Előfoglalási kedvezmények 2021

 

Előfoglalási akció az IBUSZ-nál - 2021

Megérkeztek 2021-as nyári mediterrán utazásaink, most nagyszerű előfoglalási kedvezménnyel

Ön már tudja hol fog nyaralni jövő nyáron? Egy homokos tengerparton pihenne, vagy éppen egy kirándulás frissítené fel leginkább? Itt a megfelelő alkalom, hogy lefoglalja nyaralását az IBUSZ-nál, hiszen nagyszerű előfoglalási akcióval várjuk! Ne hezitáljon, döntsön most, szabad helyeink hamar betelnek, a last minute időszak pedig nagyon messze van még!

 

2021-es nyaralás 15%-os előfoglalási kedvezménnyel

2021. március 31-ig 15%-os előfoglalási kedvezménnyel választhatja ki álmai utazását! A legnépszerűbb úti célok minőségi szálláshelyei között válogathat az IBUSZ kínálatában, többek közt Olaszország, Görögország, Horvátország, Spanyolország vagy Bulgária! A 15%-os előfoglalási kedvezmény minden saját szervezésű külföldi utazásra (egyéni utazások, repülős csomagok, buszos csomagok) vonatkozik, az az utazás teljes díjából kerül levonásra. A weboldalon kék színnel feltüntetett díjak mártartalmazzák az előfoglalási kedvezményt, valamint az igénybe vehető extra kedvezményt is. A pirossal áthúzott összeg mindig az eredeti, teljes díjat jelöli.

 

Tokkal - Vonóval

IBUSZ_ Tokkal-vonoval

Weboldalunkon, plakátjainkon és egyéb hirdetéseinkben feltüntetett díjak az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaznak. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja.
Bízunk benne, hogy utasaink is elkötelezettek maradnak az átláthatóság és az IBUSZ iránt!

 

Extra 20%-os előfoglalási kedvezmény a repülőjegy árából!

Mindezen felül extra 20%-os kedvezmény a jegyárból a saját szervezésű májusi, júniusi és szeptemberi (augusztus 25-e után induló) indulású repülőgépes külföldi utazások esetén, mely szintén tartalmazza a kötelezően fizetendő díjakat.

 

Extra 40%-os előfoglalási kedvezmény az autóbusz árából!

Mindezen felül az 40%-os kedvezmény a saját szervezésű májusi, júniusi és a szeptemberi (augusztus 25-e után induló) indulású autóbuszos külföldi utazások esetén a buszjegy árából.

Társaságunk által biztosított különféle kedvezményeket, pl. törzsutas, „Last Minute” akciók, pótágy- és gyermekkedvezmények, összevonni nem lehet.

 

IBUSZ_ 0_Ftos_eloleg

Foglalj most 0 Ft előleggel és mi garantáljuk utazásodat!

  • 0% előleggel foglalhatók a 2021.május 1. után induló utak március 31-ig
  • Kockázatmentes foglalás: a pandémia miatt kialakult helyzetben mentesítjük utasainkat az anyagi rizikóvállalás alól, illetve biztosítjuk a későbbi ingyenes, minden kötelezettségtől mentes lemondási, átfoglalási lehetőséget 2021. március 31-ig
  • Garantált árelőny: az előfoglalási akciós árak mellett az érvényes foglalással rendelkezők részére a díjakat az utazás megkezdéséig garantáljuk
  • Fizesd az előleget később! 2021. március 31-ig valamennyi foglalást tartjuk és garantáljuk. A foglalás teljes díjának 40 %-át (előlegét) egyéni döntéstől függően, de legkésőbb 2021. március 31-ig elegendő kiegyenlíteni. Amennyiben március 31-ig előlegfizetés nem történik, úgy a foglalás automatikusan, minden következmény nélkül törlődik. A fennmaradó 60% az utazás indulását megelőző 30. napig fizetendő.

