Tematikus rendezvények

Mindig nagyobbat szól az a rendezvény, melynek valamennyi elemét egyetlen, az ügyfelünkhöz leginkább illő kreatív koncepcióra fűzzük fel. Böngésszék át témaparti kínálatunkat, s ha a számtalan ötlet között sem találnak kedvükre valót, mi örömmel kifejlesztünk valami egyedit és újat, kifejezetten az Önök eseményére szabva.

Programok:

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Nagy Gatsby programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

A nagy Gatsby

A vendégeket a 20-as évek Amerikájába, Jay Gatsby fényűző partijára invitáljuk. Korhű smink- és frizurakészítés, tollboák, gyöngysorok, csillogó fejdíszek, hosszú kesztyűk a beöltözésre kapható hölgyeknek, Gatsby sapkák, csokornyakkendők és nadrágtartók az uraknak. A felhőtlen szórakozásról látványos táncok, kiváló énekesek, szivarszalon, pezsgőtorony, csörgő zsetonok és veterán autócsodák gondoskodnak, s persze whisky és konyakkóstoló, a szigorú szesztilalom ellenére is. Az estét a legismertebb magyar electro-swing formáció, a Stereo Swing és Bóbis László stepp világbajnok produkciója teszi még felejthetetlenebbé.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Cirkusz programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Cirkusz

A rendezvény helyszínére egy hamisítatlan cirkuszi arénát varázsolunk, jegyárusító bódéval, céllövöldével, cirkuszi ágyúval, hagyományos vurstli játékokkal, pereces kocsival, színes zászlókkal, léggömbökkel és cirkuszi plakátokkal. A levegőt frissen pattogtatott kukorica és vattacukor illata lengi be, a manézsban pedig a porondmester vezényletével cirkuszművészek sora mutatja be káprázatos produkcióját: gólyalábasok, zsonglőrök, artisták, bohócok, tűz- és kardnyelők gondoskodnak a káprázatos szórakozásról.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Disco témájú programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Disco

Egyetlen estére megidézzük New York egykori party fellegvárát, a Studio 54 szórakozóhelyet. A fergeteges disco partiban látványos dekoráció, különleges zenei és látványprodukciók, valamint tematikus aktivitások garantálják a mindenkit elkápráztató wáóóó élményt. Paparazzik, villogó vakuk, marcona biztonsági őrök, vörös szőnyeg, Manhattan koktél. Ilyen kezdés után is tudjuk fokozni a hangulatot a görkorcsolyás táncos lányokkal, a disco gömb tetején bemutatott észvesztő artista produkcióval, a látványos légtornász show-val és az elmaradhatatlan konfetti ágyúzással.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Dolce Vita programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Dolce vita

A legendás Fellini film inspirálta partin a vendégeket az olasz gasztronómia ínycsiklandozó fogásai várják. Bájos piaggio robogón érkezik a hamisítatlan itáliai fagylalt, s a vendégek maguk csapolhatják a proseccót egy gyönyörűen felújított vintage Piaggio Ape rakteréből. A kulináris élményeket olasz sajt-, sonka-és borkóstoló teszi teljessé. Az uraknak olasz autócsodákkal, a hölgyeknek ékszer- és divatbemutatóval kedveskedünk. Az itáliai trattoriák stílusában berendezett helyszínen a vacsorához tangóharmonikás játssza az O’ Sole Mio-t és a Mambo Italiano-t, de a bulihoz már az italo disco legnépszerűbb slágerei szólnak.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Black and White programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Fekete & fehér

Ezen az elegáns partin az uraknak fekete öltöny, fehér ing és csokornyakkendő, a hölgyeknek az a bizonyos kis fekete vagy fehér ruha a kötelező dress code. Az örök klasszikus színpár az öltözék mellett a helyszín dekorációjában és a büféasztalok kínálatában is visszaköszön. Mielőtt a vendégek a fekete-fehér táncparkettre lépnének, egy fantasztikus táncprodukcióval kápráztatjuk el őket, melyet Michael Jackson „Black or White” című slágerére komponálunk meg.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Halloween programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Halloween

