Céges nap - Céges családi nap

Készen állnak az év legnagyobb céges bulijára? Testre szabott ötletekkel, izgalmas fordulatokkal megspékelt aktív szórakozást kínálunk egész napra, a kollégák és családtagjaik számára.

Programok:

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott A mi filmünk céges családi nap rendezvény egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

A mi filmünk

Megfelelő helyszín hozzá a cég udvara, parkolója vagy sportpályája. Szükséges egy hatalmas kivetítő, kényelmes babzsákfotelek vagy nyugágyak, valamint a kollégák által előzetesen megszavazott kedvenc nyári film és már indulhat is a szabadtéri mozizás. A közös munka utáni filmezésről nem hiányozhat a logózott tasakokba töltött, helyben pattogtatott popcorn, a nachos pult, az akár több száz sós, bajor vagy tökmagos finomságot kínáló perecfal és a limonádé bár sem. A sörpultban pedig mindenki maga csapolhatja kedvenc alkoholos nyári szomjoltóját.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Beach parti céges családi nap rendezvény egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Beach parti

Az esemény keretét a Balaton, a Velencei-tó vagy a Lupa Beach vagy bármelyik strandolásra alklamas tó kristálytiszta vize és a felhőtlen égbolt adja, ahol a homokos part különböző strand-sportok, a tó pedig játékok ezernyi lehetőségét kínálja a víz fölött, a vízen és a víz alatt egyaránt. A tóra akár egy vízi kalandparkot is telepíthetünk, egyedileg összeválogatott élményelemekkel. Az extrém sportok kedvelői kipróbálhatják a flyboard-ot, a jetovatort, a szolidabb élményre vágyókat várja a jetski, a vízisí és a szörf. SUP, kenu, vagy vízibicikli szintén igényelhető. Akik megéheznek finom strandételekkel lakhatnak jól. A napot pedig hogyan másként zárhatnánk, mint homokban táncolós, napernyős koktélozással, nyugágyban lazulós, jóízű beszélgetős sunset partival, melyhez a cég által választott zenekar szolgáltatja a zenét.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Cégfesztivál céges családi nap rendezvény egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Cégfesztivál

Fesztivál karszalagok, vicces és sportos fesztivál játékok, fesztivál kaják food truck-okon kínálva. Akár a cég udvarára, szabadtéri parkolójába vagy sportpályájának gyepére is begördülhetnek a stílusos és látványos büféskocsik, a kollégák kedvenceit kínáló étel- és italválasztékkal. Az önfeledt szórakozáshoz óriás beer pong, fotófal, kocsmaolimpia járul hozzá.. Mindez egy izgalmas fesztivál helyszínen, sátrakkal, napozó- és függőágyakkal, a nap zárásként pedig egy népszerű fesztiválzenekar fellépésével.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Gyerekprogramos céges családi nap rendezvény egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Gyerekprogramok

Választható szolgáltatások:

  • Ugrálóvárak különböző tematikával és méretben
  • Ügyességi játékok és akadálypályák
  • Kézművesfoglalkozások
  • Arcfestés és csillámtetkó készítés 
  • Fotósarok
  • Lufihajtogatás
  • Színpadi produkciók (koncertek, mesejátékok, bűvész)
  • Különleges járművek parkja (Triál bringa, Street Triál bringa, Gördeszkák, Rollerek, Roller Bike)

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Irány a Vadnyugat céges családi nap rendezvény egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Irány a vadnyugat!

A hamisítatlan vadnyugati hangulatot a beöltözés lehetőségével alapozzuk meg: cowboy kendő kerülhet a nyakba, cowboykalap a fejre, hatlövetű az övbe, seriff csillag a mellényre, tollakkal, gyöngyökkel díszített indiánfonat a hajba. A western díszletvárosban vadnyugati lovas show, látványos kaszkadőr bemutató, koreografált verekedés és pisztolypárbaj, valamint kánkán táncosok szórakoztatják a vendégeket. Míg a gyerekek egy vadnyugati hétpróbában versengenek egymással, a felnőttek is megtapasztalhatják, mennyire volt vad a vadnyugat: rodeó bika vagy rodeó ló, aranymosás, dinamit robbantás, lasszózás, tomahawk hajítás és indián íjászat várja az alkalmi cowboyokat és cowgirl-öket. Aki túlesett a „Wanted dead or alive” plakátfotózáson. Az egész napos vadnyugati kalandot igazi közösségépítő „country line dance” zárja.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Miénk ez a cirkusz céges családi nap rendezvény egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Miénk ez a cirkusz

