Outdoor csapatépítő programok

Az outdoor csapatépítés szabadtéri élményprogramok szinte végtelen tárháza, a mindennapoktól eltérő izgalmas környezetben kínálva lehetőséget a komfortzónából történő kilépésre, a résztvevők felrázására, összekovácsolására.

 

IBUSZ_ candy land

Angyalbőrben

Tankvezetés, utazás csapatszállító teherautón, tábori ebéd… Egy katonai környezetben eltöltött izgalmas és extrém nap, melynek résztvevőiből olyan együttműködő alakulatot faragunk, mely képes mindent beleadva küzdeni a célért. Mindezt természetesen nem katonai szigorral, hanem rengeteg humorral. A lehetséges aktivitások között a katonai sátorállítás és a kiképző akadálypálya teljesítése éppúgy megtalálható, mint a fegyver összeszerelés, a légpuskás célba lövés, az aknamező felderítés fémdetektorral, a kézigránát hajítás, az adótorony építés, a kötélhúzás vagy a paintball lufivadászat. Természetesen a névre szóló dögcédulák kiosztása, a katonai arcfestés elkészítése, a rajzászló megalkotása, a felvarrók kitűzése és a katonai szlengszótár megfejtése is a program része. Az erőpróbákat követően finom gulyást kínálunk, melyet a részvevők gulyáságyúból merhetnek a csajkájukba és kanálgéppel kanalazhatnak be.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Crazy cars

Benzingőzős csapatépítő programunk résztvevői olyan különleges járműveket próbálhatnak ki, melyekhez még garantáltan nem volt szerencséjük. A nem mindennapi autós kalandot a Mátra északi lejtőin található, olyan csodálatos fekvésű falvak környékén valósítjuk meg, mint Parádsasvár és Parádfürdő. A csapatoknak a helymeghatározó GPS eszköz segítségével, előre meghatározott sorrendben kell megtalálniuk a különböző játékállomásokat, ahol néhol extrém, néhol vicces feladatokkal kell szembenézniük: dupla Trabanttal kell átverekedni magukat egy szűkre szabott szlalompályán, jobbkormányos és fordított kormányzású Volkswagen Golffal kell teljesíteniük egy ügyességi rutinpályát, nyolcasokat kell leírniuk a kijelölt pályán egy olyan járgánnyal, melynek hátsó tengelyére bevásárló kocsi kerekeket csavaroztunk, bekötött szemmel kell felismerniük nem mindennapi autókat, vagy éppen egy koromfeketére festett ablakú kisbusszal kell végighajtaniuk a kibójázott pályán úgy, hogy kizárólag a járműre szerelt külső akciókamera élő képére hagyatkozhatnak.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Csapó, felvétel indul, kamera forog

A filmek varázslatos világában zajló programhoz igazán autentikus környezetet, az etyeki Korda Filmparkot választottuk. A nap fénypontját jelentő közös filmforgatásra smink- és maszkmester bemutatóval és/vagy a „A mi kis falunk” című televízió sorozat legvidámabb jeleneteinek szinkronizálásával melegítünk be. Miután kellően ráhangolódtunk az eseményre, a filmes csapó tábla hangjára elindul a csapatépítő filmforgatás, melyben habitusának megfelelően mindenki aktívan részt vehet, színészként, jelmeztervezőként, kellékesként, vagy éppen hangmérnökként. A résztvevők maguk írják a forgató- és a szövegkönyvet, végzik a castingot, készítik a sminkeket és forgatják a mozit, a rendező utasításai alapján, a helyszín által biztosított profi technikai eszközök és személyzet segítségével, a park kültéri díszletei között. Amíg profi filmes szakemberek elvégzik az utómunkát és a leforgatott anyagból összevágnak egy 3 perces kisjátékfilmet, a stáb megpihen és elfogyasztja jól megérdemelt ebédjét, melyet „Az olasz meló” a „Bor, mámor, Provence” vagy a „L’ecsó” című filmek szellemében állítunk össze. Levezetésként stúdiótúra következik, melynek keretében a vendégek betekintést nyerhetnek a filmes trükkök világába, megismerhetik a filmkészítés legfontosabb állomásait, bennfentes információhoz juthatnak a Korda Stúdióban forgatott szuperprodukciók kulisszatitkairól, s kedvükre fotózkodhatnak az életnagyságú New York-i és reneszánsz díszletvárosban.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Csináljuk a fesztivált

