Előfoglalási kedvezmények 2019

Előfoglalási akció az IBUSZ-nál

Megtervezte már 2019-es nyaralását?

Ön már tudja hol fog nyaralni jövő nyáron? Egy homokos tengerparton pihenne, vagy éppen egy kirándulás frissítené fel leginkább? Itt a megfelelő alkalom, hogy lefoglalja nyaralását az IBUSZ-nál, hiszen nagyszerű előfoglalási akcióval várjuk! Ne hezitáljon, döntsön most, szabad helyeink hamar betelnek, a last minute időszak pedig nagyon messze van még!

2019-es nyaralás 10%-os előfoglalási kedvezménnyel

2019. március 31-ig 10%-os előfoglalási kedvezménnyel választhatja ki álmai utazását! A legnépszerűbb úti célok között választhat az IBUSZ kínálatában, többek közt Olaszország, Görögország, Horvátország, Spanyolország vagy Bulgária! Általános 10%-os előfoglalási kedvezmény minden saját szervezésű utazásra (egyéni utazások, repülős csomagok, buszos csomagok-járulékos költségekre, felárakra nem vonatkozik).

Továbbá 40%-os előfoglalási kedvezmény a közlekedési eszközökre! (repülő, busz)

Mindezen felül az 40%-os kedvezmény a saját szervezésű májusi, júniusi és szeptemberi indulású közlekedési eszközökre. A kedvezmény a járulékos költségekre (illetékek, kompdíjak, felárak) nem vonatkozik! Az akció igénybevételénél az odautazás dátuma számít, 40% előleg befizetésével, március 31-ig történő megrendeléssel. Csak repülőjegy és csak buszjegyre a kedvezmény nem érvényesíthető.

Tájékoztatás

  • Társaságunk által biztosított különféle kedvezményeket, pl. törzsutas, „Last Minute” akciók, pótágy- és gyermekkedvezmények, összevonni nem lehet.

Miért az IBUSZ-t válassza 2019-es nyaralásához?

  • Amennyiben 2019. március 31-ig foglal, 10% előfoglalási kedvezményt adunk.
  • Rendszeresen frissülő last minute akciók
  • Mindezen felül a 40%-os kedvezmény a saját szervezésű májusi, júniusi és szeptemberi indulású közlekedési eszközökre. A kedvezmény a járulékos költségekre (illetékek, kompdíjak, felárak) nem vonatkozik! Az akció igénybevételénél az odautazás dátuma számít, 40% előleg befizetésével, március 31-ig történő megrendeléssel. Csak repülőjegy és csak busz jegyre a kedvezmény nem érvényesíthető.

 

Görögország 2019

A világ egyik leglátogatottabb országa, melyet az európai kultúra bölcsőjének is szoktak nevezni. 15000 km hosszú, tagolt partvidékén számtalan szebbnél szebb öböllel, páratlan strandokkal találkozhatunk. Az idelátogatókat azonban nemcsak az ország csodálatos tengerpartjai, hihetetlenül kéken csillogó és kristálytiszta tengervize, pompás hegyvonulatai, rendkívül kellemes mediterrán éghajlata csalogatja, hanem az ókori görög társadalom ránk hagyott emlékei is.

IBUSZ_Gorogorszag_2019

IBUSZ_ Görögország_Korfu

IBUSZ_ Görögország_Keflaónia

IBUSZ_ Görögország_zakinthos

IBUSZ_ Görögország_Rodosz

IBUSZ_ Görögország_Karpathos

IBUSZ_ Görögország_Kreta

IBUSZ_ Görögország_Tolo

Peloponneszosz 2019 IBUSZ

IBUSZ_ Görögország_Olympos

IBUSZ_ Görögország_Halkidiki

IBUSZ_ Görögország_Kamena_vorula

 

Előfoglalás 2019!

Amennyiben 2019. március 31-ig foglal, 10% + 40% előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)

 

Spanyolország 2019

Az Ibériai-félszigeten, hazánknál kb. öt és félszer nagyobb területen, a Pireneusok sziklaormai mögött egy külön világ várja a látogatót. Változatos tájak, nagyszerű műemlékek, az ibérek, görögök, punok, rómaiak, nyugati gótok és arabok keze nyomával, pezsgő életű nagyvárosok és kikötők, múltjukba merült, fehér hegyi falvak, felhőkarcolók és barlanglakások, ez mind Spanyolország. A tengerpartokon kellemes mediterrán klíma, a mindennapokhoz szorosan kapcsolódó zene és tánckultúra, a tüzes flamenco Andalúziában és a méltóságteljes sardana Katalóniában, a fiesták tűzijátékokkal és lovas felvonulásokkal, a bikaviadalok, a kényelmes, derűs életstílus, a nyíltszívű, kitűnő színvonalú vendéglátás az itt élők sugárzó életszeretete évről évre új barátokat szereznek az országnak.

