Előfoglalási kedvezmény 2018

Előfoglalási akció az IBUSZ-nál

Megtervezte már 2018-as nyaralását?

Ön már tudja hol fog nyaralni idén nyáron? Egy homokos tengerparton pihenne, vagy éppen egy kirándulás frissítené fel leginkább? Itt a megfelelő alkalom, hogy lefoglalja nyaralását az IBUSZ-nál, hiszen nagyszerű előfoglalási akcióval várjuk!

2018-as nyaralás 15%-os előfoglalási kedvezménnyel

2018. február 28-ig 15%-os előfoglalási kedvezménnyel választhatja ki álmai utazását! A legnépszerűbb úti célok között választhat az IBUSZ kínálatában, többek közt Olaszország, Görögország, Horvátország, Spanyolország vagy Bulgária! Általános 15%-os előfoglalási kedvezmény minden saját szervezésű utazásra (egyéni utazások, repülős csomagok, buszos csomagok-járulékos költségekre, felárakra nem vonatkozik).

Továbbá 50%-os előfoglalási kedvezmény a közlekedési eszközökre! (repülő, busz)

Mindezen felül az 50%-os kedvezmény a saját szervezésű májusi, júniusi és szeptemberi indulású közlekedési eszközökre. A kedvezmény a járulékos költségekre (illetékek, kompdíjak, kerozin, felárak) nem vonatkozik! Az akció igénybevételénél az odautazás dátuma számít, 40% előleg befizetésével, február 28-ig történő megrendeléssel. Csak repülőjegy és csak buszjegyre a kedvezmény nem érvényesíthető.

 

+Árfolyamgarancia: Amennyiben katalógusunkban megjelent ajánlataink bármelyikét 40% előleg befizetésével február 28-ig megrendeli, társaságunk vállalja, hogy az árfolyamváltozásból következő esetleges áremelést az Ön foglalására vonatkozóan nem érvényesíti.

 

Tekintse meg utazásainkat itt:

IBUSZ_ Görögország

Görögországi utazások

Szállások | További információk

IBUSZ_ Horvátország

Horvátországi utazások

Szállások | További információk

IBUSZ_Spanyolország

Spanyolországi utazások

Szállások| További információk

IBUSZ_Bulgária

Bulgáriai utazások

Szállások | További információk

IBUSZ_Olaszország

Olaszországi utazások

Szállások | További információk

Több ezer remek ajánlat várja Önt!

Ismerje meg az IBUSZ téli árualapját, és egzotikus kínálatát! Nem fog csalódni: az igazán elegáns trópusi szállodák között biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt! Ha pedig egyedi ötletei, kérései lennének, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, és megszervezzük Önnek pihenését!

Ajánlatkérés