Fotós élményprogramok

Viccesen vagy komolyan, egyedül vagy csoportosan, az emlék és a közösség kedvéért szinte mindenki szívesen kamera elé áll. Ha unják a greenboxot, fotós programjaink között biztosan találnak olyan élményszerű újdonságot, mely nem csak a sikert garantálja, de emléket is ad és akár marketing célokra is használható.

Gyorslinkek:

Fotós aktivitások | Rajzok

 

Fotós aktivitások

 

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Selfie droid Fotós rendezvény szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Selfie droid

A világ első SELFIE ROBOT-ja a vendégek között cirkálva fotóz vagy készít gifeket, amiket egyből ki is nyomtat, illetve digitálisan is megoszt (emailben, qr kód beolvasással vagy airdropon.) Egy újdonság, amire minden vendég felfigyel! A robot arca színre igazítható, a robot teste pedig látványosan matricázható! A fotók/gifek is logózhatók.

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Sík talaj, semmi egyéb. A robot akkumulátorról üzemel.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott szelfi spinner Fotós rendezvény szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Selfie spinner

A SELFIE 360 SPINNER egy kör alakú platform, egy forgó motorizált kar és egy nagy felbontású kamera. Az elkészült videókra branding kerül, effekteket és filtereket kap. A videó emailben vagy qr kód beolvasással egyből eljut a vendégekhez.

Ajánlatkérés

Be a superstar with glambot

A filmforgatásokon használt robotkaros technológia – ami a Golden Globe vörös szőnyegét is meghódította – végre nálunk is elérhető!
A Glambot egy 6 tengelyes szupergyors robotkarból és egy professzionális slow motion kamerából és egy kijelzőből áll, ahonnan az elkészült videókat azonnal elküldhetik maguknak.

 • Maga az eszköz és a videó is brandigelhető (logó, animáció, intro-outro)!
 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Minimum 2,5x2,5 m. Ezen kívül egy 230V konnektor és egy asztal, szabadtéren fedés/sátor.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Selfie machine Fotós rendezvény szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

The original selfie machine

Egy fotógép hatalmas érintőképernyővel, tükörreflexes kamerával, profi stúdióvakuval, korlátlan fotónyomtatással, azonnali digitális megosztással, gif rögzítéssel és rengeteg vicces kiegészítővel!
A képek kerete logózható, az email szövege személyre szabható, de egyedi gépház és textil fotófal is kérhető (4-7 munkanap)

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Minimum 1,5x1,5 m, de ha hátteret is szeretnél, akkor legalább 2,5x2,5 m tér. Ezen kívül egy darab konnektor és egy asztal a kiegészítőknek, szabadtéren fedés/sátor.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Greenbox Fotós rendezvény szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Greenbox fotózás

Greenbox segítségével bármi kerülhet a fotó hátterébe a magazin címlaptól a Hawaii tengerpartjáig. A képek ugyanúgy a Selfie Machine-nal készülnek – a vendégek egyből megkapják a képet kinyomtatva és digitális formában is.
A képek kerete logózható, az email szövege személyre szabható, de egyedi gépház is kérhető (4-7 munkanap)

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Legalább 2,5x2,5 m tér. Ezen kívül egy darab konnektor és egy asztal a kiegészítőknek, szabadtéren fedés/sátor.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Selfie mirror Fotós rendezvény szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Selfie mirror

Fotótükör hatalmas érintőképernyővel, tükörreflexes kamerával, profi stúdióvakuval, KORLÁTLAN NYOMTATÁSSAL, azonnali email, QR megosztással, gif rögzítéssel és rengeteg vicces kiegészítővel!
A képek kerete logózható, az email szövege személyre szabható.

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Minimum 1,5x1,5 m, de ha hátteret is szeretnél, akkor legalább 2,5x2,5 m tér. Ezen kívül egy darab konnektor és egy asztal a kiegészítőknek, szabadtéren fedés/sátor.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Selfie slider Fotós rendezvény szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Selfie slider for amazing Instagram contents

A SELFIE SLIDER-rel egyszerűen és gyorsan készíthetőek látványos gifek és boomerangok, melyek természetesen akár brandingelhetőek is. A kamera egy sínen csúszik végig, így a végeredmény garantáltan látványos lesz! Bár nyomtatni nem lehet, de emailben/airdropon/qr kódot beolvasva egyből eljut gif/boomerang a vendégekhez.
Az állvány matricázható, a kijelző is logózható!

