Málta szépségei

Málta, Málta szépségei, Málta

A híres lovagrend mediterrán szigetei történelmi nevezetességeket és páratlan természeti kincseket kínálnak. A leírhatatlan szépségű Kék Barlang, a főváros középkori erődrendszere, a búvárkodásra csábító kristálytiszta víz, a hangulatos halászfalvak és a kaktuszfügéből készült finomságok mind élménydús kikapcsolódást garantálnak.

6 nap 5 éjszaka
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
2022.09.21 - 2022.09.26
249 900 Ft / fő 224 900 Ft / fő
2022.10.19 - 2022.10.24
209 900 Ft / fő
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj
Indulás oda Indulás vissza Részvételi díj

Tulajdonságok

 • 6-8 napos utak
 • hosszú hétvége
 • körutazás
 • Nyugat-és Dél-Európa
 • őszi szünet
 • pünkösd
 • városlátogatás

Program

1. nap

Indulás Budapest Liszt Ferenc repülőtérről menetrend szerinti járattal. Érkezés után transzfer a szállodába.

2-5. nap

Fakultatív kirándulások, pihenés a tengerparton, vagy a szállodában.

Egész napos kirándulás hajóval Gozo-ra (min.15 fő) 29.900 Ft/fő

A legenda szerint az a hely, ahol Calypso elbűvölte Odüsszeuszt és hét évig révületben tartotta. Az út során ellátogatunk Xahra-ba, ahol a megalitikus Ggantija templomot tekintjük meg. A szigeteken ez a legősibb templom több mint hétezer éves múltra tekint vissza (régebbi, mint a piramisok). Tovább haladva Gozó délnyugati része felé Dwejrat nézzük meg, majd továbbutazás Xlendi halászfaluba. A kirándulás Gozo fővárosában ér véget, Victoria-ban a katedrális megtekintésével. Itt szabadidőt biztosítunk vásárlásra is, végül Mgarr-on keresztül érkezünk vissza a szállodába.

Egész napos ismerkedés Málta szépségeivel (min.15 fő) 29.900 Ft/fő

A kézművesiparáról híres Ta'Qali az első állomásunk, ahol eredeti máltai kézműves termékek vásárlására nyílik alkalom. Továbbutazva látogatást teszünk Málta legősibb városába Mdina-ba, amelyet a helyiek csak a "Csendes városként" neveznek. Megtekintjük a Szent Pál katedrálist kívülről, majd kiérve a várfalhoz lélegzetelállító panoráma tárul elénk. 5D-s, 30 perces mozifilmet is megnézünk Málta történelméről. Mdina után Rabatban keressük fel a Szent Pál katakombákat. A program végén Málta történelmi fővárosát, Valettát tekintjük meg. Először a felső Barakka kertből gyönyörködünk a csodás kilátásban a Grand Harbour-ra, majd kellemes sétát teszünk a Szent János Társ katedrálishoz, ahol a katedrálist és annak legdrágább kincsét, Caravaggio festményét tekintjük meg, végezetül a Nagymesterek palotájába pillantunk be, amely ma elnöki rezidencia és egyben Valetta legnagyobb becsben tartott palotája.

Malta from Oliver Astrologo on Vimeo.

Fél napos Blue Grotto & Marsaxlokk (min.15 fő) 14.900 Ft/fő

Wied iz-Zurrieq városka érintésével érkezünk meg a festői szépségű Blue Grotto-hoz (Kék barlang) ahol időjárás függvényében hajóra szállva (ennek díja a helyszínen fizetendő, 8 EUR/fő) megcsodálhatjuk az izgalmas és színes barlanghasadékokat. Ezután elutazunk a sziget legdélebbi pontján fekvő halászfaluba Marsaxlokk-ba ahol a szabadidő alatt lehetőségünk nyílik vásárlásra. Ennek a városkának az öblében találjuk a legtöbb, élénk színekkel tarkított halászcsónakokat a luzzukat.

Egész napos hajókirándulás Comino szigetre (min.12 fő) 7.500 Ft/fő  

Ezen a kiránduláson lehetőség nyílik búvárkodásra, fürdőzésre Comino szépséges öbleiben. Hajózásunk során elhaladunk Málta nevezetes partszakaszai mentén, érintve a St. Paul’s szigeteket és a Kék Barlangot. A program Hop-on-Hop-off hajóval történik és angol nyelvű, transzfert a mólóhoz (pár perces séta) és ebédet nem tartalmaz.

6. nap

Szabad program, transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre a menetrend függvényében.

Fakultatív programok

Gozo kirándulás (min. 15 fő) 29 900 Ft/fő
Málta szépségei (min. 15 fő) 29 900 Ft/fő
Blue Grotto/Marsaxlokk (min. 15 fő) 14 900 Ft/fő + 8 EUR/fő hajójegy
Comino hajókirándulás (angol nyelven) 7 500 Ft/fő

Menetrend

Honnan - Hová Indulási idő: Érkezési idő:
Budapest (BUD) - Málta (MLA) 07:00 09:20
Málta (MLA) - Budapest (BUD) 18:25 20:40

A menetrendváltozás jogát a légitársaság(ok) fenntartják

Tudnivalók

 • Helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó 2.5 EUR/fő.
 • Utazás: közvetlen menetrendszerinti repülőjárattal (A díj egy kisméretű kézipoggyászt tartalmaz, feladható poggyász felárért vásárolható. )
 • Elhelyezés: 4*-os partközeli wellness szállodában
 • Ellátás: büféreggeli, fakultatív bővített vacsora felár ellenében előzetesen kérhető (a vacsora korlátlan italfogyasztást tartalmaz házi borból, sörből, üdítőből, ásványvízből és juice-ból)
 • Minimum létszám: 15 fő

Útvonal

Indulási időpontok

Tokkal vonóval

A feltüntetett díj az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően fizetendő díjat tartalmaz, és a szálláshely legolcsóbb szobatípusára vonatkozik. A díjon felül -igény szerint- fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP)díja. További lehetőségek és a létszámnak megfelelő pontos ár meghatározásához használja a „Tovább” gombot.

2022.09.21 Repülővel 6 nap 5 éjszaka 249 900 Ft / fő 224 900 Ft / fő Tovább
2022.10.19 Repülővel 6 nap 5 éjszaka 209 900 Ft / fő Tovább
Még több időpont ›