Az ezerarcú cirkusz az életöröm, az életigenlés művészete, ugyanakkor az egyik legszórakoztatóbb közös családi program. A cirkusz állandóan megújul és csodáival minden korosztályt ámulatba ejt. A rendezvény helyszínére egy igazi cirkuszi sátrat építünk, mely köré vidámparkot telepítünk, olyan örök klasszikus vurstli-játékokkal, mint a dodzsem, a céllövölde, a körhinta, a box- és szkandergép, a kalapácsos erőmérő, a célba dobás, a gumikacsa halászat vagy a lökd meg a kecskét. Ha mindez nem elég, kicsik és nagyok - profi cirkuszművészek segítségével és sok-sok kellékkel - artistává, zsonglőrré, cirkuszi balerinává, légtornásszá vagy erőművésszé válhatnak a varázslatos cirkuszi akadémián. Aki megéhezett az egész napos szórakozásban, olyan csemegék közül válogathat, mint a perec, a pattogatott kukorica és a vattacukor.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Retro tematikájú céges családi nap rendezvény egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Retro nap

Egy nap, amikor kazettás magnóról szól a zene és a helyszín mellett a díszlet, a catering és a programok is a 70-es, 80-as éveket idézi. Aki emlékszik még a málnaszörp és a jaffa ízére, aki szereti a vattacukrot, a lángost, a főtt kukoricát, a palacsintát és a bográcsban készült paprikás krumplit, garantáltan jól fogja érezni magát. A nosztalgikus hangulatért örökifjú retro sztárok, Trabantos ügyességi feladatok, farmotoros autóbuszozás és olyan klasszikus retro játékok felelnek, mint a csocsó, a box- és szkandergép, a lökd meg a kecskét, a rodeó bika vagy a gumikacsa halászat. De számháborúzás és kötélhúzás is kerülhet a programba.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Sörfesztivál céges családi nap rendezvény egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Sörfesztivál

Miért alkalmas az Oktoberfest céges programra? Mert a sör oldja a feszültséget, így kellő mennyiség elfogyasztása után a világot szépnek látjuk, a kollégákat jófejnek, magunkat pedig a legnagyobb partiarcnak. Az egész napos rendezvényen a finom ételek és italok mellett a jódli, a sramli és a mulatós zene világából érkező sztárvendégek gondoskodnak a jókedvről. A résztvevők megismerkedhetnek a sörfőzés tudományával, próbára tehetik magukat a sörfelismerő versenyen, de összemérhetik sörcsapoló képességüket is. A hagyományos és óriás beer pongnak, a rekeszépítésnek, a beerbike-nak, a sör curlingnek, a felfújható ugráló virslinek és a klasszikus vurstli játékoknak köszönhetően, minden vendég egy hamisítatlan bajor sörfesztiválon érezheti magát.

Ajánlatkérés

A százhúsz éves IBUSZ által szervezett személyre szabott Szuperhősök céges családi nap rendezvény egyedi és felejthetetlen élményekkel kecsegteti önöket.

Szuperhősök

Vasember, Pókember, Denevérember, Hulk, netán Amerika kapitány? A szuperhősök tematikájú családi napon bármelyik, de akár az összes kedvenc megjelenhet valamilyen játékban vagy a maga valójában. Míg a kicsiket tematikus arcfestés, álarckészítés és képregény színezés várja a szuperhős képzőben, a nagyok a kiválasztott karakter jelmezébe bújva tehetik próbára szuperképességeiket. A nap során kiderül, ki jut legmagasabbra a mászófalon, ki tud a legnagyobb erővel lesújtani Thor pörölyével, ki képes a leggyorsabban áttörni a falat Hulk öklével, ki hajítja legmesszebre Wonder Woman lasszóját és ki cserél a legügyesebben kereket a Batmobilon. Természetesen a szuperhős fotósarok, a játékos fizikai kísérletek, az agyhullám vezérelt játékok, a superfood-ok és a szupererőt adó italok sem hiányozhatnak a rendezvényről.

Ajánlatkérés

 

Felhívás:

Ha találtak kedvükre való szolgáltatást, kérjük, töltsék ki űrlapunkat! Csak írjanak pár sort a tervezett eseményről (helyszín, időpont, időtartam, létszám), mi pedig néhány órán belül elkészítjük egyedi, Önökre szabott ajánlatunkat. Ha valami nem egyértelmű, kérdezzék bátran munkatársainkat e-mailben vagy telefonon.