Sarti – Közlemény

Sarti

Kisütött a nap Sartin

Tegnap éjszaka vihar söpört végig Görögország Északi részén, ami érintette a Halkidiki – félsziget közkedvelt üdülőtelepülését Sartit is. Jelenleg a településen tartózkodó 255 utasunk jól van, személyi sérülés nem történt. Apartmanházainkban nem történt sérülés, továbbra is várják vendégeinket.

Mint ismeretes 2019. július 10-én 23.00 óra körül nagy erejű vihart pusztított a Görögország északi részén, Halkidiki – félszigeten. Sartin a helyi asszisztenciánk személyesen vette fel a kapcsolatot utasainkkal, és járták végig szállásainkat. A rendelkezésre álló információink szerint mindenki jól van, személyi sérülés nem történt. A félszigeten az áram és vízszolgáltatás, valamint a telefon és internet vonalak akadoznak, de a szakemberek folyamatosan dolgoznak a helyreállításon, mely előreláthatólag a késő délutáni órákra áll helyre. Az eső elállt, újra emberek népesítik be a település főutcáját, ahol az üzletek, aggregátorral rendelkező éttermek és kávézók, éttermek várják a vendégeket.

Kategória: Hírek, Közlemények
3 comments on “Sarti – Közlemény
  1. Káldi Katalin szerint:

    Én kifejezetten nagyon meg voltam elégedve!

  2. Szalai Iren. Szeged szerint:

    2x nemsikerül Sartira eljutni.Jun. töröltek az utunkat,most aug. 28-àn indulnànk,de ez is veszèlyben van,mèg kivàrunk.ha lesz addig vàltozàs.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*