A tipikus fesztiválhelyszínen zajló egész napos program során a csapatoknak olyan pörgős és vicces kihívásokkal kell megküzdeniük, melyekkel jóesetben csak a fesztiválozóknak kell szembesülniük. Már a bejutáshoz is átgondolt stratégiára és közös munkára van szükség, nem beszélve az időre történő sátorállításról. A fesztivállátogatóknak sokszor nem könnyű eljutniuk az alvóhelyükhöz, különösen, ha alkoholos befolyásoltság alatt állnak. Ezt a szituációt szimuláljuk a vicces akadálypályán, melyet részeg szemüvegben kell teljesítenie a csapatoknak. A humoros fesztivál- és koncert kvíz után jöhet a fesztiválozók élményteli játéka, a buborékfoci, majd a nap csúcspontjaként egy közkedvelt fesztiválzenekar fellépése.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

"Dezsőnek meg kell halnia"

Jutalmazzák meg munkatársait egy jó kis csapatépítő dínom-dánommal. Töltsék fel a kollégák energiaraktárait igazi gasztronómiai élményekkel, egy autentikus falusi disznóvágás keretében. A program résztvevői megkóstolhatják a tradicionális disznótoros reggelit, részt vehetnek a disznó feldolgozásának folyamatában, elleshetik a böllér és a főzőasszonyok sütési-főzési fortélyait, „disznólkodhatnak” a vidám csapatépítő játékokban, a nap végén pedig együtt mulathatnak, nótázhatnak és jóízűen elfogyaszthatják a saját készítésű finomságokat. Távozáskor minden résztvevő kóstolócsomagot kap, hogy otthon is élvezhesse a vidék ízeit és hangulatát.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Drift vezetés

Benzingőz, száguldás, őrületes farolások… Élményautózás egy profi autós tesztpályán, profi drift autókkal és rally bajnok instruktorokkal. Akik épp nem autóban ülnek, olyan szellemi, fizikai és ügyességi játékokban mérkőzhetnek meg egymással, mint a kerékcsere, a hengerfej hajítás, a felni kitartás, a vakvezetés és az autós kvíz. A résztvevőknek lehetőségük lesz arra is, hogy a profik mellé beülve tapasztalják meg, mi is az a G erő. A nap végén a legjobb versenyzőket „pezsgőfürdővel” és hatalmas serlegekkel jutalmazzuk.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Ewing küldetés

2020-ban volt 30 éve, hogy hazánkban bemutatták a Dallas című televíziós sorozatot és a texasi olajmágnás család beköltözött valamennyiünk otthonába. Csapatépítő programunk résztvevői találkozhatnak a Ewing família már-már elfeledett tagjaival és részesévé válhatnak Jockey, Bobby, Pamela, Ray és Cliff Barnes hétköznapjainak és cselszövéseinek. Animátoraink cowboy szerelésben és a Dallas televíziós sorozat zenéjére fogadják a csapatokat, akik forgószínpad-szerűen keresik fel az egyes állomásokat: csövekből olajvezetéket építenek, titkos dokumentumokat szereznek Cliff Barnes irodájából, megépítik a Southfork ranch makettjét, szénabálát gyűjtenek, lasszóznak, lópatkót hajítanak, olajminőséget vizsgálnak és egyik csapattagjukat beöltöztetik a Dallas Cowboys amerikai futball csapat jelmezébe. A teljesítés függvényében Ewing részvényeket szereznek, melyekből építőanyagokat vásárolnak, majd egy végső, közös küldetés keretében együtt felépítik az új Ewing székházat. A programot olyan aktivitásokkal is színesíthetjük, mint a whiskey kóstolás, a rodeó bika vagy ló és a country line dance. A napot hamisítatlan, amerikai stílusú barbeque partival zárjuk.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Extrém balatoni vitorlázás

