LOT nyereményjáték

LOT IBUSZ nyereményjáték

Nyerj 100.000 Ft értékű ajándékutalványt LOT repülőjegyre!

Ha helyesen válaszolsz 5 kérdésünkre, részt veszel a nyereménysorsoláson, melyen

3x100.000 Ft

értékű LOT repülőjegy utalványt sorsolunk ki.

 

  • A játék időtartama: 2023. április 14 – május 14.
  • Nyereménysorsolás: 2023. május 15. 15.00

A LOT népszerű úticéljai

Repülőjegy kereső

 

Bemutatkozik a LOT Lengyel Légitársaság

A LOT Lengyel Légitársaság Lengyelország nemzeti légitársasága, mely 1929-ben kezdte meg működését, így egyike a világ legrégebbi légitársaságainak. Székhelye Varsóban van. Flottája Boeing és Embraer repülőgépekből áll, több mint 60 célállomásra repül Európában, a Közel-Keleten, Észak-Amerikában és Ázsiában.

A LOT Polish Airlines hivatalos tagja a globális méretű Star Alliance légiszövetségnek, és olyan légitársaságokkal működik együtt, mint Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana, Austrian Airlines, Egyptair, Lufthansa, SAS, Shanghai Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Spanair, Swiss, TAP, Thai Airlines, Turkish Airlines, United Airlines és US Airways, ezen felül Adria Airways, Blue1 és Croatia Airlines.

Utazási osztályok

A légitársaság kínálatában jelenleg 3 különböző jegytípus közül választhatnak az utazók. Ezek az Economy Class, a Premium Economy Class valamint a Business Class.

LOT Economy Class

A turistaosztályú jegyek minden esetben tartalmazzák a kézipoggyászt, de lehetőség van feladott poggyásszal rendelkező jegyet is vásárolni. A Dreamliner gépeknek köszönhetően kényelmes, szélesszögű üléseken élvezheti a fedélzeti szórakoztató rendszer tartalmait, mikozben ingyenes italokat szolgálnak fel az utasoknak az út egésze alatt: kávét, teát, szénsavas üditőket valamint fehér és vörösborokat egyaránt kérhetnek. Két főétel közül is választhatnak az utasok, melyek finomak és különlegesek.

LOT Premium Economy Class

Ha a LOT Premium Economy osztályok utazik, felár ellenében használhatja a LOT Business Lounge-ot is. Az osztályok utazók elsőbbségi beszállásban részesülnek a dedikált utasfelvételi zónában, miközben a leszállást követően az elsők között veheti fel a poggyászát is. A poggyászkeret is magasabb ebben a kategóriában, hiszen 2 darab 23 kg-is poggyász feldására van lehetőség. Itt az ülések is szélesebbek, hiszen átmérőjük 50 cm széles, álítható fejtámlával és lábtámaszos karosszékkel. A fedélzeti szórakozás szintén adott, köszönhetően a több, mint 100 filmbből álló válogatásnak. A Premium Economy menüje gondosan kiválasztott összetevőkből készül, melyeket elegáns porcelánon szolgálnak fel az utasoknak. Indulás előtt a személyzet üdvözlőitallak fogadja az utasokat.

LOT Business Class

A LOT Business Class jeggyel a világ bármely repülőterén hozzáférést kap az üzleti várakozó helyekhez. Kiemelt szolgáltatásként elsőként szállhat fel a járatára egy deidkált utasfelvételi zónában, kiélvezheti a Fast Track szolgáltatás előnyeit, és tetszőleges időben végezheti el a beszállást a gépre. Leszállás után itt is az elsők közt veheti fel poggyászát, míg a LOT Contact Centerrel és a LOT Transfer Centerrel egy dedikált prémium vonalon veheti fel a kapcsolatot. A poggyászkeret ezen jegytípus esetében 3 datab 32 kg-os feladott poggyászt foglal magában. A kényelmes, hátradönthető karosszékek 200 centiméter szélesek, így az út egészen alatt képes lesz pihenni. A Business Class menűje igazi izkavalkáddal várja az utazókat. Gondosan kiválasztott összetevők, porcelán étkészlet széles desszert- és sajtválaszték várja az utasokat.

Gyermekek a fedélzeten

A hosszútávú járatokon lehetőség van a gyermek részére speciális gyerekmenű rendelésére. A 2 év alatti csecsemők az út egésze alatt a gondviselő ölében utazhat, az ehhez szükséges biztonsági felszerelést pedig a személyzet adja át. A fedélzeti wc-k pelenkázóval is el vannak látva. Hosszútávú járatokon kérhető a gyermekek részére babaágy és ágynemű is. A fedélzeten utazó gyerekek meglepetés könyvet, társasjátékot, kifestőket kapnak ajándékba a felszálláskor.