Évente csak egyszer lehet elsütni, de akkor nagyon durran a Halloween parti, főleg, ha egy különleges kastélyt választunk annak helyszínéül. De töklámpásokkal, mécsesekkel, gyertyatartókkal, koponyákkal, vérvörös drapériákkal bármilyen helyszínre képesek vagyunk autentikus enteriőrt varázsolni. Az év „legtökösebb” rendezvényén tűzzsonglőrök, akrobaták és légtornászok misztikus produkciója szórakoztatja a vendégeket, de a jövendőmondók sem maradnak ki a programból. A büféasztalokon tematikus finger food-okat, a koktélbárban bájitalokat kínálunk, az édesszájúak pedig a Halloweenkor elmaradhatatlan csoki- és cukorka pult kínálatából szemezgethetnek. A jelmezversenyen azoknak sem kell aggódniuk, akiknek nincs megfelelő ruhájuk vagy sminkjük: ügyes kezű make-up artistok várnak rájuk, hogy kellően félelmetessé varázsolják kinézetüket.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Havana nights programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Havana nights

Kuba. A szónak íze van, zamata és aromája. Jellegzetes képek villannak be azok számára is, akik még sohasem jártak e karibi szigetországban: matuzsálem korú autók, forró ritmusok, kongák, rumok, szivarok, homokos tengerpart, az úton-útfélen játszott dominó, valamint Hemingway és a daiquiri. A vendégek egy fergeteges kubai salsa est keretében maguk is részesei lehetnek a karibi életérzésnek és mindent megtapasztalhatnak, amit Kuba jelent: közép-amerikai ételspecialitásokat kóstolhatnak, Mojitót, Pina Coladát, Cuba Librét szürcsölhetnek, laza mozdulattal szívhatnak egyet a szivarból, amit egy jó kis rummal öblíthetnek le, beülhetnek egy cabrio oldtimer volánja mögé és tüzes salsát rophatnak, miközben latin szívtiprókból álló zenekar húzza a talpalávalót.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Hollywood programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Hollywood

A meghívó hamisítatlan hollywoodi Oscar gálára és azt követő fergeteges after partira szól. A fotósok vakuinak villanásával kísért, vörös szőnyeges érkezést követően a vendégeknek kasszasikerekhez kapcsolódó játékokban és „filmes” vendéglátásban lesz részük: interaktív koktél show Tom Cruise módra, kézműves bonbonok Charlie csokigyárából, party casino az Ocean’s trilógia szellemében, whisky kóstoló a Ewing család tagjaival, szivarsarok Colombo hadnaggyal, Sopranos spagetti bár, filmes smink- és maszkmester bemutató, továbbá filmsztárok hasonmásai gondoskodnak az álomgyári szórakozásról. Különleges hollywoodi kvízjátékunkban pedig briliáns színészek jelenítik meg az „Elfújta a szél” vagy a „Micsoda nő” leghíresebb jeleneteit, jellegzetes jelmezekben és kellékekkel, adott film vetített hátterével.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott James Bond programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

James Bond

James Bond, a kifogástalan modorú, elegáns kém 1962 óta töretlen sikerrel hódítja meg a filmvásznat. Fiatal és idősebb, férfi és nő egyaránt tudja, hogy a vodka-martinit csak felrázva szereti, keverve nem. Kedveli a fényűzést, a finom ételeket, a gyönyörű nőket és a szerencsejátékot. Több nyelven beszél, kiválóan lő célba és bárkit leterít néhány ökölcsapással. Mindeközben a haja szála sem görbül és az öltönye is mindig makulátlan marad. A hölgyek oda vannak sármjáért és romantikus stílusáért, az urak irigylik szupermodern járgányait, különleges kütyüit, világkörüli utazásait és nem utolsó sorban a karjaiba omló szebbnél szebb nőket. A rendezvény történéseit őfelsége és mindannyiunk kedvenc 007-es titkos ügynökének tevékenysége, eleganciája és romantikája köré fűzzük fel. Nagyszerű italok, kitűnő szivarok, remek autók, gyönyörű Bond lányok, csörgő zsetonok, akciódús játékok, emblematikus filmslágerek... Minden, ami egy James Bond filmben is megtörténhet.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Kalóz témájú programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Kalóz

