A Kultúrpart felszállt az IBUSZ-os TURNÉBUSZRA!

Mi itt az IBUSZ-nál mindig is fontosnak tartottuk a kultúrát támogatni, ezért is kezdtünk együttműködni a Novák Péter fémjelezte Kultúrpart szerkesztőségével. Tettük mindezt abból a célból, hogy közelebb hozzuk a két fél szakterületét egymáshoz, így az utazást és kultúrát együtt tudjuk tovább népszerűsíteni, és elmélyíteni ismereteinket! A Kultúrpart szerkesztői igazi média-fenegyerekek: blogjukon külön kategóriát szenteltek az utazási rovatnak, valamint még rádiósadásaikban is megszólaltatták munkatársainkat, például több idegenvezetőnk is bejelentkezett az élő adásba, hogy helyszíni tapasztalataikról tudósítsanak!

kulurpart_logo    

A blog tartalmak igencsak változatosra sikerültek, olyan mintha maguk az idegenvezetőink írták volna :) A blogbejegyzések között felfedezhető Arisztotelész sírjának titka, hogy mi is az a gulyásparty, jegyzetfüzetbe készített festmények, de még egy csipetnyi Star Wars rajongás is! Látogass el a Kultúrpart oldalára, és olvasd el a vidám blogbejegyzéseket! Szívből ajánljuk olvasásra!

Turnébusz-Kultúrpart

A rádióadások podcast formájában visszahallgathatók rögtön itt, vagy az IBUSZ Soundcloud oldalán, ahol akár letöltve magaddal is viheted, hogy útközben meghallgasd!   https://soundcloud.com/ibusz-utaz-si-irod-k-kft/sets/ibusz-kulturpart