Foglalás feltételei

  • Egy e-mail címről és azonos IP címről ugyanazon utasnevekre vonatkozóan maximum 2 foglalás készíthető a 2021. nyári szezonra
  • elfogadott és hivatalosan aláírt utazási szerződés és annak melléklete
  • 7%-os előfoglalási kedvezmény a május 1. után induló utakra, mely március 31-ig történő foglalás esetén érvényes

Újdonságok

  • Első alkalommal lesz elérhető Budapestről közvetlen charterjárattal Lefkada, a mesés Ion sziget
  • 7, 10 és 11 éjszakás turnusokkal, óriási kínálattal került be ismét kínálatunkba Törökország,
  • Szicília, Santorini, Menorca és Ibiza közvetlen járattal lesz elérhető Budapestről

 

MindigTV

 

Görögország 2021 nyaralás

A világ egyik leglátogatottabb országa, melyet az európai kultúra bölcsőjének is szoktak nevezni. 15000 km hosszú, tagolt partvidékén számtalan szebbnél szebb öböllel, páratlan strandokkal találkozhatunk. Az idelátogatókat azonban nemcsak az ország csodálatos tengerpartjai, hihetetlenül kéken csillogó és kristálytiszta tengervize, pompás hegyvonulatai, rendkívül kellemes mediterrán éghajlata csalogatja, hanem az ókori görög társadalom ránk hagyott emlékei is.

IBUSZ_ Görögország_Korfu

IBUSZ_ Görögország_Keflaónia

IBUSZ_ Görögország_zakinthos

IBUSZ_ Görögország_Rodosz

IBUSZ_ Görögország_Karpathos

IBUSZ_ Görögország_Kreta_2021

IBUSZ_ Görögország_Tolo

Peloponneszosz 2021 IBUSZ

IBUSZ_ Görögország_Olympos

IBUSZ_ Görögország_Halkidiki

IBUSZ_ Görögország_Kamena_vorula

IBUSZ_ Gorogorszag_Lefkada

IBUSZ_ Gorogorszag_Santorini

 

Előfoglalás 2021

Amennyiben 2021. március 31-ig foglal, 15% +20% vagy +40% extra előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)  

Török Riviéra 2021 nyaralás

A Török Riviérán, a Földközi-tenger festői déli partvidékén lépten-nyomon tapintható a történelem és a mitológia, ugyanakkor a természeti szépségek valódi kincsestára. A balzsamosan illatozó fenyvesek, a datolyától roskadozó pálmafák, a türkiz ezernyi árnyalatában csillogó, kristálytiszta tenger, a lenyűgöző vízesések, az égbe törő hegycsúcsok, a tengerbe szakadó sziklapartok, a lustán nyújtózó, homokos strandok évről évre vonzzák a látogatókat.

IBUSZ_ Török_Rivéra_Alanya

IBUSZ_ Török_Riviéra_Side

IBUSZ 2021 Törökország Antalya

IBUSZ 2020 Török Riviéra Belek

 

Előfoglalás 2021

Amennyiben 2021. március 31-ig foglal, 15% +20% vagy +40% extra előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)  

 

Spanyolország 2021 nyaralás

Az Ibériai-félszigeten, hazánknál kb. öt és félszer nagyobb területen, a Pireneusok sziklaormai mögött egy külön világ várja a látogatót. Változatos tájak, nagyszerű műemlékek, az ibérek, görögök, punok, rómaiak, nyugati gótok és arabok keze nyomával, pezsgő életű nagyvárosok és kikötők, múltjukba merült, fehér hegyi falvak, felhőkarcolók és barlanglakások, ez mind Spanyolország. A tengerpartokon kellemes mediterrán klíma, a mindennapokhoz szorosan kapcsolódó zene és tánckultúra, a tüzes flamenco Andalúziában és a méltóságteljes sardana Katalóniában, a fiesták tűzijátékokkal és lovas felvonulásokkal, a bikaviadalok, a kényelmes, derűs életstílus, a nyíltszívű, kitűnő színvonalú vendéglátás az itt élők sugárzó életszeretete évről évre új barátokat szereznek az országnak.