Akár egy dunai vagy balatoni hajóra is elvihetjük a kalóz partit, de vitorlákkal, kötelekkel, fahordókkal, csontvázakkal, koponyákkal, viharlámpásokkal, kincsesládákkal és egy óriási kormánykerékkel bárhol megteremtjük az autentikus enteriőrt és hangulatot. Tűzzsonglőrök, egyedi zenére koreografált kalóz tánc, papagáj show? Fűszersziget, rumkóstoló, Tortuga bár karibi koktélokkal? A tematikus programoknak és vendéglátásnak csak a képzelet szabhat határt.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Középkori programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Középkor

A vendégeket visszarepítjük a közel sem sötét, sokkal inkább csillogóan sokszínű középkorba. Gyertyák és gyertyatartók kerülnek a faasztalokra, lovagi páncélok a termek sarkaiba, vértek, kardok és zászlók a falakra. Korabeli ruhákba öltözött pincéreink fatálakon szervírozzák a királyi lakomát és cserépkupákba töltik a nemes nedűt. Akik igazán autentikusan szeretnének étkezni, kézzel fogyaszthatják a finomságokat és nyakba köthető szalvétákba törlhetik kezüket. A korhű szórakozásról lantművészek, trubadúrok, erőemberek, hastáncosok, tűznyelők és kardforgatók gondoskodnak, de nem mindennapi élményt és emléket kínál a középkori kaloda-fotózás is.

Ajánlatkérés

Las A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Las Vegas programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Las Vegas

A vendégeket Las Vegasba repítjük, ahol soha nem alszanak ki a fények és soha nem állnak meg a rulett kerekek. A hamisítatlan Vegas-i vendégfogadásról Marilyn Monroe és Elvis Presley hasonmások, valamint show girl-ök gondoskodnak. Az est folyamán a vendégek kockázat nélkül tehetik próbára szerencséjüket a póker-, a rulett-, a black jack- és a kocka asztaloknál, de lesz itt flipper és félkarú rabló is. Ha Vegas, akkor nem maradhatnak el az ikonikus Elvis és Sinatra slágerek, a látványos artista produkciók, de az illuzionista műsor és a stand up show sem.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Mesés kelet programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Mesés kelet

Az 1001 éjszaka meséit idéző enteriőrben hastáncosok, kígyóbűvölők, fakírok és tűznyelők szórakoztatják a vendégeket, de a shisha bár, a henna festés, a jósda és a repülő szőnyeg sem marad ki a programból. Miközben a levegőt az ánizs, a fahéj és a menta illata lengi be, a vendégek ízelítőt kapnak a kelet mesés, fűszeres ízeiből. A helyszín dekorációjában a gyönyörű kelmék és a csillogó drapériák éppúgy helyet kapnak, mint a díszes szőnyegek, a dúsan faragott paravánok, valamint a színes párnák és puffok.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott New York programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

New York

A New York City emblematikus épületeit idéző díszletek között a vendégek részesei lehetnek egy káprázatos cheerleading shownak, együtt fotózkodhatnak a Szabadság szoborral, a greenbox technikának köszönhetően megmászhatják az Empire State Buildinget, büntetlenül grafitizhetnek a digitális falra, elámulhatnak az akrobatikus kosárlabda bemutatón és a break dance csapat rögtönzött táncpárbaján, de beülhetnek egy ikonikus New York-i sárga taxi volánja mögé is. A büféasztalokra a street food hazájából érkeznek az ételek, bártenderünk pedig bárkinek kikeveri Carry Bradshow kedvencét, a Cosmopolitant. Aki kevésbé „csajos” italra vágyik, Manhattant is kérhet a bárpultnál.

Ajánlatkérés

PárizsA százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Párizs programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Párizs

A vendégeket a világ legromantikusabb városába, Párizsba repítjük, a francia sanzonok és kuplék szárnyán. A látványos kánkán bemutató, a pantomim show, a karikatúra rajzoló és a tangóharmonika művész révén mindenki átadhatja magát a semmihez sem fogható francia varázsnak, melyet Moulin Rouge hangulatú revü műsorral koronázunk meg. A hab a tortán a francia ínyencségeket felvonultató gasztro sarok, igény szerint sajt-, macaron-, osztriga-, pezsgő-, bor-, vagy konyak kóstolóval.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Retro témájú programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Retro

