Indoor csapatépítő programok

Mindegy, hogy odakint esik az eső vagy fúj a szél, az indoor csapatépítő programok résztvevői arra tudnak koncentrálni, ami igazán fontos: önmagukra, egymásra s hogy minél jobban érezzék magukat.

Gyorslinkek: Szellemi kreatív aktivitások | Gasztro workshopok | Fizikai aktivitások

 

Szellemi kreatív aktivitások

 

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Aukciós ház esemény garantált szórakozást nyújt kollégáinak.

Aukciós ház

A program első részében a csapatok az aukciós katalógusunkban szereplő feladatokért licitálnak. A kikiáltási árak a feladatok típusának és nehézségi fokának megfelelően kerülnek kialakításra és az elvégzésükért kapható pontszám is ennek megfelelő. A feladatok különböző nehézségűek, különböző tudást igényelnek (logikai és ügyességi feladatok, stratégiai feladatok, kreatív feladatok), így stratégiai gondolkodásra is késztetik a résztvevőket, hogy az általuk rendelkezésre álló összegből mire és mennyit licitáljanak.

 • Résztvevők száma: 80 fő
 • Időtartam: 2-4 óra

Ajánlatkérés

Csengettyűkoncert

A csengőkoncert remek lehetőség arra, hogy néhány tíz vagy akár több száz fős társaságok együtt játsszanak és átéljék a közös muzsikálás semmihez sem fogható élményét. A helyszínre vitt kivetítőn megjelenő kottát követve, mindenki pontosan tudni fogja, hogy a nála lévő csengettyűt mikor kell megráznia. A sok-sok csengőhangból - moderátorunk vezényletével - egy kis gyakorlás után összeáll a harmónia és felcsendül egy varázslatos dallam. A közös produkció semmilyen zenei előképzettséget vagy hangszerismeretet nem igényel, s nincsenek nyelvi korlátai sem.

 • Résztvevők száma: max. 200 fő
 • Időtartam: 2 óra

Ajánlatkérés

Az IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Élményfestés alkalmával kollégái szabadon engedhetik kreatív energiáikat.

Élményfestés

Irodájukat 2-4 órára hangulatos alkotóműhellyé varázsoljuk, vagy külsős helyszínen is van lehetőség az alkotásra. Profi instruktoraink segítségével a résztvevők megfesthetnek egy, a közös program témáját adó festményt, s közben akár kedvenc koktéljaikat is szürcsölhetik. Előrajzolt vásznak, festékek, ecsetek, snackek, céges kötények – ezekről mi gondoskodunk, a kollégák részéről pedig még rajz- vagy festéstudásra sincs szükség.

 • Résztvevők száma: kitelepülés esetén 100 fő
 • Időtartam: 2-4 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Kvíz esten kollégái különféle témákban mérhetik össze tudásukat.

Kvíz-programok

Vidám kvízestek, kikapcsolódásra szolgáló kvízdélutánok profi kvízmesterrel. A fejtörők számos területet járnak be, vannak köztük képrejtvények, zenefelismerés, kapcsolat kör, becslés és kockáztatás is. A kérdések természetesen egy bizonyos témakör vagy akár személy köré is szerveződhetnek, a megrendelő kívánsága szerint. A kvízhez szükséges vetítővászon, projektor és alaphangosítás.

 • Résztvevők száma: 15 -150 főig
 • Időtartam: 1-2 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő motivációs előadások megtérülő, igen hasznos befektetés lehet.

Motivációs előadások

Céges napra, csapatépítésre a cég által megadott témakörben vállaljuk motivációs előadások megszervezését. Együttműködünk különböző területek professzionális előadóival, akik segítenek a különféle problémák megoldásában, kommunikációs és prezentációs technikák fejlesztésében, stresszkezelésben, teljesítménynövelésben stb. Előadóink között híres olimpikonok, sportolók, fantasztikus helyeket bejárt világutazók, profi újságírók és kortárs írók is vannak.

 • Résztvevők száma: megegyezés szerint
 • Időtartam: min. 45 perc

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Óriás társasjáték feléleszti a kollégáiban szunnyadó gyermeket.

Óriás társasjáték

A csapatok egy különleges, giga méretű társasjátékkal játszanak, melynek tematikája igény szerint kapcsolható a cég értékeihez, tevékenységéhez, aktuális kihívásaihoz. A program különlegessége abban rejlik, hogy a résztvevők maguk találják ki és alkotják meg az egyes mezők feladatait - így válik igazán testreszabottá az élmény.

 • Résztvevők száma: 2 - 4 fő/ játék tábla
 • Időtartam: 2-4 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Virágkészítő workshop divatos lehetőség a kolléganői számára.