A csapatépítő program a Balaton legextrémebb egytestű hajójának fedélzetén zajlik. A hajó hossza közel 13 méter, árbocmagassága 19 méter, s ehhez több mint 100 négyzetméternyi nagyvitorla tartozik, melyet akár ügyfelünk logója is ékesíthet. A sétahajózással és a passzív szemlélődést igénylő bemutatókkal szemben, ezen a hajón garantáltan senki sem fog unatkozni, ugyanis vitorlázás közben a legénység jobb és baloldali mozgása szükséges ahhoz, hogy a hajó egyenletesen haladhasson a vízen. A balatonfüredi Hajógyári Kikötőből indulunk, s a társaság már a daruzásnál beszállhat a legénység feladatába. A 2-4 órás program során általában a Keleti-medencében vitorlázunk, de Tihany és környéke is pazar környezetet biztosít e nem mindennapi kalandhoz. A maximális biztonságot és a tanulási lehetőséget a többszörös magyar bajnok profi legénység garantálja. Mivel a hajón egyszerre csak 6 vendég csapattagnak van hely, túrahajót is biztosítunk, s motorcsónakkal oldjuk meg a tagok cseréjét. A vízen töltött napot remek borvacsorával zárjuk, a Balaton legszebb panorámájával rendelkező borteraszon.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Falábú Fred aranya

Akik unják már a sárkányhajózást és a sokszor ajánlott tutajépítést is elcsépeltnek tartják, bizonyára örömmel választják kalóz tematikájú, szárazföldön és vízen zajló csapatépítő programunkat. A résztvevőket kalózbandákba osztjuk, akik a rendezvény helyszínén kialakításra kerülő „szigeteken” és a Balaton közepén, egy hamisítatlan kalózhajó fedélzetén utazva, Falábú Fred kapitány elrejtett aranya után kutatnak. Akik sikeresen helytállnak a kalóz zászló készítésben, a kalóz induló költésben, a rumkóstolásban, a kampókezes sorversenyekben, az árbócmászásban, a matrózbüntetésben, vagy éppen a tengerészcsomózásban, egy-egy lépéssel közelebb juthatnak a vágyott kincshez. A játékállomásokat a csapatok forgószínpad-szerű váltásban keresik fel és a gyűjtött információkat hajónaplókban vezetik. A feladatok végrehajtásában kalózruhás animátoraink segédkeznek, de annak sincs akadálya, hogy az egész társaság beöltözzön, s akár instant csapattetkót is kapjon. .

Ajánlatkérés

Flúgos futam

Egész napra elegendő, változatos váltóversenyeink őrületesen vicces, egyedi elemeket tartalmaznak. A gyaloggalopp, a gigacipőben futás, az óriási kukac hátán araszolás alaposan megmozgatja a résztvevők rekeszizmait. A rendhagyó céges olimpián lehetőség lesz olyan különleges „sportágak” kipróbálására is, mint a bárányterelés, az óriásláb foci, a pillecukor golf vagy a segway póló.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

"Fungarian"

Interaktív városfelfedező programunk a nemzetközi vállalatok hazánkba érkező külföldi munkatársainak nyújt izgalmas, mozgalmas és emlékezetes csapatjátékot, melynek során nem csak Budapest (vagy igény szerint más nagyváros) fő látványosságait ismerhetik meg különleges perspektívából, de a magyar virtusból is kaphatnak egy kis ízelítőt. A csapatokra osztott résztvevők térképekkel, fényképezőgépekkel és Hungarikumokat tartalmazó túlélő csomaggal (pálinka, Túró Rudi, gyulai és téliszalámis szendvics) felszerelkezve, gyalogosan és helyi közlekedési eszközökkel (Millenniumi földalatti, Budavári sikló) vágnak neki a kalandnak. Útjuk során olyan humoros, kreativitást és találékonyságot igénylő feladatokat kell megoldaniuk, mint például a kolbásztöltés egy piacon, a paprikafüzér árulás egy ékszerboltban, vagy a népdaléneklés a Vörösmarty tér közepén. De az is előfordulhat, hogy pincérnek kell állniuk egy romkocsmában, bérletet kell ellenőrizniük valamelyik metróvonalon, vagy mindössze 1 eurónak megfelelő magyar forintból kell megvásárolniuk valami nagyon jellegzetes és nagyon menő helyi dolgot. A kihívások teljesítését a csapatok fényképezőgépekkel tudják megörökíteni és igazolni.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Holló a kövön nem marad