Egy fergeteges este, amikor farmotoros Ikarusszal szállítjuk a vendégeket a helyszínre, ahol nem csak a díszlet és a programok, de a catering is a 70-es, 80-as éveket idézi. Aki emlékszik még a málnaszörp és a jaffa ízére és megkóstolná az újragondolt menza kajákat, garantáltan jól fogja érezni magát. A nosztalgikus hangulatért korabeli dal-, reklám- és italfelismerő játékok, retro vidámpark, Trabantos élményfotózás és örökifjú retro sztárok felelnek, de csapatépítő táncdalfesztivál show, retro video disco és karaoke bajnokság is színesítheti a programot.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Riói karnevál témájú programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Riói Karnevál

Pálmafákkal, kávés zsákokkal és gyümölcskosarakkal díszítjük a rendezvény helyszínét, ahová elvisszük a riói karnevál vérpezsdítő ritmusát és semmihez sem hasonlító forró hangulatát. A fantasztikus tollas kosztümökbe és flitteres bikinikbe bújt szamba táncosok, a szenvedélyes, tüzes muzsika, a jellegzetes csípőmozdulatok, az akrobatikus elemekkel tarkított, látványos capoeira bemutató és a fergeteges dobshow a brazil életérzés esszenciáját adják, nem beszélve a hamisítatlan dél-amerikai dallamokra koreografált freestyle focibemutatóról, valamint a kávé- és koktélbárról. Latin bártenderünk kezei közül kerül ki a legjobb Caipirinha, melyből mindenki kellő bátorságot meríthet a közös tánctanuláshoz.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Rock and roll programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Rock and roll

Pöttyös rucik, pörgős szoknyák, tűsarkak, kockás zakók, háromszögre kötött nyakkendők: a vendégek az este folyamán hamisítatlan jampivá és jampipivé válhatnak, s egy fergeteges rockabilly partiban vehetnek részt, melynek minden történését a Hungária együttes ikonikus slágereire fűzzük fel. A legendás zenekar házibuli hangulatot teremtő, életvidám dalai ma is megdobogtatják a szíveket, megmozgatják a lábakat és felperdítik a szoknyákat. A rendezvényhelyszín fényárban úszó Menthol Hotellé alakul, pepita táncparkettel, neon színekben villódzó reklámfeliratokkal, zenegépekkel, csilingelő flipperekkel. E káprázatos helyen tengernyi csoda várja a vendégeket: belőtt séró az uraknak, cicás tusvonal, tűzpiros ajkak, libbenő lófarkak a hölgyeknek, rulett és black jack a játékteremben, tánctanulás a Jampi Angyalok tánciskolájában, limbó verseny, hullahopp és kötélugró show, retro játékpark, nyalóka- és rágógumibár. És ez csak egy kis ízelítő a jampec parti lehetséges programjából.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Tűz és jég programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Tűz és jég

Bármi is legyen az alkalom, a tűz és a jég drámai egymás mellé állítása garantáltan elvarázsolja a vendégeket. Míg a vibráló lángvöröst tűzzsonglőrök, tűztáncosok és tűznyelők fergeteges produkciója, a jeges fehéret jégszobrász show képviseli. A látványos párosítás a dekoráció mellett a vendéglátásban is megjelenik: jégbár, jégpoharakban felszolgált hűsítő koktélok, mínusz 197 fokos folyékony nitrogén felhasználásával készülő fagylatkülönlegességek, tematikus jégszobrokkal díszített büféasztalok és látványpultban kínált tüzes finomságok várják a vendégeket.

Ajánlatkérés

VadnyugatA százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Vadnyugati programest egyedi hangulatú, izgalmas és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Vadnyugat

A hamisítatlan vadnyugati szalonban kánkán táncosok, cowboyok és indiánok várják a vendégeket, egy egész estés szórakozásra. Aki kellő erőt gyűjtött a tüzes víz kóstolása során, felpattanhat a rodeó bika- vagy ló hátára, próbára teheti célzó képességét a western céllövöldében vagy mindent egy lapra tehet fel a vadnyugati játék- és kártyabarlangban. Aki pedig túlesett a „Wanted dead or alive” plakátfotózáson, lőhet egy közös selfie-t Charles Bronson hazai hasonmásával. Nem maradhat ki a programból a klasszikus western sortánc sem, melyhez hazánk legjobb country zenekara húzza a talpalávalót.

Ajánlatkérés

 

 

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.