Málta szépségei

Málta, Málta szépségei, Málta

A híres lovagrend mediterrán szigetei történelmi nevezetességeket és páratlan természeti kincseket kínálnak. A leírhatatlan szépségű Kék Barlang, a főváros középkori erődrendszere, a búvárkodásra csábító kristálytiszta víz, a hangulatos halászfalvak és a kaktuszfügéből készült finomságok mind élménydús kikapcsolódást garantálnak.

6 nap 5 éjszaka
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
2024.09.21 - 2024.09.26
339 900 Ft / fő
2024.10.19 - 2024.10.24
339 900 Ft / fő
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj

Tulajdonságok

 • 6-8 napos utak
 • hosszú hétvége
 • körutazás
 • Nyugat-és Dél-Európa
 • őszi szünet
 • pünkösd
 • városlátogatás
 • ősz

Program

1. nap

Indulás Budapest Liszt Ferenc repülőtérről menetrend szerinti járattal. Érkezés után transzfer a szállodába.

2-5. nap

Fakultatív kirándulások, pihenés a tengerparton, vagy a szállodában.

 

Egész napos ismerkedés Málta szépségeivel (min.15 fő) 32.900 Ft/fő

Málta történelmi fővárosa, Valetta lesz az első állomásunk. Először a felső Barakka kertből gyönyörködünk a csodás kilátásban a Grand Harbour-ra, majd kellemes sétát teszünk a Szent János Társ katedrálishoz, ahol a katedrálist és annak legdrágább kincsét, Caravaggio festményét tekinthetjük meg, végül a Régészeti Múzeumot keressük fel. Következő állomásunk a kézművesiparáról híres Ta’Qali, Rabatban felkeressük a Szent Pál katakombákat, majd utolsó állomásként látogatást teszünk Málta legősibb városába Mdina-ba amelyet a helyiek csak „Csendes városként” neveznek. Megtekintjük a Szent Pál katedrálist (kívülről) majd kiérve a várfalhoz lélegzetelállító panoráma tárul elénk.

Egész napos kirándulás hajóval Gozo-ra (min.15 fő) 32.900 Ft/fő

A legenda szerint az a hely, ahol Calypso elbűvölte Odüsszeuszt és hét évig révületben tartotta. Az út során ellátogatunk Xahra-ba, ahol a megalitikus Ggantija templomot tekintjük meg. Tovább haladva Gozó délnyugati része felé Dwejrat nézzük meg, majd tovább utazás Xlendi halászfaluba. A kirándulás Gozo fővárosában ér véget, Victoria-ban, ahol a híres katedrálist tekintjük meg kívülről. Mgarr-on keresztül érkezünk vissza a szállodába.

 

Malta from Oliver Astrologo on Vimeo.

Fél napos Blue Grotto & Marsaxlokk (min.15 fő) 17.900 Ft/fő

Wied iz-Zurrieq városka érintésével érkezünk meg a festői szépségű Blue Grotto-hoz (Kék barlang) ahol hajóra szállva megcsodáljuk az izgalmas és színes barlanghasadékokat. (A hajó árát a helyszínen kell fizetni: 8 EUR/fő.) Ezután elutazunk a sziget legdélebbi pontján fekvő halászfaluba, Marsaxlokk-ba, ahol a szabadidő alatt lehetőségünk nyílik vásárlásra a helyi piacon. Ennek a városkának az öblében találjuk a legtöbb, élénk színekkel tarkított halászcsónakokat, az un. luzzukat.

Egész napos hajókirándulás Comino szigetre (min.12 fő) 15.900 Ft/fő

Ezen a kiránduláson lehetőség nyílik búvárkodásra, fürdőzésre Comino szépséges öbleiben. A harmadik legnagyobb sziget csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik. Hajózásunk során elhaladunk Málta nevezetes partszakaszai mentén, messziről láthatjuk a St. Paul’s szigeteket. A program Hop-on-Hop-off hajóval történik, transzfert a mólóhoz (pár perces séta) és ebédet a program ára nem tartalmaz.

6. nap

Szabad program, transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre a menetrend függvényében.

Tudnivalók

 • Utazás:közvetlen menetrendszerinti repülőjárattal
 • Elhelyezés:4*-os partközeli wellness szállodában
 • Ellátás:büféreggeli, fakultatív bővített vacsora felár ellenében előzetesen kérhető (a vacsora korlátlan italfogyasztást tartalmaz házi borból, sörből, üdítőből, ásványvízből és juice-ból)
 • Helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó 2,5 EUR/fő.
 • A díj egy kisméretű (40x30x20 cm) kézipoggyászt tartalmaz, feladható poggyász felárért vásárolható.
 • A díj fix ülőhely foglalást nem tartalmaz, előfordulhat, hogy bejelentkezéskor nem egymás mellé ülteti az utasokat a rendszer, így amennyiben ragaszkodnak az egymás melletti ülőhelyhez, úgy azt szintén 30 nappal indulás előtt tudják megvenni.
 • 10, 20, 32 kg-os feladható poggyász, konkrét ülőhely, valamint elsőbbségi szolgáltatás felárért foglalható, ezen szolgáltatások árát 30 nappal az indulás előtt véglegesítjük, korábban ezek a szolgáltatások nem foglalhatók.  
 • Minimum létszám: 15 fő

Fakultatív programok

Gozo kirándulás (min. 15 fő) 32.900 Ft/fő
Málta szépségei (min. 15 fő) 32.900 Ft/fő
Blue Grotto/Marsaxlokk (min. 15 fő) 17.900 Ft/fő + 8 EUR/fő hajójegy
Comino hajókirándulás (angol nyelven) 15.900 Ft/fő

Menetrend

2024. 05.25.

Honnan - Hová Indulási idő: Érkezési idő:
Budapest (BUD) - Málta (MLA) 13:45 16:05
Málta (MLA) - Budapest (BUD) 14:55 17:15

A menetrendváltozás jogát a légitársaság(ok) fenntartják

 

2024. 06.22., 09.21., 10.19.

Honnan - Hová Indulási idő: Érkezési idő:
Budapest (BUD) - Málta (MLA) 06:50 09:10
Málta (MLA) - Budapest (BUD) 20:35 22:55

A menetrendváltozás jogát a légitársaság(ok) fenntartják

Útvonal

 

Indulási időpontok

Tokkal vonóval

A feltüntetett díj az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz, és a szálláshely legolcsóbb szobatípusára vonatkozik. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja. További lehetőségek és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Tovább” gombot.

2024.09.21 Repülővel 6 nap 5 éjszaka 339 900 Ft / fő Tovább
2024.10.19 Repülővel 6 nap 5 éjszaka 339 900 Ft / fő Tovább
Még több időpont ›