Hotel Írottkő

Magyarország, Nyugat-Dunántúl, Kőszeg

Hotel Írottkő***

Tulajdonságok

  • Üdülés hegyvidéken

Szolgáltatások

Kőszeg legismertebb szállodája, a Hotel*** Írottkõ a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus főterén található. Az ablakon kitekintve, vagy az ajtón kilépve azonnal a felújított műemlékházak és a Jézus Szíve templom üdvözlik a vendégeket.

Étkezés: félpanzió (büféreggeli és büfé- vagy létszámtól függően menüválasztásos négyfogásos vacsora).

A szálloda szolgáltatásai, melyeket a részvételi díj tartalmaz: a szálloda wellness részlegének használata (finn szauna, infraszauna, gőzkabin, tepidárium, sóbarlang, jacuzzi), WiFi a közös helyiségekben.

Egyéb szolgáltatások: étterem, drinkbár, konferenciaterem, Angol szalon, masszázsok, szauna-szeánszok, sókamra, só- és klímaterápiás kezelések, fürdőköntös bérlés.


A szálloda Kőszeg műemléki óvárosának központjában fekszik, ahol speciális parkolási és behajtási szabályok vannak érvényben. A hotel a városi parkoló telítettségétől függően, korlátozott számban, érkezési sorrendben 800 Ft / autó / éj áron parkolási és behajtási engedélyt tud kiállítani (2.000 Ft kaució ellenében, mely az engedély leadásával visszajár) gépkocsival érkező vendégei számára. Az engedély birtokában a vendégek behajthatnak az általános forgalom elől elzárt területre és térítésmentesen parkolhatnak a szálloda melletti engedélyköteles, biztonságos városi parkolóban.

Az engedélyt a gépkocsi szélvédője mögött, jól látható helyen kell elhelyezni. Az engedély kihelyezésének elmulasztásából adódó károkért, büntetésekért a hotel felelősséget nem vállal. Amennyiben elfogynak a behajtási engedélyek, úgy abban az esetben vendégeinknek saját maguknak kell gondoskodniuk parkolóhelyről. Behajtási engedélye előre foglalására sajnos nincs lehetőség. Megértésüket köszönjük


Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő, melynek mértéke 2022-ben: 450 Ft / fő / éj (18 éves kor felett)

Háziállat felár ellenében vihető: 5.000 Ft/éj (3 éjszaka felett: 3.000 Ft/éj).
Fürdőköpeny bérlés: 700 Ft/köntös/napidíj és 2.000 Ft/köntös kaució ellenében lehetséges.

A szobákat érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, elutazás napján 11 óráig kell elhagyni.
A 18:00 óránál későbbi érkezést kérjük jelezni a 06 94/360-373-as telefonszámon!