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Áram és legalább 1,5x2,5 m hely, sík talaj. Szabadtér esetén fedés.
Ajánlatkérés

Selfie AR argumented reality

A legnagyobb fotóautomatánk, mely a kiterjesztett valóságot használva lehetővé teszi, hogy világsztárokkal, mesehősökkel vagy az adott márka arcaival pózolhassunk! A karakterek ugyanúgy mozognak az élő képen, mintha ott lennének velünk a helyszínen. FONTOS: A kívánt karaktereket valóban fel kell vennünk egy stúdióban, vagy a meglévő készletből lehet választani. (Télapó, Halloween, Valentin nap).

 • A fotókon kívül a teljes menüszerkezet is arculatra szabható. Maga a gépház is teljesen matricázható!
 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? 2x1 méter hely elég hozzá. Ezen kívül egy darab konnektor, szabadtéren fedés/sátor.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Hashtag printing Fotós rendezvény szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Hashtag printing #YOUREVENTNAME

Instagramra feltöltött képek automatikus nyomtatása megadott #HASHTAG alapján. A képek korlátlan számban újra nyomtathatók. A képek megjelenítéséhez publikus Instagram profil szükséges.
A képek kerete logózható, de akár egyedi gépház is kérhető (4-7 munkanap)

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? 1x1 méter hely elég hozzá. Ezen kívül egy darab konnektor, szabadtéren fedés/sátor.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Selfie cruiser Fotós rendezvény szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Selfie cruiser always on the move

Egy fotós aktivitás, arra az esetre, ha fontos, hogy végig mozgásban legyünk. Az eszköz akkumulátorról üzemel, az integrált körfénynek köszönhetően szuper fotókat és boomerangokat készít. Tökéletes választás fesztiválra vagy promócióhoz! Sharing station segítségével az is megoldható, hogy a képek realtime megjelenjenek a standon található iPad-en, ahonnan a képek egyből nyomtathatók is.
Az elkészült fotók/boomerangok és a kiküldött emailek természetesen brandingelhetők.

Ajánlatkérés

 

Rajzok

 

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Digitális karikatúra Rajzos rendezvény szolgáltatás felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Digitális karikatúra

Vonalrajz, portré vagy karikatúra egy iPaden akár 6-8 perc alatt. Az alkotások azonnal nyomtathatóak, emailben küldhetőek! A rajz folyamata kivetíthető TV-re is, így akik várakoznak, azok sem unatkoznak! EGYEDI ÖTLETEKET IS MEGVALÓSÍTUNK, MINDEN AMI RAJZ!

 • A rajzokon bármilyen háttér/logo/keret/üzenet feltüntethető! Akár egyedi alapokat is el tudunk készíteni.
 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ?2 szék és egy asztal a nyomtatónak – ha TV-t is szeretnél, akkor áram.
Ajánlatkérés

Sketch robot AI sketch in 30 seconds

Az idei év egyik legnagyobb újdonsága, a mini robot, ami AI segítségével 30-50 mp alatt fénykép alapján készít vonalrajzokat! Akár 2 állomás is kérhető! A folyamat nem csak gyors, de nagyon látványos is, így minden tekintetet magára vonz!

 • A lapokra tetszőleges logót/üzenetet kérhet, de igény esetén a robotokra is tudunk matricákat helyezni.
 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ?Egy asztal és áramforrás. Szabadtér esetén fedés.
Ajánlatkérés

Paint my event laser guided painting

A Paint my event egy egyedi rendezvény aktivitás, ahol a vendégek 4-6 óra alatt elkészítenek egy műalkotást. Kollégánk egy laserpointer segítségével irányítja a vendégek ecsetvonásait. Az alkotásban bárki részt vehet 5 mp-re vagy akár hosszabb időre is. Az alkotás utána akár a megrendelő tulajdona is maradhat.

 • A festmény vázlatát a megrendelő kérése alapján készítjük el. A folyamathoz 2-3 hétre szükség van.
 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ?Minimum 2,5x2,5 m, illetve fény. Szabadtéren fedés/sátor.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Prinker Rajzos rendezvény szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Prinker temporary tattooo

A Prinker pillanatok alatt készít lemosható tetoválásokat szinte bármilyen logóból, ábrából vagy üzenetből. Az eszköz egy tablettel van összekötve, melyről a kívánt grafikát kiválaszthatjuk. Bár maga az eszköz nem brandingelhető, a tetoválások természetesen igen. A tetkók szappannal egyből lemoshatók, egyébként 1–3 napig maradnak a bőrön!

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ?Egy asztal vagy egy könyöklő.
Ajánlatkérés

 

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.