Karácsonyi rendezvények

Év végén, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi parti, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. Az ünnepi szezon közepén mindenki alig várja, hogy együtt pöröghessen a kollégákkal vagy az ügyfelekkel. Ho-ho-hogy ne okozzunk számukra csalódást, számos alternatívát kínálunk, a klasszikustól a zúzósig.

 

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi buborék parti szabad teret enged a belső gyermekünk megélésének legyen szó magán rendezvényről, vagy céges buliról.

Buborék parti

Ha év végi ünnepek, akkor pezsgő, ha pezsgő, akkor buborékok. A felnőttekben is elevenen élő gyermeki álomvilágot megidézve, a rendezvény minden programelemét a zöldes-kékes-lilás színű, gömbölyded formájú varázslatos buborékok köré szervezzük. Óriás pezsgőspohár show közel 800 liter vízben? Exkluzív táncprodukció egy hatalmas buborékban? Óriásbuborék show? Élményfotózás egy ember nagyságú buborék vagy egy gigantikus hógömb belsejébe bújva? Greenbox fotózás vicces úszódresszekben és fürdősapkákban pózolva? Pohárkoncert? Prosecco csapolás egy gyönyörűen felújított vintage Piaggio Ape rakteréből? Pezsgő- vagy prosecco fal? Pezsgőtorony építés szablyás pezsgőbontással? Velünk bármi lehetséges!

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi candyland rendezvényeken az édességeké a főszerep. A buli alkalmával mindenki garantáltan megtalálja a kedvenc édességét.

Candyland

Ki ne szeretné az édességet, különösen karácsonykor!? Az óriási cukorka botokkal és nyalókákkal díszített rendezvénytérben gazdagon megrakott candy bár kocsi, csokoládé szökőkút, valamint karácsonyi színekben, mintákban és ízekben pompázó fánk- és habcsók fal viszi édes kísértésbe a vendégeket, akik látványos pultunknál maguk süthetik a pillecukrot. A hab a tortán az interaktív csokoládé- és bonbonkóstolás, a cupcake díszítő állomás és a cukorka akrobaták káprázatos produkciója.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett csúnya pulcsi verseny igazi céges hagyományt teremthet. Ezen a napon bátran viselhetik a kollégák a legcsicsásabb pulóverüket.

Csúnya pulcsi verseny

Ha a karácsonyi party az irodába szorul, a nagy napon jöjjön minden kolléga a nagymamájától kapott, vagy saját készítésű, esetleg boltban vásárolt csúnya pulcsijában és szálljon ringbe a legrondább pulcsi díjért. A csicsásabbnál csicsásabb kötöttárukban remekül lehet pózolni a helyszínre vitt selfie automata előtt. A vicces egyéni vagy csoportképekhez egy bőröndnyi jópofa karácsonyi kiegészítőt, kelléket és fotópálcát biztosítunk. A fergeteges hangulatot tovább fokozhatjuk, közel 20 féle, a karácsony szellemében megálmodott, 1 perc és nyersz típusú játékunkkal.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett diótörő ünnepség igazi karácsonyi hangulatot hoz az év zárásához. A vacsorát követően akrobatikus balett műsorral kedveskedünk.

Diótörő

A Diótörő világszerte a karácsonyi csodavárás meghatározó élménye. Miközben a mézeskalács, a sült gesztenye és a forralt bor illata lengi be a vendégfogadó teret, az érkezők egy gigantikus hógömbben együtt fotózkodhatnak a legszebb karácsonyi mese figuráit megformáló statisztákkal. A klasszikus karácsonyi vacsorát követően életre kelnek Csajkovszkij remekművének legmesésebb jelenetei egy, az akrobatikus balett és a cirkuszművészet legjavát elegyítő különleges produkcióban.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi forralt bor  készítő versenyen kollégáink összemérhetik tudásokat. Az este végére kiderül kinél rejlik a legjobb recept.

