Előfoglalási kedvezmény 2017

Előfoglalási akció az IBUSZ-nál

Megtervezte már 2017-os nyaralását?

Ön már tudja hol fog nyaralni idén nyáron? Egy homokos tengerparton pihenne, vagy éppen egy kirándulás frissítené fel leginkább? Itt a megfelelő alkalom, hogy lefoglalja nyaralását az IBUSZ-nál, hiszen nagyszerű előfoglalási akcióval várjuk!

2017-es nyaralás 10%-os előfoglalási kedvezménnyel

2017. március 31-ig 10%-os előfoglalási kedvezménnyel választhatja ki álmai utazását! A legnépszerűbb úti célok között választhat az IBUSZ kínálatában, többek közt Olaszország, Görögország, Horvátország, Spanyolország vagy Bulgária! Általános 10%-os előfoglalási kedvezmény minden saját szervezésű utazásra (egyéni utazások, repülős csomagok, buszos csomagok-járulékos költségekre, felárakra nem vonatkozik).

2017-os nyaralás 40%-os előfoglalási kedvezmény közlekedési eszközökre ( Repülő, busz)

Mindezen felül a 40%-os kedvezmény a saját szervezésű májusi, júniusi és szeptemberi indulású közlekedési eszközökre. A kedvezmény a járulékos költségekre (illetékek, kompdíjak, kerozin, felárak) nem vonatkozik! Az akció igénybevételénél az odautazás dátuma számít, 40% előleg befizetésével, március 31-ig történő megrendeléssel. Csak repülőjegy és csak busz jegyre a kedvezmény nem érvényesíthető.

Én vagyok a látnivaló - Körutazások és városlátogatások

8% előfoglalási kedvezmény (csak a saját szervezésű programokra) március 31-ig.

+Árfolyamgarancia: Amennyiben katalógusunkban megjelent ajánlataink bármelyikét 40% előleg befizetésével március 31-ig megrendeli, társaságunk vállalja, hogy az árfolyamváltozásból következő esetleges áremelést az Ön foglalására vonatkozóan nem érvényesíti.

 

Tekintse meg utazásainkat itt:

Görögországi utazások

Megnézem

Horvátországi utazások

Megnézem

Spanyolországi utazások

Megnézem

Bulgáriai utazások

Megnézem

Olaszországi utazások

Megnézem

Városlátogatások

Megnézem