Innovatív rendezvényeszközök és játékok

Részesítsék vendégeiket izgalmas, érdekes és egyedülálló élményben, a jövő technológiájának igénybevételével. A high-tech játékok tökéletes oldalprogramként szolgálnak bármilyen céges rendezvényen.

Strike a light 1 on 1 reaction game

A Strike a light egy vadiúj reakciójáték, ahol a 30 mp alatt 8-8 felvillanó gombot kell minél gyorsabban leütni. 1, 2 vagy akár 4 játékos is játszhatja, pontszámok alapján bajnokság is szervezhető. Pörgős, látványos és nagyon szórakoztató játék, mely akár aksiról is működtethető!

 • A gép köré egyedi nyomat készíthető, de akár a teljes felület is arculatra szabható!
 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? 1,5x1,5 m hely és lehetőleg egy konnektor, de akár aksiról is üzemeltethető. Szabadtéren árnyék/fedés
Ajánlatkérés

A 120 éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Lucky catch ajándékdaru karos játékgépei garantáltan felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Lucky catch ajándékdaru

A jól ismert ”karos” játékgép rendezvényekre készült változata, ami újból izgalmassá teszi a reklámajándékokat! Az ügyfél által biztosított ajándékokat 10 cm átlátszó műanyag gömbökbe tesszük, hogy könnyebb legyen kiemelni. ÚJ: Már elérhető a Lucky Catch XL, ami 2 méter magas. Akár csak a felső sáv, akár a teljes gép arculatra szabható.

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Áramforrás és legalább 1x1 m hely.
Ajánlatkérés

A 120 éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Naviball escape the maze! rendezvény szolgáltatás felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Naviball escape the maze!

Applikációval vezérlehető labdákkal versenyezhetünk egy izgalmas 1,5x1,5 méteres akadálypályán. A játékot egyszerre 4-en is játszhatják egymás ellen vagy időre; egy játék 1-3 percet vesz igénybe. A pálya oldalfalai, illetve akár a teljes pálya grafikája arculatra szabható (4-5 munkanap).

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Maga a pálya 1,5x1,5 m, így kb. 2x2 m kell hozzá Áramforrás nem feltétlenül szükséges, viszont fontos, hogy a talaj sima legyen, fölötte pedig fedés legyen.
Ajánlatkérés

A 120 éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Navigolf same-same, but different rendezvény szolgáltatás felejthetetlen élményekkel kecsegtet.

Navigolf same-same, but different

Röviden: a Naviball minigolf verziója. Az iPadről vezérelhető golyókat minél kevesebb próbálkozásból kell a beütni a lyukba. A labdákat mozgatásához lendíteni kell az iPaddel, csak úgy mint az igazi golfütővel. Egy pályán ketten játszhatnak egyszerre 1-1 iPaddel. Egy játék kb. 2-3 percig tart. Nem brandingelhető.

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Sík talaj és kb. 3 x 1 m hely. Amennyiben nincs fény a helyszínen, úgy világítás biztosítása szükséges.
Ajánlatkérés

A 120 éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Robot fighting league rendezvény szolgáltatás garantáltan felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Robot fighting league

40 cm magas, szupererős harcirobotok ütközete egy speciális ringben! A robotokat vezeték nélküli kontrollerekkel irányíthatjuk – pont mint a Mortal Kombatban! A vendégek 2 perces menetekben játszhatnak egymás ellen egy kis gyakorlást követően. A programot 2-3 fős csapatunk bonyolítja. A ring oldalfalai szuperül branindgelhetőek!

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Minimum 2,5x2,5 méter, egy szerelőasztal, fényforrás illetve konnektor. Szabadtéren minimum 3x3 sátor és sima talaj.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Mash machine be a DJ for a night! rendezvény szolgáltatás felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Mash machine be a DJ for a night!

Egy interaktív zenegép, mely bárkiből DJ-t azonnal. 30 zenei stílusban zenélhetünk a 40 kocka tologatásával. Egyszerre akár 4-en is játszhatnak vele. ÚJ: akár saját zenei alapok is beállíthatók! A Mash Machine köré egyedi átvilágítható nyomat, a kockákra pedig egyedi matricák készíthetők 2-3 munkanap alatt.

