Outdoor csapatépítő programok

Az outdoor csapatépítés szabadtéri élményprogramok szinte végtelen tárháza, a mindennapoktól eltérő izgalmas környezetben kínálva lehetőséget a komfortzónából történő kilépésre, a résztvevők felrázására, összekovácsolására.

Gyorslinkek: Kulturális aktivitások | Autós programok | Vizes programok

 

Kulturális aktivitások

 

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Tematikus séták, idegenvezetések során együtt kirándulhat az iroda.

Tematikus séták, idegenvezetések

Budapesten és országszerte szervezünk tematikus sétákat, idegenvezetéseket, tárlatvezetéseket igény szerint játékos feladatokkal. Helyszíntől függően lehetőség van gyalogos, biciklis, hajós, kisvasutas, kisvonatos, és buszos városnézésekre. Ha inkább a természetben járnának vagy tanösvényeket fedeznének fel szívesen, akkor profi túravezetőkkel nyújtunk programot földön, föld alatt, ég és föld között vagy vízen egyaránt.

 • Résztvevők száma: Egyeztetés szerint
 • Időtartam: Igény szerint
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Geocaching során együtt kirándulhat az iroda a kincskeresés alatt.

Geocaching

A résztvevők terepen adhatnak számot kreativitásukról, problémamegoldó- és tájékozódási képességükről.

A csapat indulás előtt megismerkedik a terepen történő mozgás szabályaival, illetve az outdoor GPS készülék használatával, amelynek segítségével megkeresik majd a különböző kötelezően felkeresendő pontokat.  Itt a feladatok megoldása után igazolást kapnak. A feladatok csapatfeladatok, amelyeket együttműködve, egymást segítve tudnak, megoldani a játékosok. Ha minden helyszínt bejártak, és a feladatokat teljesítették, akkor közös értékelés és eredményhirdetés következik. A győztes csapat jutalmat kap.

 • Résztvevők száma: Egyeztetés szerint
 • Időtartam: Igény szerint
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Csapó, felvétel indul, kamera forog elkalauzol a filmek világába.

Csapó, felvétel indul, kamera forog

A filmek varázslatos világában zajló programhoz igazán autentikus környezetet, az etyeki Korda Filmparkot választottuk. A nap fénypontját jelentő közös filmforgatásra smink- és maszkmester bemutatóval hangolódunk rá. A filmes csapó tábla hangjára elindul a csapatépítő filmforgatás, amelyen habitusának megfelelően mindenki részt vehet, színészként, jelmeztervezőként, kellékesként, vagy éppen hangmérnökként. Levezetésként stúdiótúra következik, amelynek keretében a vendégek betekintést nyerhetnek a filmes trükkök világába, megismerhetik a filmkészítés legfontosabb állomásait. A programot színesítheti kaszkadőr bemutató.

 • Résztvevők száma: 10-100 főig
 • Időtartam: 2-8 óra
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Paintball képfestés egyszerre kreatív és extrém szórakozás.

Paintball képfestés

Aki azt gondolta, hogy a paintballban már nem lehet újat mutatni, nagyot tévedett. A nem mindennapi csapatépítő programunk résztvevőinek paintball puskákkal leadott sok-sok célzott lövéssel kell megfesteniük egy előre, közösen megtervezett motívumot vagy a cég logóját. Egyszerre 20 fő tud lőni, fejenként 100 darab, különböző színű festékgolyóval az előre kialakított óriási festőfalra. A programhoz megépítjük a 2 vagy 3 soros lőállást és a hatalmas festőállványt, továbbá biztosítjuk a paintball fegyvereket és a különböző színű festékgolyókat. Igény esetén a résztvevők maguk tervezhetik meg és vihetik fel a kép körvonalait a speciális festővászonra, majd közösen fel is rögzíthetik azt az állványra.

 • Résztvevők száma: 10-60 főig
 • Időtartam: 2 óra
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Bor-, sör- és pálinka kóstolók garantálják a felhőtlen szórakozást.

