Karácsonyi rendezvények

Év végén, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi parti, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. Az ünnepi szezon közepén mindenki alig várja, hogy együtt pöröghessen a kollégákkal vagy az ügyfelekkel. Ho-ho-hogy ne okozzunk számukra csalódást, számos alternatívát kínálunk, a klasszikustól a zúzósig.

 

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi candyland rendezvényeken kizárólag az édességeké a főszerep, ahol mindenki garantáltan megtalálja a kedvenc édességét.

Candyland

Ki ne szeretné az édességet, különösen karácsonykor!? Az óriási cukorka botokkal és nyalókákkal díszített rendezvénytérben gazdagon megrakott candy bár kocsi, csokoládé szökőkút, valamint karácsonyi színekben, mintákban és ízekben pompázó fánk- és habcsók fal viszi édes kísértésbe a vendégeket, akik látványos pultunknál maguk süthetik a pillecukrot. A hab a tortán az interaktív csokoládé- és bonbonkóstolás, a cupcake díszítő állomás és a cukorka akrobaták káprázatos produkciója.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett diótörő ünnepség igazi karácsonyi hangulatot hoz az év zárásához. A vacsorát követően balett műsorral kedveskedünk vendégeinknek.

Diótörő

A Diótörő világszerte a karácsonyi csodavárás meghatározó élménye. Miközben a mézeskalács, a sült gesztenye és a forralt bor illata lengi be a vendégfogadó teret, az érkezők egy gigantikus hógömbben együtt fotózkodhatnak a legszebb karácsonyi mese figuráit megformáló statisztákkal. A klasszikus karácsonyi vacsorát követően életre kelnek Csajkovszkij remekművének legmesésebb jelenetei egy, az akrobatikus balett és a cirkuszművészet legjavát elegyítő különleges produkcióban.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi forralt bor készítő versenyen kollégái összemérhetik tudásukat. Az este végére kiderül kinél rejlik a legjobb recept.

Forralt bor készítő verseny

Mi hozza össze leginkább a kollégákat és mi deríti őket jókedvre egy zimankós téli munkanapot követően? Természetesen a forralt bor. A kisebb csapatokra osztott munkatársaknak minden szükséges alapanyagot és kelléket biztosítunk a hideg napok kedvenc italának elkészítéséhez. Bármelyik csapat előállhat saját titkos forralt bor receptjével, de ihletet is meríthetnek a verseny előtt és alatt felszolgált italokból. Természetesen ínycsiklandozó borkorcsolyákkal és sült gesztenyével is készülünk a kültéri programra, nehogy idő előtt kidőljön a társaság.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi hütte parti minden kollégának meghozza a valódi karácsonyi hangulatot. Finom bajor csemegék, fűszeres forralt bor és puncs.

Hütte parti

A vendégek egy fenyőfákkal, szánkókkal, sílécekkel, valamint pihe-puha takarókkal és szőrmékkel gazdagon dekorált, hamisítatlan alpesi hüttébe érkeznek, ahol bajor csemegével, fűszeres forralt borral és punccsal, valamint tejszínhabos forró csokoládéval fogadjuk őket. A tematikus kulináris élmények mellett látványos jégfaragó show, sí- és snowboard szimulátor, sör curling, síkabint formázó fotósarok, virtuális hógolyó csata és vicces shot ski verseny járul hozzá a hütte élményhez, melyet hóágyúzással teszünk teljessé.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi jégfaragó workshop alkalmával minden kolléga megmutathatja kreativitását és kézügyességét profi segítség mellett.