Forralt bor készítő verseny

Mi hozza össze leginkább a kollégákat és mi deríti őket jókedvre egy zimankós téli munkanapot követően? Természetesen a forralt bor. A kisebb csapatokra osztott munkatársaknak minden szükséges alapanyagot és kelléket biztosítunk a hideg napok kedvenc italának elkészítéséhez. Bármelyik csapat előállhat saját titkos forralt bor receptjével, de ihletet is meríthetnek a verseny előtt és alatt felszolgált italokból. Természetesen ínycsiklandozó borkorcsolyákkal és sült gesztenyével is készülünk a kültéri programra, nehogy idő előtt kidőljön a társaság.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi hütte parti minden kollégának meghozza az igazi karácsonyi hangulatot. Finom bajor csemegék, fűszeres forralt bor és puncs.

Hütte parti

A vendégek egy fenyőfákkal, szánkókkal, sílécekkel, valamint pihe-puha takarókkal és szőrmékkel gazdagon dekorált, hamisítatlan alpesi hüttébe érkeznek, ahol bajor csemegével, fűszeres forralt borral és punccsal, valamint tejszínhabos forró csokoládéval fogadjuk őket. A tematikus kulináris élmények mellett látványos jégfaragó show, sí- és snowboard szimulátor, sör curling, síkabint formázó fotósarok, virtuális hógolyó csata és vicces shot ski verseny járul hozzá a hütte élményhez, melyet hóágyúzással teszünk teljessé.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi ice, ice baby program során nem mindennapi jégszobrászatot csodálhatunk meg kollégáinkkal a közös korcsolyázás előtt.

Ice, ice baby

A nem mindennapi programot látványos show nyitja, melynek során világbajnok jégszobrászunk láncfűrésszel kifaragja ügyfelünk logóját vagy bármilyen előre egyeztetett, jellegzetes téli figurát. A jégbárban jégpoharakban kínáljuk a hűsítő koktélokat és mínusz 197 fokos folyékony nitrogén felhasználásával készítjük a ködfelhőben gőzölgő, különleges fagylaltokat. A varázslatos jégvilág tematikával berendezett óriási hógömbben akár 5-6 vendég is együtt fotózkodhat, tematikus kiegészítőket és fotópálcákat használva a pózoláshoz, de a sí- vagy snowboard szimulátor is remek szórakozást garantál. Ha mindez nem elég, plasztik jégpályát építünk (akár beltérre is), ahol a mesés jégrevüt követően, a vendégek hajnalig korizhatnak.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi jégfaragó workshop alkalmával minden kolléga megmutathatja saját kreativitását és kézügyességét profi segítség mellett.

Jégfaragó workshop

A bel- vagy kültéren egyaránt megvalósítható programot látványos show nyitja, melynek keretében világbajnok jégszobrászunk láncfűrésszel kifaragja ügyfelünk logóját, vagy bármilyen előre egyeztetett, jellegzetes téli figurát. A profi bemutatót követően, a vendégek maguk is próbára tehetik kreativitásukat és ügyességüket, s profi asszisztencia mellett megtapasztalhatják, hogyan kell a méretes jégtömbökkel bánni. Az alkotásokat jégszobrászunk zsűrizi és a győzteseket meglepetés ajándékkal jutalmazza. A szórakozást mobil bárpultal tesszük teljessé, ahol kéz- és lélekmelegítő téli kedvenceket – forralt bort, fűszeres puncsot, forró csokit, habos kakaót, almás-fahéjas teát és sült gesztenyét - kínálunk.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett Karácsony a föld körül tematikus parti összehozza a cégnél dolgozó eltérő kultúrákból származó kultúrákat az ünneplés alatt.

Karácsony a Föld körül

Ez a témaparti kiváló választás olyan cégeknek, ahol a világ számos tájáról dolgoznak együtt kollégák. A rendezvény helyszíne több szegmensre osztva ad otthont a kiválasztásra kerülő országoknak, azokra jellemző ünnepi dekorációval, karácsonyi ételekkel és italokkal, tematikus produkciókkal és nemzeti játékokkal várva a vendégeket. Jelenleg 11 országra (Magyarország, Olaszország, Finnország, Franciaország, Németország, Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Anglia, Ausztria, India) rendelkezünk kidolgozott tematikával, de lehetőség van további, a megrendelőnk szempontjából fontos ország-állomások megvalósítására is.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett Karácsonyi film maraton során óriás vetítővásznunkon élvezheti az iroda az örök klasszikusokat és újdonsült kedvenceket egyaránt.

