Online repülőjegy kereső - Foglalja le repülőjegyét nálunk!

Elutazna egy európai városba? Vagy éppen egy távoli kontinensre repülne? Ne keresgéljen tovább, foglalja le az IBUSZ-nál repülőjegyét! Az IBUSZ online repülőjegy keresőjével könnyedén megtalálhatja és lefoglalhatja repülőjegyét.

 

Tisztelt Utasunk,

A Budapest Airport tájékoztatása szerint az UEFA Európa Liga döntő időszakában, 2023. május 31- június 01. között a budapesti repülőtéren erős forgalomnövekedésre, torlódásokra kell számítani, valamint a repülőtér megközelítéséhez is a szokásostól lényegesen hosszabb menetidő lehet szükséges. Kérjük, hogy a reptérre kiérkezést ennek figyelembevételével körültekintően tervezze meg.

Bővebb információ elérhető:

https://www.bud.hu/budapest_airport/media/hirek/aktualis_sajtokozlemenyek/a_budapest_airport_felkeszult_az_uefa_europa_liga_dontore_fontos_informaciok_az_utasoknak.html

Budapest Airport telefonos ügyfélszolgálat (+36 1 296 7000)

Kellemes utazást kívánunk! IBUSZ Utazási Irodák Kft.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, különös gondossággal tájékozódjon az épp aktuális utazási rendelkezésekről, feltételekről! Bővebb és naprakész információkért látogasson el a Konzuli Szolgálat oldalára!

 

A fenti keresőben válassza ki az indulási repteret, majd a célországot, illetve az indulási dátumot. Lehetősége van az utasok számát és a preferált légitársaságot is megadni. A listaoldalon rendezze a találatokat dátum, idő, vagy ár alapján. A szükséges adatok megadásával akár bankkártyával is lefoglalhatja repülőjegyét! Kellemes utazást kívánunk. Amennyiben kérdése merülne fel, az alábbi elérhetőségeken várjuk jelentkezésést!

 

Covid19 Repjegyek

Kapcsolat

Nyitva tartás: munkanapokon 09.00-17.00