Jégfaragó workshop

A bel- vagy kültéren egyaránt megvalósítható programot látványos show nyitja, melynek keretében világbajnok jégszobrászunk láncfűrésszel kifaragja ügyfelünk logóját, vagy bármilyen előre egyeztetett, jellegzetes téli figurát. A profi bemutatót követően, a vendégek maguk is próbára tehetik kreativitásukat és ügyességüket, s profi asszisztencia mellett megtapasztalhatják, hogyan kell a méretes jégtömbökkel bánni. Az alkotásokat jégszobrászunk zsűrizi és a győzteseket meglepetés ajándékkal jutalmazza. A szórakozást mobil bárpultal tesszük teljessé, ahol kéz- és lélekmelegítő téli kedvenceket – forralt bort, fűszeres puncsot, forró csokit, habos kakaót, almás-fahéjas teát és sült gesztenyét - kínálunk.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett Karácsony a föld körül tematikus parti összehozza a cégnél dolgozó eltérő kultúrákból származó kollégákat az ünneplés alatt.

Karácsony a Föld körül

Ez a témaparti kiváló választás olyan cégeknek, ahol a világ számos tájáról dolgoznak együtt kollégák. A rendezvény helyszíne több szegmensre osztva ad otthont a kiválasztásra kerülő országoknak, azokra jellemző ünnepi dekorációval, karácsonyi ételekkel és italokkal, tematikus produkciókkal és nemzeti játékokkal várva a vendégeket. Jelenleg 11 országra (Magyarország, Olaszország, Finnország, Franciaország, Németország, Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Anglia, Ausztria, India) rendelkezünk kidolgozott tematikával, de lehetőség van további, a megrendelőnk szempontjából fontos ország-állomások megvalósítására is.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett Karácsonyi film maraton során óriás vetítővásznunkon egyaránt élvezheti az iroda az örök klasszikusokat és újdonsült kedvenceket.

Karácsonyi film maraton

Házhoz visszük hatalmas vetítővásznunkat, babzsákjainkat, óriási párnáinkat és pihe-puha takaróinkat, s már kezdődhet is a nagy, közös irodai mozizás a kollégák kedvenc karácsonyi filmjeivel. Az ünnepi film maratonhoz klasszikus tasakokban kínáljuk a helyben, frissen pattogtatott kukoricát, mobil bárpultunknál pedig mindenki kedvére fogyaszthatja kedvenc téli italát, legyen az forralt bor, illatos, fűszeres puncs, forró csoki, kakaó vagy almás-fahéjas tea. A hangulatos napközbeni vagy munka utáni programra vicces karácsonyi filmkvízzel is készülünk.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi kürtőskalács készítő workshopon különleges gasztro kalandon vehet részt az iroda minden dolgozója az ünnepek előtt.

Kürtőskalács készítő workshop

A különleges gasztro kaland résztvevői megismerhetik a faszénparázson sült kürtőskalács titkait és saját kezűleg készíthetik el az adventi időszak csábító illatú édességét, a ma már Hungarikumnak számító finomságot. Profi asszisztencia mellett a vendégek maguk állíthatják össze a tésztát és tekerhetik fel azt a sütőfára, majd következhet a szén begyújtása, a sütés és az ízesítés, végül pedig a jóízű falatozás a közösen elkészített téli ínyencségből, melyhez forralt bort, fűszeres karácsonyi puncsot, forró csokoládét vagy almás-fahéjas teát kínálunk. A programra brandingelt kötényeket és névre szóló okleveleket is készítünk.

Ajánlatkérés

Az IBUSZ által szervezett karácsonyi mézeskalács házikó készítő workshop igazi csapatépítő közösségi élményt garantál az iroda minden munkatársa számára.

Mézeskalács készítő workshop

A mézeskalács házikó készítés igazi közösségi élmény, s nem is kell hozzá építészmérnöknek lenni. Elegendő egy kis kézügyesség, kreativitás és képzelőerő, s persze profi tortaművészünk, akinek szakmai segítségével igazán látványos alkotások születhetnek. A program résztvevőit kisebb csapatokra osztjuk, majd a brandingelt kötények felkötését követően, már kezdődhet is a kreatív alkotómunka, helyszínre vitt mézeskalácsház építő- és dekorációs szettjeink felhasználásával. A workshopra hangulatos karácsonyi zenével, valamint forralt bort, fűszeres puncsot, forró csokit vagy almás-fahéjas teát kínáló mobil bárral is készülünk.

Ajánlatkérés

 

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.