Karácsonyi film maraton

Házhoz visszük hatalmas vetítővásznunkat, babzsákjainkat, óriási párnáinkat és pihe-puha takaróinkat, s már kezdődhet is a nagy, közös irodai mozizás a kollégák kedvenc karácsonyi filmjeivel. Az ünnepi film maratonhoz klasszikus tasakokban kínáljuk a helyben, frissen pattogtatott kukoricát, mobil bárpultunknál pedig mindenki kedvére fogyaszthatja kedvenc téli italát, legyen az forralt bor, illatos, fűszeres puncs, forró csoki, kakaó vagy almás-fahéjas tea. A hangulatos napközbeni vagy munka utáni programra vicces karácsonyi filmkvízzel is készülünk.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett Karácsonyi filmek éjszakáján profi színészekből álló improvizációs csapatunk felejthetetlen emlékeket nyújt az egész irodának.

Karácsonyi filmek éjszakája

Vérbeli színészekből álló improvizációs csapatunk fergeteges hangulatot varázsol a színpadra. Rögtönzéseik témája mi lehetne más, mint az unalomig ismételt, mégis minden évben örömmel várt karácsonyi filmek világa. Az interaktív jeleneteket műsorvezetőnk bizonyos pontokon megszakítja, lehetőséget adva arra, hogy a vendégek valós időben, a helyszínen dönthessenek az események további menetéről. Így minden előadás során egyedi, a résztvevők által befolyásolt, felejthetetlen sztori kerekedik a színészek játékából. Moderátorunk olyan filmes témájú kvízkérdésekkel is készül, melyekre még a legravaszabb vendégek sem fogják tudni „kiiguglizni” a választ. A pezsgő hangulatú impro showt karácsonyi kasszasikerekhez kapcsolódó további játékokkal és „filmes” vendéglátással teszünk teljessé.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi kürtőskalács készítő workshopon különleges gasztro kalandon vehet részt az iroda minden munkatársa az ünnepek előtt.

Kürtőskalács készítő workshop

A különleges gasztro kaland résztvevői megismerhetik a faszénparázson sült kürtőskalács titkait és saját kezűleg készíthetik el az adventi időszak csábító illatú édességét, a ma már Hungarikumnak számító finomságot. Profi asszisztencia mellett a vendégek maguk állíthatják össze a tésztát és tekerhetik fel azt a sütőfára, majd következhet a szén begyújtása, a sütés és az ízesítés, végül pedig a jóízű falatozás a közösen elkészített téli ínyencségből, melyhez forralt bort, fűszeres karácsonyi puncsot, forró csokoládét vagy almás-fahéjas teát kínálunk. A programra brandingelt kötényeket és névre szóló okleveleket is készítünk.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi mézeskalács házikó készítő workshopigazi csapatépítő közösségi élményt garantál az iroda minden munkatársa számára.

Mézeskalács készítő workshop

A mézeskalács házikó készítés igazi közösségi élmény, s nem is kell hozzá építészmérnöknek lenni. Elegendő egy kis kézügyesség, kreativitás és képzelőerő, s persze profi tortaművészünk, akinek szakmai segítségével igazán látványos alkotások születhetnek. A program résztvevőit kisebb csapatokra osztjuk, majd a brandingelt kötények felkötését követően, már kezdődhet is a kreatív alkotómunka, helyszínre vitt mézeskalácsház építő- és dekorációs szettjeink felhasználásával. A workshopra hangulatos karácsonyi zenével, valamint forralt bort, fűszeres puncsot, forró csokit vagy almás-fahéjas teát kínáló mobil bárral is készülünk.

Ajánlatkérés

 

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.