Spanyolorszag_IBUSZ

IBUSZ_ spanyolorszag_Costa_Brava

IBUSZ_ spanyolorszag_costa_dorada

IBUSZ_ Spanyolorszag_Mallorca

IBUSZ_ Spanyolország_Costa_del_Sol

 

Előfoglalás 2019!

Amennyiben 2019. március 31-ig foglal, 10% + 40% előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)

Olaszország 2019

Olaszország minden egyes területének megvan a maga sajátossága; lehet gondolázni a romantikus Velencében, elmerülni a városok ókori és középkori emlékeiben és persze síelni a hegyekben. Ugyanakkor üdülővárosaiban a tenger, a napfény, a turisták forgataga és a nyüzsgő éjszakai élet nyújt kikapcsolódást. Kínálatunkból mindenki ízlésének megfelelően választhat. A közeli Észak-Adria hosszan elnyúló, lassan mélyülő tengerpartjának köszönhetően ideális nyaralóhely kisgyermekes családoknak.

Olaszország_IBUSZ

IBUSZ_ Olaszország_Bibione

IBUSZ_ Olaszország_Közép-Adria

Liguria 2019

 

Előfoglalás 2019!

Amennyiben 2019. március 31-ig foglal, 10% + 40% előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)

 

Bulgária 2019

A Bulgáriába utazó vendégek számára elsősorban a Fekete-tenger hűs hullámai, a hosszan elnyúló, széles tengerpart aranyszínű homokstrandjai jelentik a vonzerőt. Az ország keleti határát alkotó 378 km hosszú tengerpart évről-évre változik, fejlődik. Új, felújított és modernizált szállodák egész sora, új szórakozóhelyek – éttermek, bárok, tavernák, pizzeriák, diszkók, a strandon snack-bárok - állnak a pihenni vágyó vendégek rendelkezésére. A legtöbb szállodának már saját úszómedencéje van.

Bulgária_IBUSZ

IBUSZ_ Bulgária_napospart

IBUSZ_ Bulgaária_neszebar

 

Előfoglalás 2019!

Amennyiben 2019. március 31-ig foglal, 10% + 40% előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)

Horvátország

Délnyugati szomszédunk sokszínűsége, gyönyörű tengerpartja, a kristálytiszta, kék tenger, a hangulatos öblök, a napsütés, a mediterrán klíma és vegetáció: a leanderek, bogumilok és levendulabokrok színkavalkádja, a ciprusok, babérfák és pineaerdők, a kabócák elengedhetetlen ciripelése, a történelmi városok, az ezernyi kisebb-nagyobb sziget jellegzetes középkori hangulatot árasztó óvárosai, fehér kőből épült házai, templomtornyai, a kikötők pálmafás sétányai, a kellemes zene, a jókedv, a helyiek vendégszeretete, a finom horvát ételek: prsut, sir, bárány- és birkasültek, a tenger gyümölcsei, a zamatos vörös- és fehérborok, a gyönyörű nemzeti parkok, a számtalan kulturális, szórakozási és sportolási lehetőség egyre több vendéget vonz évről-évre.

IBUSZ_Horvatország

IBUSZ_ Horvatország_isztria

IBUSZ_ Horvatország_Kvarner

IBUSZ_ Horvatország_eszak_dalmacia

IBUSZ_ Horvatország_közep_dalmacia

IBUSZ_ Horvatorszag_del_dalmacia

IBUSZ_ Horvatorszag_Plitvice

 

Előfoglalás 2019!

Amennyiben 2019. március 31-ig foglal, 10% + 40% előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)

Montenegro

Az Adria déli részén fekvő 13.812 km2 területű és 648 ezer lakosú ország, közel 290 km hosszú tengerparttal. A fekete hegyek országát, nevéhez híven, festői szépségű, vad, 2000 méteres hegyek és csodálatos öblökkel tarkított türkizkék tenger jellemzik. Nemcsak azoknak ajánljuk, akik a hosszú, homokos és aprókavicsos, nagy strandokat kedvelik, hanem azoknak is, akik a sziklás, zegzugos partokat keresik.

IBUSZ_Montenegro

Előfoglalás 2019!

Amennyiben 2019. március 31-ig foglal, 10% + 40% előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)

Szlovénia

Az Alpok és az Adria ékszerdobozának is nevezik ezt a szomszédságunkban fekvő kis országot, mely a magyar turisták számára egyre népszerűbb célpont. Festői tengerszemek kis szigetekkel, zord hegyek hófedte hegycsúcsokkal, hágók, zúgó folyók és vízesések, csodálatos barlangok, parányi, ám annál szebb tengerpart: mindez Szlovénia. Európa legzöldebb országa, mert területének majdnem felét erdő borítja.

IBUSZ_Szlovenia

Előfoglalás 2019!

Amennyiben 2019. március 31-ig foglal, 10% + 40% előfoglalási kedvezményt adunk. (részletek)