Virágkorona készítő workshop

Ha igazán „csajos” programra vágynak, készítsenek profi virágkötőnk segítségével gyönyörű, színes élő vagy selyemvirágokból fejdíszt, de készíthetnek virágdobozt vagy kopogtatót is! Töltsenek néhány órát szemet gyönyörködtető virágtengerben és a különleges élményen túl gazdagodjanak egy csodaszép kézzel fogható emlékkel! A programra finom bor, pezsgő és minőségi nassolni valók is rendelhetők.

 • Résztvevők száma: 20 fő
 • Időtartam: 2-4 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Swarovski ékszerkészítő workshop divatos lehetőség kolléganői számára.

Swarovski ékszerkészítő workshop

Pillantsanak be az ékszerkészítés rejtelmeibe, vegyenek részt az örömteli alkotómunkában és tapasztalják meg, milyen csodálatos érzés egy saját kezűleg készített ékszert viselni! Profi segítséggel szabadon játszhatnak a színekkel és a formákkal. Gyűrű, medál, karkötő vagy fülbevaló? A végeredménynek csak a résztvevők képzelete szabhat határt. A programra finom bor, pezsgő és minőségi nassolni valók is rendelhetők.

 • Résztvevők száma: 4-40 fő
 • Időtartam: óra 4-8 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Szuperhősök alkalmon egy közös képregényt készíthetnek kollégáival.

Szuperhősök

A program fókuszában egy közös képregény készítés áll: a csapatok az általuk választott szuperhős figura kapcsán megfogalmaznak egy egyszerű, de humoros sztorit. Meghatározzák az egyes jeleneteket, hogy azok hol játszódnak, és hogy kik és milyen módon szerepelnek bennük. Superman, Batman, Catwoman, vagy éppen Hulk jelmezébe bújva, elkészítik az illusztrációhoz szükséges fotókat, megszerkesztik a jelenetek szövegeit és beírják azokat a szövegbuborékokba, végül a kész elemekből - grafikus szakemberünk segítségével - összerakják saját képregényüket.

 • Résztvevők száma: 20-120 fő
 • Időtartam: 3-6 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Well-being alkalmon garantált az iroda testi-lelki feltöltődése.

Well-being

A munkavállalók jóllétével foglalkozni ma már nem opció, hanem a cég túlélésének záloga. A krízisek, a gazdasági recesszió egy szétesett, fásult, kiégéssel küzdő kollektívával nem küzdhető le. Az elmúlt években egyre több cég próbálja komfortosabbá tenni a dolgozók munkakörülményeit, segíteni őket a regenerálódásban, és ez egészségmegőrzésben. Azonban a kényelmesebb szék, a csocsó asztal,  és a vérnyomásmérés - bár előremutató lépés -, de sajnos nagyon kevés ahhoz, hogy a munkavállalóinkat lelki- és fizikai egészségben cégünknél tudjuk tartani, és egészséges, elkötelezett dolgozóként vállalatunkat, vállalkozásunkat nyereségesebbé tegyék. Ehhez a célhoz ajánljuk mentális fejlesztő képzéseinket és innovatív well-being programjainkat. Az elméleti előadások, és a mindfulness technikák tanítása mellett, a memória, fókusz és koncentrációs szint növelése is szerepel a programban, amelyet high tech bio és neurofeedback eszközök is támogatnak.

 • Résztvevők száma: max. 30 fő
 • Időtartam: igény szerint

Ajánlatkérés

 

Gasztro workshopok

 

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Barista workshopon elsajátíthatják a kávékészítés művészetét.

Barista workshop

Minden cégnél központi szerepet tölt be a közös kávézás. Csapatépítő tréningünk résztvevői szórakoztató módon szerezhetnek elméleti és gyakorlati tudást a kávé útjáról a cserjétől egészen a csészéig. Vezetett kávékóstolás keretében ismerhetik meg a különböző kávéfajtákat, s megtanulhatnak tökéletes eszpresszót és cappuccinót készíteni.

 • Résztvevők száma: 25 fő
 • időtartam: 2-4 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Happy hour alkalmával megkóstolhatják különleges koktéljainkat.

Happy hour

Profi mixercsapatunk segítségével megálmodjuk cégük folyékony formába öntött névjegyét, irodájukba kitelepülve pedig minden résztvevőnek megtanítjuk az egyedi, különleges koktél elkészítését, alkoholos és alkoholmentes változatban egyaránt. Csak jelöljék ki a mobil bár helyét, a többi - a gyümölcsök, a szirupok, a díszítő elemek, a poharak, a szívószálak, a jég és a személyzet - a mi dolgunk. Az interaktív bemutató után jöhetnek a vicces vetélkedők italnyereményekért, majd a koccintás a közösen elkészített koktélokkal.

 • Résztvevők száma: 20 fő
 • Időtartam 3 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Koktélkészítő workshopon elsajátíthatják a koktélkészítés művészetét.

