Elkészült a görögországi IBUSZ-busz

Görögországi gerincjáratunkon egyedi IBUSZ-dekorációval díszített buszt állítottunk forgalomba. A komfortos, légkondicionált, TV-vel felszerelt busz kényelmes eljutást biztosít a görög tengerpartra. Az IBUSZ görögországi buszos útvonalai várhatóan idén is nagyon nagy népszerűségnek örvendenek majd. A busz a főszezonban minden hét péntekén (Halkidiki-Expressz) és hétfőjén (Olimposz-Expressz) megteszi a Budapest és az észak-görögországi tengerpart népszerű nyaralóhelyei közötti utat.

A Budapestről induló autóbuszokra Kecskeméten, Kiskunfélegyházán és Szegeden is van felszállási lehetőség. Az ország más területein élő utasaink számára Győr, Veszprém, Kaposvár, Nyíregyháza és Miskolc városokból a görögországi buszokra közvetlenül ráhordó járatokat szervezünk.

IBUSZ görögországi buszos utak

Kattintson a képekre a nagyításhoz

Kategória: Hírek
Címke: , ,
One comment on “Elkészült a görögországi IBUSZ-busz
  1. Szilvási László szerint:

    Utaztam vele még májusban Sartira. Lábtartó nem volt. A végén szóltam a sofőrnek, hogy kényelmetlen volt. Azt mondta hogy a hiányzó lábtartókat csak Németországban lehetne pótolni, ezért meg nem fogják odavinni a buszt. Mondtam neki, nézze már meg mi van a busz oldalára irva!/IBUSZ/ Egy 111 éve a piacon jelen lévő társaság nem engedheti ezt meg magának. Erre azt mondta, hogy ő nem IBUSZ, ő egy alvállalkozó aki a szállítást végzi. Szó szót követett, a vitát a magam részéről azzal zártam le, hogy alvállalkozóként különösen törekednie kellene a minőségi szolgáltatásra, mert lehet, hogy jövőre már nem lesz szerződése ezzel az irodával. Az a szomorú, hogy látszott rajta: egyszerűen nem fogta fel amit mondtam neki.Üdv. Szilvási László