Kreatív catering megoldások

Élménydús volt a program, de kiábrándító a vendéglátás... Ha nem szeretnének ilyen értékelést kapni rendezvényükről, merítsenek inspirációt különleges kiegészítő catering szolgáltatásainkból.

Programok:

A 120 éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Candy bár kocsi Kreatív catering szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Candy bár kocsi

Ha a sós pogácsákon és a rágcsálni valókon túl valami különlegessel szeretnének kedvezni kicsi és nagy vendégeiknek, rendeljenek cukorkákkal és egyéb édességekkel teli candy bár kocsit. A rengeteg finomságokat kívül a kocsi remek dekorációs elem és kiváló fotótéma is egyben. Az édességek pompázhatnak a szivárvány színeiben, de készülhetünk olyan választékkal is, melynek színvilága tökéletesen illeszkedik megrendelőnk arculatához, vagy a rendezvény dekorációjához.

Ajánlatkérés

A 120 éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Cukorágyút biztosító Kreatív catering szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Cukorágyú

A cukorágyú önálló programelemként is elvarázsolja a céges fesztiválok, családi napok, gyermekprogramok vagy Mikulás ünnepségek résztvevőit, de remekül használható a színpadi átállási szünetek kínosan csendes perceinek kitöltésére is. A sűrített levegővel működő szerkezettel csokit, cukorkát vagy szaloncukrot, de akár mini ajándéktárgyakat is ki tudunk lőni 4-15 méter magasba, a rendezvényen résztvevők feje fölé. A teljesen veszélytelen szerkezet nem pirotechnikai eszköz, így működtetéséhez semmilyen speciális engedély nem szükséges. A cukorágyú nem csak kültéren, de megfelelő belmagassággal rendelkező helyiségekben is használható, s személyzettel vagy anélkül rendelhető. Igény esetén a „töltelék” beszerzéséről, illetve gyártásáról is gondoskodunk.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Fagylaltos kocsi Kreatív catering szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Fagylatos kocsi

Az itáliai fagylaltozók hangulatát idéző kis piaggio kitűnő olasz fagylaltokkal érkezik a rendezvényre, maradandó élményt okozva kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nem kell mást tenniük, mint előzetesen összeválogatni a kedvenceket a közel 30 féle ízből, melyeket a helyszínre szállítást követően szakképzett kollégáink szervíroznak. A szolgáltatás bel- és kültérre egyaránt rendelhető.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Fánkfal Kreatív catering szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Fánkfal

A néhány tíz, de akár több száz nyalánkságot tartalmazó látványos fal garantáltan elkápráztatja az édesszájú vendégeket. A fánkok különleges ízekben és egyedi színekben is kérhetők, lehetnek kör vagy négyzet alakúak, s igény szerint mintába is rendezhetők. Az édes kerek sütemények többségét glutén-, laktóz- és cukormentes verzióban is el tudjuk készíteni. Aki kevésbé édes nyalánkságra vágyik, perecet vagy bagelt is rendelhet a falra, melyre igény szerint egyedi hátfal grafika vagy fejléc is kérhető.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Jégbár Kreatív catering szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Jégbár

A hagyományos italpultot tökéletesen helyettesíteni képes jégpult méretét és alakját ügyfelünk kívánsága szerint alakítjuk ki. A jeges élményt jégpoharakban kínált különleges koktélokkal és jégből készített italcsúszdával tehetjük teljessé. Utóbbi formájának csak a képzelet szabhat határt. A szolgáltatás elemenként és all inclusive csomagként egyaránt rendelhető.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Mobil bár Kreatív catering szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Mobil bár

Bérelhető mobil bár profi bármixerekkel, kitűnő italkínálattal, különleges kiegészítőkkel, pl. italkáddal, prosecco fallal. Kültéri rendezvényeken nagyon népszerű ez a lószállítóból átalakított bár.
A szolgáltatás különböző csomagokkal is igénybe vehető. Akár italok nélkül is bérelhető, és saját maguk is mixerré válhatnak lenyűgözve a vendégsereget..

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Palacsinta karikatúra Kreatív catering szolgáltatás felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Palacsinta karikatúra

A pancake art segítségével játékos formában keltjük életre a vendégek arcképét, nem máshol, mint egy palacsintán. Az önarcképes finomság elkészítéséhez mindössze pár percre van szükség, csakúgy, mintha egy karikatúra rajzoló előtt ülnénk. A különbség csak annyi, hogy az elkészült portrék nem maradandók: ezek a képek egytől egyig a vendégek gyomrában landolnak. Gyermekprogramokra a kicsik kedvenc mesehőseit is palacsinta formába öntjük.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Pezsgő vagy prosecco fal Kreatív catering szolgáltatás felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Pezsgő vagy prosecco fal

A különböző díszítő elemekkel dekorált fal nem csak látványos és innovatív megoldás a klasszikus welcome drink kínálására, de ülésrendként is kiválóan használható. A kiváló minőségű italokat jégbe hűtve szállítjuk a helyszínre és közvetlenül kínálás előtt töltjük a poharakba. Az alkoholt nem fogyasztó felnőttek és a gyerekek számára alkoholmentes pezsgővel vagy szőlő alapú italokkal készülünk. Ezeket a poharakat megkülönböztető jelzéssel látjuk el.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Rétesvonat Kreatív catering szolgáltatás egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Rétesvonat

A rétesvonat egyedülálló módon ötvözi a látványosságot és az édes vagy sós finomságot, hiszen közel 10 méter hosszú pályáján haladva, frissen sült rétest hagy maga után. A legkedveltebbek a túrós, a meggyes, a mákos, az almás és a káposztás finomságok, de további ízek is kérhetők. A rétesvonatban különleges street food egytálétel, úgynevezett bakter batyu is sülhet, melynek kelttésztás kosárkájába csilis-babos, pestós-csirkés vagy szalonnás-póréhagymás szaftos töltelék kerülhet.

Ajánlatkérés

 

Felhívás:

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.