A vendégeket Hollóköre, az alig 380 lelket számláló, Magyarországon egyedülálló világörökségi kis faluba várjuk, egy néphagyományokra épülő csapatépítő programra, melynek keretében egyedi módon ismerhetik meg a kis falu mindennapjait és lakóinak életét. A társaságot népviseletbe öltözött hollókői asszonyok fogadják, pálinkával és Palócföldön hagyományos túrós lepénnyel, majd egy párt beöltöztetnek a helyiek ünnepi viseletébe. A palóc fogadást követően, a csapatok felkerekednek, hogy az Ófalu és környékének bejárása során olyan vicces népi ügyességi feladatokat oldjanak meg, mint a gatyamadzag befűzés, a csírelés, a bab válogatás, a kukorica pattogatás, a diótörés, a vasvilla hajítás vagy a kecskefejés. A programot helyi családoknál elköltött falusi ebéddel, kézműves mesterségek kipróbálásával, hollókői várlátogatással, középkori fegyver-és viseletbemutatóval, valamint palóc táncházzal színesíthetjük.

Ajánlatkérés

Humán logo

Óriási móka kollégákkal „feltölteni” a cég logóját vagy nevének betűit. A csapatnak meghatározott idő alatt kell megszerveznie, hogy az ábra minden szegletébe, illetve betűjébe megfelelő számú ember kerüljön. A tökéletes forma kialakítását magasból készített drónfelvétellel folyamatosan segítjük. Miután összeáll a kép, a résztvevőket arra kérjük, hogy a négy égtáj irányába, hátrafelé haladva, szaladjanak szét. Az erről készített film - visszafelé lejátszva – örök emlék a nem mindennapi közösségi élményről, melyhez mindenkit egységes pólóba bújtatjuk.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Mini Camel Thropy & Via Ferrata

Egész napos extrém csapatépítő programunk helyszíne Várgesztes és környéke. A nem mindennapi kaland egy akadályokkal nehezített, épített bójapályán indul, ahol a résztvevők vagány quadokkal tehetik próbára vezetési tudásukat. Az ügyességi pálya után hegymenettel és patakon átkeléssel színesített quad túrára visszük a társaságot, melynek végén egy kiépített sziklafalhoz jutunk, mely csak arra vár, hogy a résztvevők - szakképzett alpin-technikai szakemberek felügyelete és biztosítása mellett – megmásszák. A bázisállomásra visszatérve, a quadokat Land Rover Defender terepjárókra cseréljük, majd térképek, iránytűk és GPS-ek segítségével megkezdődik a Mini Camel Trophy, melynek stratégiai pontjain a csapatoknak ügyességi és logikai feladatokat - itineres tájékozódás, kerékcsere emelő nélkül, vakvezetés - kell megoldaniuk ahhoz, hogy megszerezzék a nap csúcspontjának számító Via Ferrata helyszíne, a tatabányai Kő-hegy pontos koordinátáit. A 3 függőleges falat 2 traverzzel összekötő utat 3 kötélhíddal tettek izgalmassá. A leghosszabb 25 méteres, ahol kellően susog a szél a lábunk között, miközben a falnak háttal az M1-en cikázó kamionokat lessük remegő lábakkal.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Mint a mókus

