Fotós élményprogramok

Viccesen vagy komolyan, egyedül vagy csoportosan, az emlék és a közösség kedvéért szinte mindenki szívesen kamera elé áll. Ha unják a greenboxot, fotós programjaink között biztosan találnak olyan élményszerű újdonságot, mely nem csak a sikert garantálja, de emléket is ad és akár marketing célokra is használható.

 

IBUSZ_ buborék party

3D festmény

A háromdimenziós hatás és az optikai illúziók révén, a vendégek a művészi alkotás részévé válnak, szó szerint életre keltve a katalógusunkból előzetesen kiválasztásra kerülő, a rendezvény tematikájához illő festményt. A szolgáltatás korlátlan számú fényképkészítést tartalmaz. A kész képeket digitális formában továbbítjuk a vendégeknek, de a helyszínen ki is nyomtatjuk azokat.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

180° fotózás

Miközben az egyedi, a rendezvény tematikája szerint profi módon berendezett és bevilágított enteriőrben a vendégek kedvükre ugrándoznak, konfettit vagy csillámport szórnak, mozdulataikat 8 darab, körívre szerelt fényképezőgéppel, kockánként, sorozatban rögzítjük. A legviccesebb momentumot 8 különböző szögből loopuljuk, úgymond „megfagyasztjuk a pillanatot” és egy 12 kockából álló animációt készítünk belőle. Az animált gif fájlt a vendégek e-mail címére továbbítjuk az előre egyeztetett vicces kísérőszöveggel.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ csunya pulcsi

360° selfie

A szelfik vadonatúj generációja teljes panorámájában ragadja meg a pillanatot, ráadásul mozgókép formájában. Miután a vendégek a 360 fokos forgó fotószínpadra léptek, a kamera visszaszámol és elindul. Amíg körbe haladnak, nincs más teendőjük, mint belenézni a kamerába és felvenni a tökéletes pózt. Mire körbe érnek, azonnal láthatják magukat a 360 fokos mozgóképen, amit elküldhetnek maguknak és azonnal meg is oszthatnak a közösségi oldalakon.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Bobble heads

A greenbox technikát felhasználó, egyedülálló szolgáltatással a vendégek arcát kivágjuk a helyszínen készített fényképből és ráhelyezzük azt az előre legyártott, választható formájú vicces baba ingatag fejére. Így bárkiből pillanatok alatt szumo birkózó, testépítő vagy pompom lány lehet.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Buborékfotózás

Kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatják, milyen érzés egy hatalmas, 110 centiméter átmérőjű szappanbuborék közepében állni. Az élmény exkluzív és felejthetetlen, pláne, ha fotó is készül róla, melyet helyben, azonnal kinyomtatunk az előre egyeztetett logóval, szöveggel és grafikával, vagy e-mailben küldünk el a vendégek részére. A szolgáltatás kizárólag fedett helyen valósítható meg. A fotózás során speciális, környezetbarát „bubilét” használunk, mely nem hagy nyomot a ruhán.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Dance heads

A vicces, interaktív játékban a vendégek - ha csak néhány perc erejéig is – de igazi sztárok lehetnek és elkészíthetik saját zenés-táncos videó klipjüket. Egy kamera beilleszti a vendégek fejénék képét a kiválasztott karakterbe, a mozgást és a zenét pedig egy szoftver generálja. A játékról felvétel készül, melyet a vendégek DVD-n azonnal megkapnak és emlékül magukkal vihetnek. Az aktivitás nem csak a benne résztvevőknek, de a nézelődőknek és a sorukra várakozóknak is remek móka.

Ajánlatkérés

Mozaik fotófal

A vendégek együtt vehetnek részt egy előre megtervezett, hirdetőtábla méretű kép megalkotásában, valós időben, az esemény hashtag-je alapján. Nincs más dolguk, mint képet készíteni, azt egyedi hashtaggel megosztani, nyomtatni, majd ragasztani. A mozaik fotófal mérete lehet 1, de akár 5 méter széles is. Kis és nagy létszámú rendezvény esetén is elkészül a teljes mozaik, az esemény végére, vagy a kívánt időpontra. Az aktivitás a valós idejű nyomtatás helyett digitális verzióban is kérhető.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Óriás hógömb

Nem csak meghökkentő dekorációs elem, de élményfotózások különleges helyszíne is lehet a gigantikus méretű hőgömb, melyben a rendezvény tematikájához illeszkedő bármilyen egyedi enteriőrt be tudunk rendezni. A 3 méter magas szerkezet a klasszikus karácsonyi, mikulás- és Valentin napi rendezvények mellett sajtótájékoztatók, promóciók, termékbemutatók emlékezetes programeleme lehet. A hagyományos hógömbökkel szemben, ezt az óriást nem lehet megrázni: ha azt szeretnék, hogy belsejében hulljon a hó, hógépet tudnak hozzá rendelni. A hógömbben egyszerre, egy időben akár 5-6 vendég is pózolhat és fotózkodhat. A profi fotós által készített fényképeket azonnal kinyomatjuk az előre egyeztetett logóval, szöveggel és grafikával vagy e-mailben küldjük el a vendégeknek. A hógömb palástja brandingelhető. A szolgáltatás bel- és kültérre egyaránt kérhető.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Selfie automata

Az elegáns kis dobozba zárt szórakoztató fotóautomata előtt élmény a fotózkodás. Itt nem parancsszóra kell mosolyogni: a mókás kiegészítők kiválasztása és a kedvenc póz felvétele után a vendégek maguk dönthetik el, hogy mikor repüljön a kismadár. A stúdió minőségű fotók az érintőképernyőn könnyedén szerkeszthetők, az előzetesen egyeztetett design-nal azonnal kinyomathatók, e-mailben elküldhetők vagy megoszthatók a közösségi oldalakon. A rendezvényt követően valamennyi fotó felkerül egy jelszóval védett, online képgalériába.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Selfie mirror

A vendégek kedvükre pózolhatnak az érintő kezelőfelülettel ellátott, egész alakos tükör előtt, a helyszínre vitt bőröndnyi kellékkel felszerelkezve. A kész fotót a kijelzőn dedikálhatják, rajzokkal és szöveggel díszíthetik, majd azon nyomban profi minőségben ki is nyomtathatják, e-mailben elküldhetik vagy megoszthatják a közösségi oldalakon.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Selfie robot

A világ első selfie robotja a vendégek között cirkálva fotóz vagy készít gifeket. Az elkészült képeket - az előre egyeztetett logóval vagy kerettel – azonnal és korlátlan számban nyomtatja, vagy sms-ben, illetve e-mailben elküldi. A szerkezetet animátorunk irányítja egy alkalmazás segítségével, tisztes távolságból, a vendégek számára szinte láthatatlanul. A robot teste akár mind a 4 oldalán brandingelhető, arca színre igazítható, sőt a rendezvényre szabott, egyedi üzenetek is megjeleníthetők rajta.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Selfie slider

A selfie slider egy állványra rögzített 11”-os iPad Pro, mely gomb-nyomásra végigcsúszik egy félkör alakú pályán, majd automatikusan visszaáll eredeti pozíciójába. A néhány másodperc alatt elkészülő gifekre/videókra brandingelt keret kerül, s a márkaarculathoz igazítható e-mail vagy sms formájában jut el azonnal a vendégekhez. Az eszköz amellett, hogy kis helyet foglal, meglehetősen dekoratív is és látványosan brandingelhető.

Ajánlatkérés

 

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.