Adventi utak

A karácsonyi készülődés nem lehet teljes az ünnepi fények, díszek, illatok – és persze kisebb-nagyobb ajándékok – nélkül. Az adventi vásárok népszerűsége nem véletlenül töretlen hosszú évek óta: a vásárok magával ragadó téli csodavilágában garantált az ünnepekre hangolódás.

Forralt bor, fahéj és vanília illata, csillogó fények, és ha kis szerencsénk van, még hópelyhek is szállingóznak – lehet-e ennél jobban ráhangolódni az ünnepekre? Természetesen igen, ha mindehhez egy csodás kastély nyújt díszletet, vagy teljes karácsonyi falvak forgatagában válogathatunk az árusok portékái között..
Ismerje meg az IBUSZ adventi városlátogatásait!

IBUSZ_Advent

 

Miért az IBUSZ-t válassza adventi kirándulásához?

  • 5 városba indítunk adventi városlátogatásokat: Prága, Bled, Székelyudvarhely (Erdély), Pozsony, Bécs, Berlin
  • panorámás, minden komforttal bíró buszainkra nem csak budapesti felszállási lehetőséget biztosítunk (Berlin: Repülővel)
  • útjainkat idegenvezetők kísérik, akik az adott város nemcsak látnivalóiról, hanem kulisszatitkairól is mesélnek Önnek az út során
  • minőségi szolgáltatásainkat kedvező áron kínáljuk

 

2 nap, 2 adventi hangulat: Bécs és Pozsony

Schönbrunn - Csokimanufaktúra - Bécsi városnézés és advent - advent Pozsonyban

Tudnivalók

  • Utazás időtartalma: 2 nap/1 éjszaka, 2019.12.14-15
  • Indulási időpont: 12.14
  • Felszállási lehetőségek: Budapest, Tatabánya, Győr
  • Elhelyezés: 4 csillagos szállodában, 2 ágyas zuhanyzós/WC-s szobákban.
  • Ellátás: reggeli

További részletek >

 

Advent Prágában

Prága mindig gyönyörű, nincs ez másképp Adventkor sem. A város tornyai, a Vár, a Károly- híd, az Óratorony mind-mind a város jelképei. Az Óváros tér Adventi vására, pedig 2016-ban elnyerte Európa legszebben díszített adventi terét.

Night in Prague from Metron on Vimeo.

Tovább az útra >

 

Advent Bledben

Szlovénia egyik legkedveltebb látnivalója, egyben jelképe, a Bledi-tó. A kristálytiszta, mélykék vízű tó minden évszakban más és más, szebbnél szebb arcát mutatja. Téli időszakban a havas, hófödte csúcsok, hegyoldalak, a hangulatos karácsonyi fények lenyűgözik az idelátogatókat.

Bled in Winter (tourism promo) from VIZUALIST on Vimeo.

Tovább az útra >

 

Adventi mulatság a Hargitán

 „Éj-mélyből fölzengő, csing-ling-ling száncsengő.” (Weöres Sándor) Festői, havas táj, helyi hagyományok, finom ételek, karácsonyvárás, szeretet jellemzi Erdélyt az adventi időszakban. Utazásunk során betekintést nyerünk ebbe a szívet melengető kis világba.

Tovább az útra >

 

Advent Berlinben

Tartalmas és látnivalókban gazdag városnéző programunk után szabadidő keretében meglátogathatjuk Berlin hangulatos és látványos karácsonyi kirakodóvásárait, ahol kedvünkre nézelődhetünk és vásárolgathatunk.

Tovább az útra >

 

További városlátogatások advent idején

Londoni séták

Tovább

Római séták

Tovább

Hétvége Párizs

Tovább