Batman, Catwoman, vagy éppen Hulk jelmezébe bújva, elkészítik az illusztrációhoz szükséges fotókat, megszerkesztik a jelenetek szövegeit és beírják azokat a szövegbuborékokba, végül a kész elemekből - grafikus szakemberünk segítségével - összerakják saját képregényüket. A kreatív alkotómunkát szuperhős tematikájú, 1 perc és nyersz típusú kihívásokkal is színesítjük.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Tea workshop

A közös teaélmény összehozza a társaságot, megnyitja a résztvevőket és kötetlen beszélgetésre ad lehetőséget. A 2 órás teabemutató és workshop nem csak élményt, hanem hazavihető tudást is ad a résztvevőknek. A program interaktív, mindenki aktívan részt vesz benne: tea szeánszt gyakorol, 5 különböző teát kóstol (kínai teaszettek használatával) és a tanultak alapján saját, egyedi teakeveréket készít.

Ajánlatkérés

UV buborékfoci

A játék egy zárt ketrecfoci-pályán zajlik, hófehér sportöltözetben, sejtelmes UV megvilágításban. Miután a csapatok a különböző színű, rikító UV-aktív testfestékek felkenésével elkezdenek kirajzolódni a sötétségből, felvillan a kapuk belső, rejtett világítása és kibontakoznak a pálya széleit jelző szalagfények. A látványos rangadó igazából egyetlen testrészt dolgoztat meg alaposan: a rekeszizmokat. A vállalkozó kedvű focistákat megrendelőnk, a pályát, az UV testfestéket, a világító labdát, a buborékokat és a modell külsejű játékvezetőt mi biztosítjuk. A program jelenleg csak Budapesten érhető el.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Virágkorona készítő workshop

Ha igazán „csajos” programra vágynak, készítsenek profi virágkötőnk segítségével gyönyörű, színes élő vagy selyemvirágokból fejdíszt, de választhatnak virágdobozt vagy kopogtatót is! Töltsenek néhány órát szemet gyönyörködtető virágtengerben és a különleges élményen túl gazdagodjanak egy csodaszép kézzel fogható emlékkel! A programra finom bor, pezsgő és minőségi nassolnivalók is rendelhetők. A kreatív workshop online verzióban is kérhető.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Swarovski ékszerkészítő workshop

Pillantsanak be az ékszerkészítés rejtelmeibe, vegyenek részt az örömteli alkotómunkában és tapasztalják meg, milyen csodálatos érzés egy saját kezűleg készített ékszert viselni! Profi ötvös mesterünk segítségével szabadon játszhatnak a színekkel és a formákkal, és saját ízlésük szerint kombinálhatják a csillogó Swarovski kristályokat különféle csillámporokkal. Kerek, lyukas, ovális, szögletes? Gyűrű, medál, karkötő vagy fülbevaló? A végeredménynek csak a résztvevők képzelete szabhat határt. A programra finom bor, pezsgő és minőségi nassolnivalók is rendelhetők. A kreatív workshop online verzióban is kérhető.

Ajánlatkérés

 

 

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.