A program résztvevői egy napra visszatérhetnek gyermek- és tinédzserkori emlékeikhez. Az események hatására újra átélhetik, milyen is volt régen, amikor még úttörőként élték mindennapjaikat. Az alkalmi úttörőtáborban a résztvevők zászlófelvonással, reggeli tornával és zsírosdeszkás-iskolatejes tízóraival kezdik a napot. Miután úttörővé avattuk őket, a csapatok megfogalmazzák és megzenésítik örsi indulójukat, elkészítik örsi zászlójukat, majd felkerekednek, hogy kiváló úttörőként különböző feladatokban bizonyítsák segítőkészségüket és rátermettségüket. A játékok között szerepelhet úttörődal felismerés, csasztuska írás, a 12 pont felidézése, menza kaják beazonosítása, de nem hiányozhatnak a vicces akadályversenyek sem. Az egyes állomásokon összegyűjtött pontokat örsi naplókban vezetjük. A tábori napirendben fontos szerepet kap a számháborúzás és a bográcsos főzőverseny, de lehet gumizni és csocsózni is. A napot tábortűz melletti énekléssel és szalonnasütéssel zárjuk.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Paintball képfestés

Aki azt gondolta, hogy a paintballban már nem lehet újat mutatni, nagyot tévedett, Nem mindennapi csapatépítő programunk résztvevőinek paintball puskákkal leadott sok-sok célzott lövéssel kell megfesteniük egy előre, közösen megtervezett motívumot vagy a cég logóját. Egyszerre 20 fő tud lőni, fejenként 100 darab, különböző színű festékgolyóval, az előre kialakított óriási festőfalra. A programhoz megépítjük a 2 vagy 3 soros lőállást és a hatalmas festőállványt, továbbá biztosítjuk a paintball fegyvereket és a különböző színű festékgolyókat. Igény esetén a résztvevők maguk tervezhetik meg és vihetik fel a kép körvonalait a speciális festővászonra, majd közösen fel is rögzíthetik azt az állványra.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ Sup! Sup!

SUP! SUP!

Víz, napsütés, kikapcsolódás, szuper buli a kollégákkal. A Velencei-tavi csapatépítéshez óriási hangulatot biztosítanak az egy- és tízszemélyes SUP-ok, melyekkel hatalmas küzdelemben mérkőzhetnek meg egymással a csapatok, többek között olyan pörgős versenyszámokban, mint a gyorsasági bójakerülés, a SUP szlalom, a kislabdaszedés big SUP-ról, vagy a big SUP fight-, szumó- és póló. Délután a résztvevők egy különleges hangulatú evezésre indulnak az egyszemélyes deszkákon. Miközben beleeveznek a naplementébe, a nádasok járatain át a tó rejtett zugaiba, a parton hagyhatják problémáikat és átadhatják magukat a testi-lelki felfrissülésnek. SUP túra helyett kerékpáros tókerülés vagy pálinkafőzde látogatás is választható. A napot éjszakába nyúló bulihajózással zárjuk. A csapatépítőt igény szerint a Balatonon is megvalósíthatjuk.

Ajánlatkérés
IBUSZ szüreti mulatság

Szüreti mulatság

Nem kell ahhoz borszakértőnek lenni, hogy az ember ellátogasson egy vidéki borászatba és élvezettel vegyen részt egy hagyományos szüreti mulatságon. Legyen tapasztalt szüretelő vagy az annak utánozhatatlan hangulata után még csak vágyakozó kezdő, így is, úgy is remekül fogja érezni magát. Gondoljunk csak a csodálatos őszi időjárásra, a természet színeire, az illatokra és arra a csapatnyi remek emberre, akikkel együtt lehet kóstolni a jobbnál jobb, minőségi nedűket. A program nem egyszerűen a szőlőszemek leszedegetését jelenti, hanem aktív részvételt a taposásban, a darálásban, a préselésben és persze a friss must kóstolásában. A kellemesen fárasztó nap után vétek lenne kihagyni a harmonikás vidámkodással kísért szüreti vacsorát, finomabbnál finomabb házias ínyencségekkel és azokhoz passzoló remek borokkal.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Trabi derbi