Bor-, sör- és pálinka kóstolók

Szívesen borozna egy jót kollégáival miközben rengeteg minden tanulnak a helyi borokról? Sétálnának egy jót a pincehegyen be-betérve egy-egy borospincébe? Meglátogatnának egy sörfőzdét, ahol a sörkészítés minden csínját-bínját megismerhetik miközben finom kézműves söröket kortyolnak? Vagy a magyar pálinkafőzés története érdekli a csapatot? Zugfőzdében vagy Pálinkamanufaktúrába is szervezünk túrákat. Unicum rajongó cégeknek  vezetett túrát ajánlunk a Zwack Unicum lepárlójába, pincéjébe és múzeumába. Természetesen a kóstoló itt sem marad el.

 • Résztvevők száma: egyeztetés szerint
 • Időtartam: 1-3 óra
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Szüreti mulatság során garantált az iroda felhőtlen szórakozása.

Szüreti mulatság

Nem kell ahhoz borszakértőnek lenni, hogy az ember ellátogasson egy vidéki borászatba és élvezettel vegyen részt egy hagyományos szüreti mulatságon. Gondoljunk csak a csodálatos őszi időjárásra, a természet színeire, az illatokra és arra a csapatnyi remek emberre, akikkel együtt lehet kóstolni a jobbnál jobb minőségi nedűket. A kellemesen fárasztó nap után vétek lenne kihagyni a szüreti vacsorát, finomabbnál finomabb házias ínyencségekkel és az azokhoz passzoló remek borokkal.

 • Résztvevők száma: 10-100 főig
 • Időtartam: 4-8 óra
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Holló a kövön nem marad alkalmon Hollókőre látogathatnak el.

Holló a kövön nem marad

A vendégeket Hollókőre, az alig 380 lelket számláló, Magyarországon egyedülálló világörökségi kis faluba várjuk egy néphagyományokra épülő csapatépítő programra, amelynek keretében egyedi módon ismerhetik meg a kis falu mindennapjait és lakóinak életét. A palóc fogadást követően, a csapatok felkerekednek, hogy az Ófalu és környékének bejárása során olyan vicces népi ügyességi feladatokat oldjanak meg, mint a gatyamadzag befűzés, a csírelés, a bab válogatás, a kukorica pattogatás, a diótörés, a vasvilla hajítás vagy a kecskefejés. A programot hollókői várlátogatással, középkori fegyver-és viseletbemutatóval, valamint palóc táncházzal színesíthetjük.

 • Résztvevők száma: 20-100 főig
 • Időtartam: 6-8 óra
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Középkori csapatépítés során csapatos vetélkedőn vehetnek részt.

Középkori csapatépítés

A vetélkedő során vendégeinket csapatokra osztjuk, különböző színű lovagi felsőruházatba öltöztetjük, és az így kialakult csoportok mérkőznek meg pontokért harcolva az Alsóvárban elhelyezett különböző helyszíneken. A csoportvezetők a taktikai és technikai útmutatás mellett a középkori lovagok életéről történelmi adalékokkal is szolgálnak.
A csapatépítő verseny állomásai az alábbiak: íjászat, célbavágás pallossal,  célba dobás csatacsillaggal,  várfal ledöntése katapult segítségével, falovon futás a várkapunál, koszorúdobás kardhegyre, lándzsadobás.
A verseny során az apródok italpultnál biztosítják a frissítőt a versenyző lovagok részére.
A csapatok pontjainak összeadása után kihirdetjük az eredményeket, a nyertes csapat tagjainak kiosztjuk a díjakat.

 • Résztvevők száma: egyeztetés szerint
 • Időtartam: kb. 80 perc
Ajánlatkérés

 

Autós programok

 

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Crazy cars alkalom ideális az autórajongó kollégák számára.

Crazy cars

Benzingőzős csapatépítő programunk résztvevői olyan különleges járműveket próbálhatnak ki, amelyekhez még garantáltan nem volt szerencséjük. Legyen szó akár egy dzsipes kalandról a Mátra északi lejtőin, vagy a Badacsony lankáin Trabant vezetésről, száguldó sportautókról, mint a Lamborghini, Ferrari vagy Porsche cég csodáiról, élményvezetésről a Hungaroringen, vagy Monster autó vezetésről. Változatos környezetben váltjuk valóra autós vágyaikat. Kínálatunkból a katonai járművek sem hiányoznak, legyen az egy tank vagy egy retró GAZ jármű.