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Egy konnektor és kb 1,5x1,5 m hely. Ha fejhallgatókkal rendeled, akkor egy asztal/könyöklő. Szabadtéren árnyék/fedés.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott VR experience with Meta Quest 2 rendezvény szolgáltatás felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

VR experience with Meta Quest 2

A legnépszerűbb VR játékok, a legfrissebb vezeték nélküli technológia és szuper animátorok – mi kellhet még? Az aktivitáshoz TV-t is biztosítunk, amire kivetítjük a képet. ÚJ: 2 szett esetén a vendégek akár egymás ellen vagy egy csapatban is játszhatnak élőben (Multiplayer). Ez az aktivitás nem brandingelhető.

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Áram és legalább 2x2 m hely. Szabadtér esetén egy FÉNYZÁRÓ 3x3-as sátor.
Ajánlatkérés

VR experience 80 stories high

Egy komplex VR élmény, ahol a vendégek megtapasztalhatják, hogy milyen érzés 80 emelet magasban végigsétálni egy 20 cm széles deszkán. A teljes élményt ventilátorokkal fokozzuk. A játékban a repülést is ki lehet próbálni egy versenypályán, ahol egy városban szárnyalhatunk pontokat gyűjtve.

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Áram és legalább 3x2 m hely. Szabadtér esetén egy FÉNYZÁRÓ 3x3-as sátor.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Icaros VR simulator rendezvény szolgáltatás garantáltan felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Icaros VR simulator

Az ICAROS egy forradalmian új szórakoztató́ és egyben sporteszköz, mely a virtuális valóságon keresztül a teljesen szabad repülés érzését nyújtja! Az érzést ventlátorokkal tesszük még valóságosabbá. A kivetítésnek köszönhetően azok a vendégek is élvezhetik, akik épp nem játszanak. A gépen és a szemüvegen matricákat tudunk elhelyezni.

 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Áram és legalább 1,5x2,5 m hely, sík talaj. Szabadtér esetén fedés.
Ajánlatkérés

VR simulator on rollercoaster

 A YAW VR egy hazai fejlesztésű VR szimulátor, mely lehetővé teszi, hogy kipróbáljuk a világ leggyorsabb hullámvasútjait! Az élményt ventilátorokkal tesszük még egyedibbé. A képet TV-re vetítjük, így a várakozók sem unatkoznak.

 • Videó: https://youtu.be/MaY7ltsvmaM
 • A gép alapja branindgelhető.
 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Áram és legalább 2x2 m hely. Szabadtér esetén FÉNYZÁRÓ 3x3-as sátor és sík talaj.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Icaros cloud enjoy the ride rendezvény szolgáltatás felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Icaros cloud enjoy the ride

Az Icaros gyártójának legújabb fejlesztése, ahol egy ”felhőn” állva tesztelhetjük stabilitásunkat, ügyességünket és egyensúlyunkat. A játék akár VR szemüveggel is játszható. A képet 40” TV-re vetítjük ki, így tesszük még látványosabbá az aktivitást. Több féle játék elérhető: szörfös, síelős, stb, de VR szemüveggel akár egy sárkány hátán is repülhetünk!

 • Ez az aktivitás nem brandingelhető.
 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Áram és legalább 1,5x2 m hely, sík talaj. Szabadtér esetén fedés.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Just Dance XBOX Kinect experience rendezvény szolgáltatás felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Just Dance XBOX Kinect experience

Sokan keresték nálunk, így bekerült a kínálatba a megunhatatlan Xbox Kinect partyjáték a Just Dance! A játékban népszerű slágerek koreográfiait kell elsajátítani: nagyon vicces élmény résztvevőként és nézőként is. Egyszerre akár 4-en is játszhatják! Kérésre más Kinect játékok is elérhetőek! (Pl. Sport Rivals)

 • Ez az aktivitás nem brandingelhető.
 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Áram és legalább 4x2 m hely. Szabadtér esetén egy FÉNYZÁRÓ 4x4-es sátor.
Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Mindflex duel control your mind rendezvény szolgáltatás felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Mindflex duel control your mind

Agyhullámokkal vezérelhető társas, mellyel akár egy, akár két ember is játszhat egymás ellen. Egy kék színű labdát kell a célba juttatni kizárólag a gondolatunk erejével!

 • Nem brandingelhető.
 • MI SZÜKSÉGES HOZZÁ? Egy asztal vagy könyöklő és lehetőleg 2 szék.
Ajánlatkérés

 

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.