Keresd egész évben széleskörű utazási kínálatunkat Tunéziába, Egyiptomba és a Kanári-szigetekre is!

A százhúsz éves IBUSZ utasai egész nyáron élvezhetik széles körű utazási kínálatunk ajánlatait, melyekkel eljuthatnak a legegzotikusabb nyaraló paradicsomokba.

A gondtalan ellátás, az all-inclusive szállodák pihentető világa érdekli? A Kanári-szigetek már jól megszokott tengerparti környezetét, vagy éppen az egyiptomi kényelmét keresi? Ne kutasson tovább, hiszen az IBUSZ-ban az ország egyik legnagyobb kínálata között találhatja meg az Önnek leginkább megfelelőt! Kérjen online ajánlatot ha nem biztos a célországban, vagy irodáinkban válogasson a több ezer szállásajánlat között!

Tengernyi kínálat egy helyen! Álmodd meg a nyaralásod és az IBUSZ megszervezi!

Tekintse meg a kanári, egyiptomi és tunéziai leírásainkat, és foglalja le utazását bármelyik IBUSZ utazási irodában, vagy kérjen ajánlatot online!

 

Foglaljon IBUSZ garanciával!

Bármelyik utat is választja, az IBUSZ 118 éves tapasztaltával és vagyoni biztosítékával biztosítja Önt utazása során. Viszonteladói partnerhálózatunk révén ugyanazt az ügyintézést fogja kapni, mintha az IBUSZ saját szervezésű útjait foglalta volna. Az IBUSZ garancia azt a tour operator-i tevékenységet jelenti, amivel még egyetlen utasunkat sem hagytuk magára!

 

Pihenés és aktív kikapcsolódás a Kanári-szigeteken


Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura és Gran Canaria szigeteken


A Kanári-szigeteknek különleges klímája van. Egzotikus éghajlatának köszönhetően, a szigetcsoport egész évben kiváló üdülőhely az idelátogatóknak.

Szállások | Irodakereső

A százhúsz éves IBUSZ utasai egész nyáron élvezhetik széles körű utazási kínálatunk ajánlatait, melyekkel eljuthatnak a Kanári-szigetek nyaraló paradicsomaiba.


A százhúsz éves IBUSZ utasai egész nyáron élvezhetik széles körű utazási kínálatunk ajánlatait, melyekkel eljuthatnak Egyiptom csodás nyaraló paradicsomaiba.

Egyiptomi nyaralás 5*-os szállodákban


Hurghada, El Gouna, Makadi és további egyiptomi városokba!


Piramisok, évezredes rejtélyek, végeláthatatlan homoksivatag és a fenségesen hömpölygő Nílus: Egyiptom a kalandok és kontrasztok hatalmas országa, lenyűgöző múlttal, szédítően ellentmondásos jelennel és csodásan változatos természeti kincsekkel

Szállások | Irodakereső

Tunéziai kikapcsolódás


Fakultatív programokkal, al-inclusive ellátással


 Észak-Afrika legkisebb országa gazdag és változatos múlttal, csodás kulturális örökséggel rendelkezik. Tunézia területén körülbelül az időszámításunk előtti 3. évezredben jelentek meg a nomád berberek, ám az első állandó települések csak a föníciaiak idején alakultak ki. A fontos kikötőváros, Karthágó megalapítása Kr. e. 814-re tehető, tengeri befolyása miatt azonban szinte mindig Róma ellenségének számított.

Szállások | Irodakereső

A 120 éves IBUSZ utasai egész nyáron élvezhetik széles körű utazási kínálatunk ajánlatait, melyekkel eljuthatnak Tunézia csodás nyaraló paradicsomaiba.

 

Ismerje meg az alábbi országokat!

A 120 éves IBUSZ utasait egész nyáron aktív és hagyományos pihenési lehetőségekkel várja a Kanári-szigetek szemetgyönyörködtetően csodálatos vidéke.

Kanári-szigetek

A Kanári-szigeteknek különleges klímája van. Egzotikus éghajlatának köszönhetően, a szigetcsoport egész évben kiváló üdülőhely az idelátogatóknak.

A Kanári-szigetekről részletesen
 

A 120 éves IBUSZ utasait egész nyáron aktív és hagyományos pihenési lehetőségekkel várja a Egyiptom kalandokkal kecsegtető, csodálatos ősi vidéke.

Egyiptom

Piramisok, évezredes rejtélyek, végeláthatatlan homoksivatag és a fenségesen hömpölygő Nílus: Egyiptom a kalandok és kontrasztok hatalmas országa, lenyűgöző múlttal...

Egyiptomról részletesen
 

A százhúsz éves IBUSZ utasait egész nyáron aktív és hagyományos pihenési lehetőségekkel várja a Tunézia kalandokkal kecsegtető, ősi titkokat rejtő vidéke.

Tunézia

Észak-Afrika legkisebb országa gazdag és változatos múlttal, csodás kulturális örökséggel rendelkezik. A francia befolyás a mai napig is érezhető, főleg kulturális és nyelvi vonalon: bár Tunézia hivatalos nyelve az arab, a kereskedelemben jelentős mértékben használják a franciát is.

Tunéziáról részletesen
 

Több ezer remek ajánlat várja Önt!

Az ország legnagyobb kanári-szigeteki, egyiptomi és tunéziai ajánlatai egy helyen összegyűjtve! Mindez IBUSZ garanciával, és száz éves múltjával. Keressen bennünket bizalommal!

Ajánlatkérés