Csapatépítő programunk résztvevőit visszarepítjük a 70-es, 80-as évekbe, amikor honfitársaink többsége még 601-es Trabant limuzinnal járt. A mi papírjaguárunkból azonban kimaradt néhány tartozék a karosszériából, az utastérből és a motorból, melyeket egy dobozban küldtek az autó után a gyárból. A csapatoknak nem csak azt kell kitalálniuk, hogy melyik alkatrész hová illik, azokat be is kell szerelniük a megfelelő helyre. Ha minden alkatrész a helyére kerül, a híres autó úgy fog suhanni, mintha új lenne. A programot Trabi festéssel, vicces Trabantos ügyességi játékokkal - vakvezetés, Trabant tolás, Trabant húzás, Trabant kerék- és izzócsere, Trabant alkatrészfelismerés - és papírjaguár kvízzel tehetjük még színesebbé és hatékonyabbá.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Túlélőtúra a Gödöllői-dombságban

Túlélőfeladatokkal színesített adrenalin kalandunk a Gödöllői-dombság változatos tájain vezet keresztül. A terepjárókat a résztvevők maguk vezethetik, s nem egy néhány száz méteres területen körbe-körbe, hanem igazi vadregényes környezetben, brutális dombokon és hatalmas dagonyákon át. A túra során a vendégek feladata a vezetés mellett a tájékozódás is: a terepjárókban található off-road navigáció segítségével tereppontokat kell megtalálniuk, s ott olyan túlélőfeladatokat kell teljesíteniük, mint a kötélhíd építés patak felett, hegymászó felszerelés használatával, sátorépítés bekötött szemmel, tűzgyújtás speciális túlélő felszereléssel, dobókereszt hajítás, és terepjáró húzás. A programot olyan kihívásokkal tehetjük még izgalmasabbá, mint a nyolckerekű kétéltű jármű vezetés akadálypályán, a Polaris Ace buggy vezetés ügyességi pályán vagy az airsoft mesterlövészet.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Várostrom

Csapatépítő programunk kerettörténete a középkori Camelotban játszódik, ahol éppen új királyt választanak. A trónért folyó nemes küzdelemben több lovagrend is részt vesz. A csapatok tagjai habitusuknak megfelelően választhatják ki, hogy milyen szerepet – várépítő munkás, fegyverkovács, szabó, lövész, lovag, kém, krónikás – töltenek be a játékban, melynek során lovagi címereket, zászlókat, pajzsokat és lovagi öltözékeket készítenek, harci díszeket festenek, íjászatban, hajítócsillag dobásban, ágyúgolyó lökésben és ágyúhúzásban versengenek, verset költenek a várkisasszonynak, s nem utolsó sorban várfalakat építenek, melyeket a program csúcspontján röplabdákkal ostromolnak meg, melyeket a Műszaki Egyetem hallgatói által, kifejezetten ehhez a játékhoz kifejlesztett hajítógépekkel lőnek ki. Az „utolsó vérig” folyó küzdelemnek - igény szerint - az egri, a sümegi, a visegrádi és a szigligeti vár is helyet adhat. Az egész napos csapatépítést jól megérdemelt lovagi lakomával koronázzuk meg.

Ajánlatkérés
IBUSZ_ candy land

Village people

A program helyszíne egy hazai kistelepülés, célja pedig a felhőtlen együtt nevetés, hiszen a vicces ügyességi feladatok során szem garantáltan nem marad szárazon. Az egyes állomások helyét nem adjuk meg pontosan, azokat a csapatatoknak a környékbeli információk alapján maguknak kell megtalálniuk, köztük például a szomszéd néni kertjét, a templomot, a postahivatalt, a vegyesboltot. A program jellege és összetétele a kiválasztásra kerülő helyszín függvénye, de hadd csináljunk kedvet néhány játék bemutatásával. A helyi általános iskola tornatermében az ötödikes gyerekek fogcsikorgatva várják a csapatokat, a szigorú tanár néni izgalmas, erőt, gyorsaságot és ügyességet próbára tevő feladatai pedig felrázzák a társaságot, garantálva a másnapi izomlázat. Az italboltban a kocsmasportok egyikében kell megküzdeniük a csapatoknak a helyi erőkkel. A falusi autóbontóban kerékcserével kell szembenéznie a társaságnak, ráadásul bekötött szemmel. A vicces erőpróbákban megfáradt csapatokat a nap végén helyi mester által készített, jófajta pálinkával és hamuban sült pogácsával várjuk.

Ajánlatkérés

 

 

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.