Koktélkészítő workshop


Rövid elméleti és eszközhasználati oktatást követően valamennyi résztvevő elkészíti a repertoárban található kedvenceit.
Általában 3 koktélt tudnak elsajátítani és megkeverni a résztvevők, amit el is fogyaszthatnak.
A programot gyorsasági shot versennyel szoktuk zárni.

 • Résztvevők száma: 16 fő
 • Időtartam: 3 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Sörfőző workshopon megtanulhatják a sörfőzés alapvető szabályait.

Sörfőző workshop

Ugorjanak fejest a magyarországi kézműves sörfőzdék világába és merüljenek el a valódi minőségi sörök között. A programunk elsősorban az ízlelőbimbók megtornáztatását célozza. Bemutatjuk, miből és hogyan készül a sör, megtanítunk profi módon sört kóstolni (amit a résztvevők 4-5 fajta sörrel azonnal be is tudnak gyakorolni), ízelítőt adunk a gasztronómia és a sör kapcsolatából egy speciális sajt-sör kóstoló keretein belül és meglátogatunk egy hamisítatlan kisüzemi sörfőzdét.

 • Résztvevők száma: 25 fő
 • Időtartam 3-5 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Tea workshopon kollégái elsajátíthatják a teafőzés művészetét.

Tea workshop

A közös teaélmény összehozza a társaságot, megnyitja a résztvevőket és kötetlen beszélgetésre ad lehetőséget. A 2 órás teabemutató és workshop nem csak élményt, hanem hazavihető tudást is ad a résztvevőknek. A program interaktív, mindenki aktívan részt vesz benne: akár tea szertartást gyakorol vagy éppen 5 különböző teát kóstol akár a tanultak alapján saját, egyedi teakeveréket készít.

 • Résztvevők száma:  fő
 • Időtartam: 2-3 óra

Ajánlatkérés

 

Fizikai aktivitások

 

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Nagy kékség alkalmon akár az egész iroda közösen búvárkodhat.

A nagy kékség

Miután a résztvevők profi búvároktatók segítségével megtanulták, hogyan kell oxigénpalack használatával a víz alatt lélegezni, kezdetét veszi a játékos versengés a vicces víz alatti sor- és akadályversenyekben. A programot 1,2-1,5 méter mély medencében bonyolítjuk le, így még az úszni tudás sem feltétele a részvételnek. Nagyobb létszám esetén a búvárprogram mellé egyéb vizes játékokat is szervezünk.

 • Résztvevők száma: 10-12 fő
 • időtartam: 4 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Baltadobálás során kollégái hatékonyan vezethetik le a feszültséget.

Baltadobálás

Vezessék le a munkahelyi feszültségez úgy, ahogy még biztosan nem próbálták: baltadobálással. Céltáblák, balták, mosolygós, profi személyzet és nem utolsó sorban különleges, extrém élmények, teljesen biztonságos körülmények között.

 • Résztvevők száma: 50 fő
 • Időtartam: 2-3 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Falmászás alkalmakon adrenalindús élményeket élhet át kollégáival.

Falmászás

A mászás erősíti a csapatszellemet és a bizalmat, hiszen a kollégák egymást segítik, mi több egymásra bízzák testi épségüket. A feladatok teljesítése közben a  közös sikerek összekovácsolják a dolgozókat. Az eligazítás és bemelegítés után különböző nehézségű feladatokat kell megoldani a bátor csapattagoknak.

 • Résztvevők száma: 10-30 fő
 • Időtartam: 2-3 óra

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Indoor csapatépítő programok közt szereplő Szaunaszeánsz – Aquafitness -Masszázs garantálja a feltöltődést.

Szaunaszeánsz – Aquafitness -Masszázs

Céges wellness kényeztetés. Izgalmas szaunaszeánszok, bioszauna, gőzfürdő. Az irodai munkában elfáradt izmok átmozgatása vízitornával és masszázzsal. Végezetül pedig teakóstoló.

 • Résztvevők száma: 10-12 fő
 • időtartam: 4 óra

Ajánlatkérés

UV buborékfoci

A játék egy zárt ketrecfoci-pályán zajlik, hófehér sportöltözetben, sejtelmes UV megvilágításban. Miután a csapatok a különböző színű, rikító UV-aktív testfestékek felkenésével elkezdenek kirajzolódni a sötétségből, felvillan a kapuk belső, rejtett világítása és kibontakoznak a pálya széleit jelző szalagfények. A látványos rangadó igazából egyetlen testrészt dolgoztat meg alaposan: a rekeszizmokat. A vállalkozó kedvű focistákat megrendelőnk, a pályát, az UV testfestéket, a világító labdát, a buborékokat és a modell külsejű játékvezetőt mi biztosítjuk. A program létezik sima buborékfociként is UV nélkül.  

 • Résztvevők száma: 8-40 fő (egyszerre 4-4 fő tud játszani, egy meccs 10 perc)
 • Időtartam: 1-2 óra

Ajánlatkérés

 

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.