IBUSZ_ spanyolorszag_Costa_Brava

IBUSZ_ spanyolorszag_costa_dorada

IBUSZ_ Spanyolorszag_Mallorca

IBUSZ_ Spanyolország_Costa_del_Sol

 

Előfoglalás 2021

Amennyiben 2021.március 31-ig foglal, 15% +20% vagy +40% extra előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)

Olaszország 2021 nyaralás

Olaszország minden egyes területének megvan a maga sajátossága; lehet gondolázni a romantikus Velencében, elmerülni a városok ókori és középkori emlékeiben és persze síelni a hegyekben. Ugyanakkor üdülővárosaiban a tenger, a napfény, a turisták forgataga és a nyüzsgő éjszakai élet nyújt kikapcsolódást. Kínálatunkból mindenki ízlésének megfelelően választhat. A közeli Észak-Adria hosszan elnyúló, lassan mélyülő tengerpartjának köszönhetően ideális nyaralóhely kisgyermekes családoknak.

IBUSZ_ Olaszország_Bibione

IBUSZ_ Olaszország_Közép-Adria

IBUSZ 2020 Liguria

IBUSZ 2020 Szicília

 

Előfoglalás 2021

Amennyiben 2021. március 31-ig foglal, 15% előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)

 

Bulgária 2021 nyaralás

A Bulgáriába utazó vendégek számára elsősorban a Fekete-tenger hűs hullámai, a hosszan elnyúló, széles tengerpart aranyszínű homokstrandjai jelentik a vonzerőt. Az ország keleti határát alkotó 378 km hosszú tengerpart évről-évre változik, fejlődik. Új, felújított és modernizált szállodák egész sora, új szórakozóhelyek – éttermek, bárok, tavernák, pizzeriák, diszkók, a strandon snack-bárok - állnak a pihenni vágyó vendégek rendelkezésére. A legtöbb szállodának már saját úszómedencéje van.

IBUSZ_ Bulgária_napospart

IBUSZ_ Bulgaária_neszebar

 

Előfoglalás 2021

Amennyiben 2021.március 31-ig foglal, 15%, +40% extra előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)

Horvátország

Délnyugati szomszédunk sokszínűsége, gyönyörű tengerpartja, a kristálytiszta, kék tenger, a hangulatos öblök, a napsütés, a mediterrán klíma és vegetáció: a leanderek, bogumilok és levendulabokrok színkavalkádja, a ciprusok, babérfák és pineaerdők, a kabócák elengedhetetlen ciripelése, a történelmi városok, az ezernyi kisebb-nagyobb sziget jellegzetes középkori hangulatot árasztó óvárosai, fehér kőből épült házai, templomtornyai, a kikötők pálmafás sétányai, a kellemes zene, a jókedv, a helyiek vendégszeretete, a finom horvát ételek: prsut, sir, bárány- és birkasültek, a tenger gyümölcsei, a zamatos vörös- és fehérborok, a gyönyörű nemzeti parkok, a számtalan kulturális, szórakozási és sportolási lehetőség egyre több vendéget vonz évről-évre.

IBUSZ_ Horvatország_isztria

IBUSZ_ Horvatország_Kvarner

IBUSZ_ Horvatország_eszak_dalmacia

IBUSZ_ Horvatország_közep_dalmacia

IBUSZ_ Horvatorszag_del_dalmacia

IBUSZ_ Horvatorszag_Plitvice

 

Előfoglalás 2021

Amennyiben 2021. március 31-ig foglal, 15% előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)

Montenegro

Az Adria déli részén fekvő 13.812 km2 területű és 648 ezer lakosú ország, közel 290 km hosszú tengerparttal. A fekete hegyek országát, nevéhez híven, festői szépségű, vad, 2000 méteres hegyek és csodálatos öblökkel tarkított türkizkék tenger jellemzik. Nemcsak azoknak ajánljuk, akik a hosszú, homokos és aprókavicsos, nagy strandokat kedvelik, hanem azoknak is, akik a sziklás, zegzugos partokat keresik.

IBUSZ_Montenegro

Szlovénia

Az Alpok és az Adria ékszerdobozának is nevezik ezt a szomszédságunkban fekvő kis országot, mely a magyar turisták számára egyre népszerűbb célpont. Festői tengerszemek kis szigetekkel, zord hegyek hófedte hegycsúcsokkal, hágók, zúgó folyók és vízesések, csodálatos barlangok, parányi, ám annál szebb tengerpart: mindez Szlovénia. Európa legzöldebb országa, mert területének majdnem felét erdő borítja.

IBUSZ_Szlovenia
 

Előfoglalás 2021

Amennyiben 2021. március 31-ig foglal, 15% előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)