Londoni séták - Harry Potter nyomában

Egyesült Királyság, Londoni séták- Harry Potter nyomában, London

4 nap 3 éjszaka
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
2024.05.17 - 2024.05.20
329 900 Ft / fő 306 800 Ft / fő
2024.09.12 - 2024.09.15
319 900 Ft / fő
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj

Tulajdonságok

  • körutazás
  • városlátogatás
  • Webes TOP ajánlatok

Program

1. nap

Elutazás Londonba a reggeli órákban. Érkezést követően orientációs városnézés autóbusszal, melynek fókuszában természetesen a regénysorozatban szereplő helyszínek, így a Wetsminster híd, a Mágiaügyi Minisztérium bejárata, a Trafalgar tér, a Millenium híd állnak. A szállodában történő elhelyezkedés után gyalogosan folytathatják a nézelődést idegenvezetőnk segítségével. London kihagyhatatlan látnivalói (Parlament, Westminster Apátság, Downing street) mellett további forgatási helyszínekre, így például a pompás boltozatú Leadenhall Marketre (a filmben a Diagon sétány helyszíne) is eljuthatnak utasaink, mielőtt visszatérnek a szálláshelyre.

 

2. nap

A délelőtti szabad programot követően következik az utazás fénypontja, a Warner Brothers filmstudió által Londontól kb. 30 km-re felépített Harry Potter tematikus park meglátogatása, autóbusszal. A 2012-ben megnyílt attrakciót méltán nevezhetjük a varázslótanonc és barátai történetét kedvelők Mekkájának is. A stúdiótúra során nem csupán a filmsorozatból ismert helyszínekkel, jelmezekkel és kellékekkel találkozhatnak, de speciális effektek is elkápráztatják a napi többezres látogatóközönséget. Kollégiumi szobák, ebédlők, tantermek mellett felépítették a King ’s Cross pályaudvar egy részletét is, amelynek 9-ik vágányáról indul a varázslótanoncokat szállító Roxfort Express. Az élményekkel teli nap után visszatérés autóbusszal Londonba.

3. nap

Egésznapos fakultatív kirándulás Oxfordba, Lacock érintésével. (49.900 Ft/fő + 12 GBP belépők)

Az egyik leghíresebb angol egyetemi város mindig is a szigetország egyik népszerű turisztikai célpontja volt, és ismertségét csak tovább növelte az a tény, hogy a Harry Potter regényekben szereplő boszorkányiskola helyszíneit az oxfordi egyetem jellegzetes épületei ihlették. és a film epizódjaiban is feltűnnek ezek. A számtalan meglátogatható kollégium közül kiemelkedik a Christ Church kollégium épülete, mely tanintézetként és egyúttal katedrálisként is működik, és tornyai az egész város ikonikus jelképévé váltak az évszázadok során. A nap folyamán bőven lesz lehetőségük Oxford egyéb épületeit is szemrevételezni (Sheldonian Theatre- a diplomaosztók helyszíne, Bodleian Könyvtár). A londoni visszatérés elött ellátogatnak egy bájos kis településre Lacock-ba is, melynek apátságát a 13.században kezdték építeni, és mely szintén a Harry Potter filmek egyik forgatási helyszínéül szolgált.

4. nap

Szabad program az angol főváros egyéni felfedezésére vagy hajókirándulás Greenwich-be idegenvezetőnk szervezésében, transzfer a repülőtérre, hazautazás az esti órákban.

Tudnivalók

  • Utazás: közvetlen menetrend szerinti járattal
  • A díj a 20 kg-os feladható poggyászt tartalmazza.
  • Elhelyezés: 3*-os szállodában
  • Ellátás: reggeli
  • Minimum létszám: 15 fő
  • A gyalogos városnézéshez a közelekedési jegy a helyszínen fizetendő.
  • A díj tartalmazza a belépőt a Warner Bros stúdióba

Fakultatív programok

Egésznapos fakultatív kirándulás Oxfordba, Lacock érintésével: 49.900 Ft/fő + 12 GBP belépők

Menetrend

Honnan - Hová Indulási idő: Érkezési idő:
Budapest (BUD) - London (LTN) 06:05 07:50
London (LTN) - Budapest (BUD) 19:50 23:20

A menetrend és a szállodaváltozás jogát fenntartjuk!

Indulási időpontok

Tokkal vonóval

A feltüntetett díj az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz, és a szálláshely legolcsóbb szobatípusára vonatkozik. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja. További lehetőségek és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Tovább” gombot.

2024.05.17 Repülővel 4 nap 3 éjszaka 329 900 Ft / fő 306 800 Ft / fő Tovább
2024.09.12 Repülővel 4 nap 3 éjszaka 319 900 Ft / fő Tovább
Még több időpont ›