Innovatív rendezvényeszközök és játékok

Részesítsék vendégeiket izgalmas, érdekes és egyedülálló élményben, a jövő technológiájának igénybevételével. A high-tech játékok tökéletes oldalprogramként szolgálnak bármilyen céges rendezvényen.

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. rendezvényei közt a 3D mini me programon vendégeiről 3D nyomtatott pontos modelleket készítünk.

3D mini me

Lepjék meg vendégeiket egy igazán különleges ajándékkal, a saját háromdimenziós másukkal. 3D szkennerekkel, 1 milliméteres pontossággal, 2-3 perc alatt, szórakoztató módon létrehozzuk a vendégek háromdimenziós mását a virtuális világban. A 3D modelleket a helyszínen pendrive-ra mentjük vagy e-mailben elküldjük, hogy a vendégek később megrendelhessék mini másuk 3D nyomtatását. Az aktivitást igény szerint 3 dimenzióban rajzoló tollakkal egészítjük ki, melyekkel a vendégek különböző felületekre, tárgyakra, vagy elemelkedve a papírról, egyenesen a levegőbe is rajzolhatnak. Az alkotókedvűek szabadon, a bátortalanabbak előre gyártott sablonok alapján dolgozhatnak. A program során készített egyedi 3D műalkotások természetesen emlékül hazavihetők.

Ajánlatkérés

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. rendezvényei közt a Batak Pro programon vendégeink reakció szimulátorral tesztelhetik képességeiket.

Batak pro

A sportolók és Forma 1-es pilóták által előszeretettel használt reakció szimulátorral olyan játékot kínálunk, melyben kiemelt szerepet kap a kéz- és szemkoordináció, a koncentráció és a reflex. A start gomb megnyomása után a rendszer visszaszámol, és máris kezdődhet a küzdelem a másodpercekkel. A cél: annyiszor megérinteni az éppen felvillanó lámpát, ahányszor csak lehetséges. Az elegáns, egyedi fémszerkezet hátfalát igény szerint brandingeljük.

Ajánlatkérés

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. rendezvényei közt a Brain Balloon programon két játékos mérheti össze koncentrációs képességét.

Brain balloon

A mentális párbajban egyszerre 2 játékos vehet részt, akiknek 1-1 léggömböt kell felfújniuk úgy, hogy a levegő áramlását a koncentrációjuk erejével tudják befolyásolni. A látványos és szórakoztató játékban az nyer, aki adott idő alatt nagyobbra fújja a lufiját. A színes pult önmagában is érdekfeszítő látványt nyújt és minden vendéget közelebb vonz, ráadásként kiválóan brandingelhető megrendelőnk logójával vagy a rendezvény üzenetével. Opcionálisan egyedi színű óriási lufik is kérhetők, a rendezvény színeiben.

Ajánlatkérés

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. rendezvényei közt a Digitális tetoválás programon vendégeinkre nyomtathatjuk cégünk logóját.

Digitális tetoválás

Aki egyedivé és élményszerűvé szeretné tenni a rendezvénybeléptetést, digitális tetkó gépet kér, mellyel 3 másodperc alatt a vendégek bőrére nyomtatjuk a céglogót vagy bármilyen más, az érintő kijelzőn kiválasztható egyedi motívumot. Korlátlan design lehetőség, vízálló, bőrbarát tinta, full color színskála nyomtatás, 1-3 napos időtartam.

Ajánlatkérés

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. rendezvényei közt a Digitális karikatúra programon vendégeinkről gyors digitális skicc készül.

Digitális karikatúra

Művészeink többféle stílusban, digitális tablet gépeken dolgoznak és egy portrét akár 5-6 perc alatt elkészítenek. Az előre egyeztetetett logóval, illetve szöveggel ellátott karikatúrákat e-mailben küldjük el a vendégeknek, de igény szerint helyben ki is nyomtajuk azokat. A rajzolás folyamata TV-re vagy projektorra kivetíthető, így nem csak az aktuális modell, hanem a rendezvény valamennyi résztvevője remekül szórakozhat.

Ajánlatkérés

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. rendezvényei közt az Icaros programon vendégeink egy innovatív sporteszközt próbálhatnak ki.

Icaros

A forradalmian új szórakoztató és sporteszköz a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja. A játékosok a szerkezetet saját testsúlyuk egyensúlyozásával irányíthatják: minden izom mozgásba lendül, igazi virtuális edzésélmény. A játékban lehetőség van pontszámításra, így akár vetélkedőt, házi bajnokságot is szervezhetünk. Azok a vendégek sem unatkoznak, akik éppen nincsenek benne a játékban, hiszen élőben követhetik az eseményeket egy képernyőn.

Ajánlatkérés

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. rendezvényei közt a Naviball programon vendégeink applikáción vezérelhető labdákkal versenyezhetnek.

Naviball

A naviball applikációval vezérelhető labdák versenye egy izgalmas, 1,5*1,5 méteres, ügyfelünkre szabható akadálypályán. Az aktivitásban egyszerre akár négy fő is részt vehet, egymás ellen, vagy időre játszva. Egy menet 1-3 percig tart.

Ajánlatkérés

A nagy hagyományokkal rendelkező IBUSZ Utazási Iroda Kft. rendezvényei közt a Pepper robot programon vendégeink gyermek méretű androiddal ismerkedhetnek meg.

Pepper robot

Nem csak jövőbemutató és lenyűgöző, de kedves és imádnivaló is a 120 centiméter magas, ember formájú intelligens robot, aki saját kerekein, önállón közlekedik, kérdez és felel a vendégek kérdéseire. Mozgó felsőteste és karjai segítségével gesztikulál, táncol és útbaigazít. Saját kijelzőjén információkat és grafikákat közöl, de akár a homlokába rejtett kamerával készített képet is megmutatja. Beszélgetőpartnere arcán felismeri az emberi érzelmeket, így releváns reakciókkal nyűgözi le a vendégeket, akár 15 különböző nyelven.

Ajánlatkérés

Robotharc

Elvisszük Önökhöz a világ legerősebb, 40 centiméter magas harci robotjait, hogy a vendégek megküzdhessenek velük a másfél méter átmérőjű, egyedi fejlesztésű ringben, melynek belső és külső falai szuper felületet kínálnak a logóknak vagy üzeneteknek. A „kis fickókat” vezeték nélküli kontrollerekkel lehet irányítani, pont, mint a Mortal Kombatban. A robotok képesek előre-hátra mozogni, jobbra és balra sasszézni, mindkét kézzel egyenest és horgot ütni, leguggolni, s ha földet fogtak, felállni. Egy menet 2-3 perc és a mérkőzés állása TV képernyőre kivetíthető. A ring belső és külső falai szuper felületet kínálnak a logóknak vagy üzeneteknek.

Ajánlatkérés

Slot car race

Ebben a különleges, agyhullámok vezérelte aktivitásban a játékosoknak a gondolatuk erejével kell a versenypályán elhelyezett autókat irányítaniuk. Az autók sebességét a koncentráció erősségével lehet változtatni: aki jobban tud fókuszálni, annak autója gyorsabban teljesíti a pályát és lekörözi társát. A pálya egyes elemei testre szabhatók, brandingelhetők, matricázhatók, de egyedi pálya és autók gyártására is lehetőség van.

Ajánlatkérés

 

 

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.