 • Résztvevők száma: 2-40 fő
 • Időtartam: 2-4 óra
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Autóépítés alkalom ideális az autórajongó kollégák számára.

Autóépítés

Alkossák meg álmaik verdáját! A feladat egy versenyképes ládaautó építése, amelyhez alvázat biztosítunk, a többi alkatrész pedig játékpénzért vásárolható az autóalkatrész boltunkban. Az autó design, a meghajtási módja, a jármű típusa a  csapat kreativitásától függ. A pontozásnál számít a költséghatékonyság, a marketing, és a futamon elért eredmény is.

Ajánlatkérés

 

Vizes programok

 

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Balatoni vitorlázás során együtt szórakozhat a kollégáival.

Balatoni vitorlázás

A csapatépítő program a Balaton hajójának fedélzetén zajlik. Lehetőség van hajókirándulásra, vitorlás oktatásra, nagyobb hajókon átélhetik a matrózok mindennapjait, megismerkedhetnek a feladataikkal játékos kereteken belül. A jó hangulat garantált! Kalandvágyó csapatok akár kalózbőrbe bújva kóstolhatnak bele a vízi csata izgalmaiba. A program ebéddel, borkóstolóval is színesíthető.

 • Résztvevők száma: 5-500 főig
 • Időtartam: 2-8 óra
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő SUP! SUP! alkalom során nyáron együtt szórakozhat az egész iroda.

SUP! SUP!

Víz, napsütés, kikapcsolódás, szuper buli a kollégákkal. A Velencei-tavi, Tisza-tavi vagy akár Balatoni csapatépítéshez óriási hangulatot biztosítanak az egy- és tízszemélyes SUP-ok, amelyekkel hatalmas küzdelemben mérkőzhetnek meg egymással a csapatok. Miközben beleeveznek a naplementébe, a nádasok járatain át a tó rejtett zugaiba, a parton hagyhatják problémáikat és átadhatják magukat a testi-lelki felfrissülésnek.

 • Résztvevők száma: megegyezés szerint
 • Időtartam: igény szerint
Ajánlatkérés

Az IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Kirándulások kenuval, sárkányhajóval, motorcsónakkal garantálják a szórakozást.

Kirándulások kenuval, sárkányhajóval, motorcsónakkal

Fedezzék fel az ország különböző tájait kenuval! 2-10 személyes kenukkal barangolhatnak a Kis-Balaton védett világában, vagy a varázslatos Szigetközben, evezhetnek egy jót a ráckevei Duna-ágon. Igazi buli a sárkányhajózás, amelybe akár 21 fő is beülhet. Sárkányhajózni az ország számos pontján lehet pl. a Dunakanyarban, Tatán, Szegeden vagy a Balatonon. Ha kisebb a kollektíva és a gyorsabb tempót kedvelik, akkor a motorcsónakázást ajánljuk a Tiszán vagy a Dunán.

 • Résztvevők száma: megbeszélés szerint
 • Időtartam: igény szerint
Ajánlatkérés

Az IBUSZ szervezésében rendezett Outdoor csapatépítő programok közt szereplő Tutajépítés kitűnő alkalom lehet számos csoportos készség fejlesztésére.

Tutajépítés

A cél egy olyan tutaj építése, amely elbírja a csapatot. Ehhez rendelkezésre áll egy adag deszka, pár gerenda, néhány kötél és felfújt gumibelsők. Minden csapat kinevez egy koordinátort, akikkel ismertetjük a feladat egyes elemeit. Neki kell továbbítani az információkat a csapat többi tagjának. A kreativitás mellett tehát szükség lesz a hatékony munkaszervezésre, és a megfelelő kommunikációra. Az elkészült járműveket vízre bocsájtjuk és a csapatok között egy „díjra” menő versenyt is rendezünk.

 • Résztvevők száma: megbeszélés szerint
 • Időtartam: 3-4 óra
Ajánlatkérés

 

 

 

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.